נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
נראה לי לא יהיה שם משהו מיוחד כי הוא לא היה אמור להשתתף ב200 מטר הוא סתם ניסה והוא אמר בראיון האחרון שהוא גמור ואין לו כוח לזוז, אבל היי עד יום ראשון אפשר עוד להזריק 😍
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה קשור? אולי הם עושים דדליפט כבד יותר?וואו, ה200 מטר אתמול היה באמת מטורף. סוף סוף ראו את בולט רציני.
בנוגע לחומרים - דיי ברור שהוא משתמש, אבל לא בכמויות של הספרינטרים האחרים. ראיתם איזה כתפיים וטרפזים יש לאמריקאים לעומת בולט?
אני לא מאמין שהמינונים שלהם כל כך שונים אחד מהשני, לא חסר פרמטרים אחרים שיקבעו שהראשי ביניהם לדעתי הוא גנטיקהמחזק את מה שThe Sun אומר,
התכניות של ספורטאים ברמה הזאת הן תכניות כח רציניות ולא תכניות A-Z,ככה שכמות החומרים היא בהכרח מה שקובע.
זה מה שאני אומר, ובגלל זה כתבתי שאין קשר לכתפיים והטרפזים של האמריקאיים, זה לא מה שעושה אצן טוב יותר וזה לאו דווקא בגלל החומרים.אני לא מאמין שהמינונים שלהם כל כך שונים אחד מהשני, לא חסר פרמטרים אחרים שיקבעו שהראשי ביניהם לדעתי הוא גנטיקה
קורן רוצה בייספס כמו לבולט 🤡זה מה שאני אומר, ובגלל זה כתבתי שאין קשר לכתפיים והטרפזים של האמריקאיים, זה לא מה שעושה אצן טוב יותר וזה לאו דווקא בגלל החומרים.
חוצמזה, שלבולט לא חסר.
😍😍😍😍😍קורן רוצה בייספס כמו לבולט 🤡
😵💫🥊
משה אתה יכול לעגל את זה ל-100%....
כמובן,שלא מדובר רק בבולט,כל הספרינטרים בטופ העולמי על חומרים...
(אין לי כח להרחיב בנושא גם ככה לא נראה לי שאנשים מתעניינים בתחום..)😵
.
מה זה קשור? אולי הם עושים דדליפט כבד יותר?
סמוך על שיאן העולם בריצה שלא ימצאו אצלו שום דבר בבדיקות וישלחו אותו הביתה.יכול להיות, אבל גם בבדיקות פתע שעשו לא מצאו שום דבר, וזה רק מחזק את הטענה שלי.
סמוך על שיאן העולם בריצה שלא ימצאו אצלו שום דבר בבדיקות וישלחו אותו הביתה.