הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיא עולם מדהים לאוסיין בולט 9:58

צירוף המילים "יוסיין בולט" ו"מדהים" מתקיים מאז האולימפיאדה. מה שנשאר לנו הוא לחכות לשיא הבא....

מישהו מצליח לשמוע מה הוא אומר בדקה 5:45 שמראים אותו מסיים את הריצה 200 והם צוחקים?חח לא מצליח להבין מה הולך שם..

כל מה שהצלחתי להבין הוא שלטרמן שאל אותו אם אפשר שהתוצאה במירוץ ה-200 תהייה מהירה יותר מאשר במירוץ ה-100 בולט ענה שזה אפשרי. לטרמן אומר שהוא לוקח את ההובלה, ובולט אמר שהוא הגיע הביתה, ותאר מחשבה שעברה במוחו באותו הזמן. ברגע מסויים לטרמן צהל על הסיום של המירוץ, וזה ערבל הכל.

אבל הם בדוק מזריקים ועל זה מתבסס כל הספורט פה זה בסימן שאלה, למרות שאני בטוח ב99% שיש משהו.

צודק!!. אמנם זה יישמע ציני, אך תמיד יש חשש למשהו לא חוקי כשמדובר בהישגים יוצאי דופן.

צודק. אני פרסמתי קישורים של המירוץ שאוזכר בראיו עם לטרמן

😵‍💫🥊
אבל הם בדוק מזריקים ועל זה מתבסס כל הספורט פה זה בסימן שאלה, למרות שאני בטוח ב99% שיש משהו.

משה אתה יכול לעגל את זה ל-100%....
כמובן,שלא מדובר רק בבולט,כל הספרינטרים בטופ העולמי על חומרים...
(אין לי כח להרחיב בנושא גם ככה לא נראה לי שאנשים מתעניינים בתחום..)😵

בקשר לבולט,
אני חושב שההגדרה הכי טובה היא שהוא פשוט מקדים אותנו באיזה 50 שנה מבחינה אבולציונית,
הוא עושה תוצאות שהיינו אמורים לראות בשנת 2060-2070 ....
(בישראל בטח נראה תוצאות כאלה ב-5688 או משהו בסגנון....😣).

כל מה שהצלחתי להבין הוא שלטרמן שאל אותו אם אפשר שהתוצאה במירוץ ה-200 תהייה מהירה יותר מאשר במירוץ ה-100 בולט ענה שזה אפשרי. לטרמן אומר שהוא לוקח את ההובלה, ובולט אמר שהוא הגיע הביתה, ותאר מחשבה שעברה במוחו באותו הזמן. ברגע מסויים לטרמן צהל על הסיום של המירוץ, וזה ערבל הכל.

תודה גבר:193ek:

פירסמתי סירטון בקבוצה בפייסבוק, הינה סירטון

נערך לאחרונה:
וואו, ה200 מטר אתמול היה באמת מטורף. סוף סוף ראו את בולט רציני.
בנוגע לחומרים - דיי ברור שהוא משתמש, אבל לא בכמויות של הספרינטרים האחרים. ראיתם איזה כתפיים וטרפזים יש לאמריקאים לעומת בולט?

😵‍💫🥊

משה אתה יכול לעגל את זה ל-100%....
כמובן,שלא מדובר רק בבולט,כל הספרינטרים בטופ העולמי על חומרים...
(אין לי כח להרחיב בנושא גם ככה לא נראה לי שאנשים מתעניינים בתחום..)😵

בקשר לבולט,
אני חושב שההגדרה הכי טובה היא שהוא פשוט מקדים אותנו באיזה 50 שנה מבחינה אבולציונית,
הוא עושה תוצאות שהיינו אמורים לראות בשנת 2060-2070 ....
(בישראל בטח נראה תוצאות כאלה ב-5688 או משהו בסגנון....😣).
למה אחי זה דווקא נושא מעניין מאוד. אשמח אם תרחיב.

דרך אגב, יום ראשון גמר השליחים. הולך להיות עוד שיא עולם וטריפל מוזהב של בולט...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית