הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אם אני מוריד את כמות האימונים מ-3 ל-2 בשבוע (FBW) צריך לשנות משהו גם בתזונה?

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
לדוגמה אולי להוריד קצת את הפלוס הקלורי? בגלל שיש פחות עבודה על השריר? (כרגע על פלוס 500 , בימים של כושר קרבי פלוס 900)
אני התחלתי להתאמן לא מזמן ואני חושב אולי להוריד את התדירות לפעמיים בשבוע כי אני צריך יום לעבוד בו על ריצה ארוכה (מתכונן ליום סיירות, בכושר קרבי אין דגש חזק מספיק על ריצה ארוכה)

בעקרון הסדר של השבוע שלי הולך ככה:
כושר קרבי - מכון - כושר קרבי - מכון - כושר קרבי - מכון - X
ככה שהגוף שלי גם ככה לא נח מספיק, אז להוסיף ריצה אחרי מכון או על שבת שזה היום מנוחה היחיד אני לא רוצה.

בקיצור אני רוצה לשמוע מה דעתכם בעניין, גם אשמח לקבל טיפים להתאוששות מהירה יותר של הגוף כי כמו שציינתי בגלל חוסר ברירה הוא לא נח מספיק...

תוריד אם אתה רואה שאתה משמין בקצב מהיר מדי. סה"כ אתה עובר אימונים אינטנסיביים, ואתה צריך אוכל.

קשה לראות איך אתה תתקדם מבחינת מסת שריר עם סדר שבועי כזה. אם הדגש שלך הוא על כושר קרבי וסיבולת - הייתי מוריד את כמות האימונים השבועיים עוד יותר, לאימון כוח אחד, מתוך רצון לשמור על מסת שריר.

Back
למעלה תחתית