הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית

• פותח/ת השרשור Muzi
  • פורסם בתאריך

Muzi

משתמש פעיל
495
66
נק' מוניטין:
160
495
66
שלום לכולם,אני כרגע מחפש לבנות תוכנית כוח כמתאמן מתחיל,לא יכול לעשות SQUAT רגיל בגלל בעיה בגב,ולכן הגעתי לתוכנית כזאת,שהיא כמעט אותו דבר כמו SS רק עם פרונט במקום באק.
A:
FRONT SQUAT 3X5
BENCH 3X5
DEADLIFT 3X5

B:
FRONT SQUAT 3X5
PRESS 3X5
POWERCLEAN 3X5
PULLUPS 1XFAIL
מה אתם חושבים על התוכנית? אם מספיק אוכל אני אוכל להתחזק איתה בצורה טובה? תודה מראש.

• פותח/ת השרשור
למה אתה לא יכול לעשות סקוואט אבל יכול לעשות פרונטנ ?
איזה שהיא בעיה של כאב גב שנוצרה מישיבה מרובה בצורה עקומה מאוד,אני לא יודע בדיוק איך להסביר,אבל היה לי כאב קל כזה בצד של הגב לפני כמה זמן כבר,ואז עשיתי סקוואט והכאב החמיר בטירוף ולא יכולתי להמשיך עם הסקוואטים,והמשכתי להתאמן בלי ונסיונות כאלה ואחרים להחליף והפרונט סקוואט ממש נחמד לי,אז זה מה שאני עושה... זה לא כאב מבעיה של טכניקה.

אם אתה מתאמן מתחיל הייתי מוותר גם על המתח כעזר לבינתיים.
או שמחליף אותו ב PC אם אתה ממש רוצה מתח.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתאמן מתחיל הייתי מוותר גם על המתח כעזר לבינתיים.
או שמחליף אותו ב PC אם אתה ממש רוצה מתח.
אני לא מתאמן מתחיל לגמרי,אבל לא משנה,המתח הוא לא בדיוק כעזר,הוא פשוט כי אני רוצה לעשות מתח טוב יותר,זה ממש חשוב לי כי אני עדיין לא כזה מוצלח במתח(מתח רגיל אני לא מצליח),חשבתי שסט אחד לא יעשה יותר מידי עומס,אבל עדיין יהיה אפקטיבי, הוספתי פאוורקלין כי זה תרגיל שיעזור לי גם בדדליפט וגם במתח,כי יש את המשיכה מהרצפה ואת ההקפצה למעלה שהיא בעיקר מהגב,אתה חושב שעדיף לעשות אולי איזה חתירה במקום?

נערך לאחרונה:
אני לא מתאמן מתחיל לגמרי,אבל לא משנה,המתח הוא לא בדיוק כעזר,הוא פשוט כי אני רוצה לעשות מתח טוב יותר,זה ממש חשוב לי כי אני עדיין לא כזה מוצלח במתח(מתח רגיל אני לא מצליח),חשבתי שסט אחד לא יעשה יותר מידי עומס,אבל עדיין יהיה אפקטיבי, הוספתי פאוורקלין כי זה תרגיל שיעזור לי גם בדדליפט וגם במתח,כי יש את המשיכה מהרצפה ואת ההקפצה למעלה שהיא בעיקר מהגב,אתה חושב שעדיף לעשות אולי איזה חתירה במקום?
אמרתי אם כי אני לא יודע 😃
בגדול זה בסדר.. SS די רגילה אני חושב.
חוץ מהעניין של הסקוואט, אבל אין לך הרבה ברירות לפי מה שאני מבין

• פותח/ת השרשור
אחלה תודה, אז אני אשאר עם זה בינתיים,איך אתה חושב שהעלייה בפרונט סקוואט צריכה להיות? כמו הפאוורקלין בערך?
אמרתי אם כי אני לא יודע 😃
בגדול זה בסדר.. SS די רגילה אני חושב.
חוץ מהעניין של הסקוואט, אבל אין לך הרבה ברירות לפי מה שאני מבין
שכחתי לצטט 😕

זה בכוונה שאתה עושה שלשות ל5 סטים?
בSS זה ככה רק לפאוורקלין וגם בגלל שזה אקספלוסיבי, זה לא תקף לשאר ההרמות.

• פותח/ת השרשור
אתה לא תצליח להתקדם בפרונט סקוואט מאימון לאימון,לא לאורך זמן.
אני מתכוון לעשות בו עלייה מתונה יותר מאשר לסקוואט,ומקסימום אם אצטרך אעשה ריסט,מהקטע של העלייה אני לא מודאג במיוחד,תודה בכל זאת,אשמח אם תגיב גם באשכול שלי לגבי הטכניקה של הפאוורקלין.

3x5 דדליפט..? תוריד לסט אחד
אגב, תוריד את הפווארקלין.. אל תעשה עד שתלמד ממאמן כדי שלא תתרגל לטעויות שלך

איזו בעיה בגב בדיוק לא מאפשרת לך לבצע באק סקוואט אבל כן פרונט סקוואט?
נסית גם HB וגם LB?

• פותח/ת השרשור
3x5 דדליפט..? תוריד לסט אחד
אגב, תוריד את הפווארקלין.. אל תעשה עד שתלמד ממאמן כדי שלא תתרגל לטעויות שלך
הדדליפט סט אחד,הייתה לי רק טעות בכתיבה...
איזו בעיה בגב בדיוק לא מאפשרת לך לבצע באק סקוואט אבל כן פרונט סקוואט?
נסית גם HB וגם LB?
הלוואי וידעתי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית