הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוט לא ז*ן

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
סיפור כהקדמה:
אז ככה שברתי עכשיו את המוט ב״מכון חלודה״ שאני מתאמן בו כשאין לי זמן לנסוע לאקטיב, אני עושה בדרך כלל תקופה של דדליפט עם מוט חרא לא גמיש בשיט ואז מוט טוב מאוד (מעין משחק כמו ללא חגורה ועם חגורה) .

הבעיה היא ששברתי אותו היום כשהנחתי (!!!) אותו אומנם בפעם ה-30+ היום עם משקל שהוא פחות מ-160 קילוגרמים - השרוול פשוט עף הצידה וזה כבר פעם שנייה שזה קורה (את הקודם הוא פשוט ריתך...) .

לבעל המכון עצמו אין טענות עם זה ששברתי והוא לא יחייב אותי לשלם/יעיף אותי מהמכון.

אבל בכל זאת חשבתי לקנות לעצמי מוט בכמה מאות שקלים שיהיה לא גמיש, חרא , עקום , לא מאוזן i dont give a shit.
רק שלא ישבר במשקל שהוא פחות מ-200 קילו !
ולשים במחסן ולהשתמש בו כשאצטרך.
אז רציתי לשמוע המלצות על מקום ואיזה דגם לקנות בהתחשב שאני ילד בן 16 בעל תקציב מאוד קטן 0.0

אז רציתי לשמוע המלצות על מקום ואיזה דגם לקנות בהתחשב שאני ילד בן 16 בעל תקציב מאוד קטן 0.0
אביר ספורט. מוט יורק. עולה 950 כולל משלוח, 850 לפני.

הוא לא מוט שמתאים לסקוואט תחרותי לצורך העניין, אבל הוא הרבה יותר קשיח מאגיין פאסטר למשל.
מוט נפלא כמוט כללי. אני רכשתי אותו לעצמי ומאוד מרוצה

• פותח/ת השרשור

הוא לא מוט שמתאים לסקוואט תחרותי לצורך העניין, אבל הוא הרבה יותר קשיח מאגיין פאסטר למשל.
שוב אני לא צריך מוט טוב בכלל (ובפרט מוט רק לדדליפט) אני בכלל מתאמן לרוב באקטיב עם האלייקו 3>

אני צריך מוט שבוודאות לא ישבר מלהניח איתו משקל שמועט 200 קילו והתקציב שלי עומד על איזה 500 שקל.

המוט ז״ל שאני מתאמן איתו כרגע ב״מכון חלודה״ הוא מוט שעלה במקור 350-400 שקל ונמצא שם בסביבות ה-15 שנה לדעתי /:

לא יודע אם מוכרים מוטות ב500. אני מאמין שאם כן אז זה רק למכונים עצמם. תנסה לשאול בעל מכון כלשהו

יש לי מוט שקניתי ביד 2, שלטענת המוכר הוא של אבירספורט שעולה איזה 500-600 שקל
http://www.abirsport.co.il/product.aspx?id=1195
אם אני לא טועה זה המוט הזה, ועשיתי בדיקה על הדגם שלו באתר של החברה (נדמה לי יורק) והיה רשום שהcapacity שלו הוא 600 פאונד, כרגע כבר עשיתי איתו 187.5 סקוואט ו190 דדליפט ועד עכשיו הוא שורד את זה לא רע.. אבל אין לי אותו מספיק זמן כדי לדעת באמת.
בהנחה שהבחור שמחר לי את המוט לא טעה זה צריך להיות לך אופציה מעולה. או זה, או כמו שאני עשיתי - לחפש מציאה ביד 2. אני קניתי את המוט הזה ממנו ב250 שקל והוא עוד זרק לי לעסקה את הסוגרים האלה:
http://www.salsport.com/shop/content/?ID=1218
אם תחפש מספיק טוב יכול להיות שתמצא איזו מציאה
הנה דפדפתי קצת ביד 2 ומצאתי מודעה שאומרת מוט 2.13 מטר ב250 שקל. כדאי לך לבדוק את זה.
מס' מודעה: 81415068

פרטים
קטגוריה: ספורט
מוצר/פריט: מכשירי כושר ביתיים - מכשיר אימון
מצב המוצר: כמו חדש

מחיר:
1,500 ₪

innerDetails_icon_details.png
פרטים נוספים
כונן מקצועי לעבודת משקולות משולב איכותי ומאסיבי. באמצעות כונן זה ניתן לבצע עבודת משקולות במשקלים גבוהים במיוחד. הכונן משמש גם כמעמד לצלחות משקל בצדדיו החיצוניים.

מידות הכונן: רוחב-158 ס"מ. עומק:116 ס"מ גובה:185 ס"מ מגיע ללא מוט (נמכר בנפרד) ב-250 ש"ח. מוט מיוחד למכשיר זה באורך (213 ס"מ). המחיר סופי!!!

innerDetails_icon_contact.png
צור קשר
אזור מכירה: עכו - נהריה והסביבה
ישוב: נווה זיו
טלפון 1: 054-7358774
טלפון 2:
איש קשר: דין
דוא"ל: פנה למפרסם

innerDetails_icon_camera.png
תמונות

• פותח/ת השרשור
יש לי מוט שקניתי ביד 2, שלטענת המוכר הוא של אבירספורט שעולה איזה 500-600 שקל
http://www.abirsport.co.il/product.aspx?id=1195
אם אני לא טועה זה המוט הזה, ועשיתי בדיקה על הדגם שלו באתר של החברה (נדמה לי יורק) והיה רשום שהcapacity שלו הוא 600 פאונד, כרגע כבר עשיתי איתו 187.5 סקוואט ו190 דדליפט ועד עכשיו הוא שורד את זה לא רע.. אבל אין לי אותו מספיק זמן כדי לדעת באמת.
בהנחה שהבחור שמחר לי את המוט לא טעה זה צריך להיות לך אופציה מעולה. או זה, או כמו שאני עשיתי - לחפש מציאה ביד 2. אני קניתי את המוט הזה ממנו ב250 שקל והוא עוד זרק לי לעסקה את הסוגרים האלה:
http://www.salsport.com/shop/content/?ID=1218
אם תחפש מספיק טוב יכול להיות שתמצא איזו מציאה
הנה דפדפתי קצת ביד 2 ומצאתי מודעה שאומרת מוט 2.13 מטר ב250 שקל. כדאי לך לבדוק את זה.
מס' מודעה: 81415068

פרטים
קטגוריה: ספורט
מוצר/פריט: מכשירי כושר ביתיים - מכשיר אימון
מצב המוצר: כמו חדש

מחיר:
1,500 ₪

innerDetails_icon_details.png
פרטים נוספים
כונן מקצועי לעבודת משקולות משולב איכותי ומאסיבי. באמצעות כונן זה ניתן לבצע עבודת משקולות במשקלים גבוהים במיוחד. הכונן משמש גם כמעמד לצלחות משקל בצדדיו החיצוניים.

מידות הכונן: רוחב-158 ס"מ. עומק:116 ס"מ גובה:185 ס"מ מגיע ללא מוט (נמכר בנפרד) ב-250 ש"ח. מוט מיוחד למכשיר זה באורך (213 ס"מ). המחיר סופי!!!

innerDetails_icon_contact.png
צור קשר
אזור מכירה: עכו - נהריה והסביבה
ישוב: נווה זיו
טלפון 1: 054-7358774
טלפון 2:
איש קשר: דין
דוא"ל: פנה למפרסם

innerDetails_icon_camera.png
תמונות
מוט יוניברסלי (לא אולימפי)
תודה רבה בכל זאת!

תתחיל להרים טלפונים למכונים פרטיים.
מכונים(בעיקר פיטנס) מוכרים מוטות "לא יפים" כברזל למחזור ב60 שקל, אצלנו יש 3 מוטות שיושבים במחסן ומחכים למחזור רק כי הם שחורים ולא חדשים/יפים ולמרות שהם במצב שמיש(לא סטנדרטיים/שוקלים יותר מ20)

לא סיפרת לי שקיבלת את העצה שלי! שמח לשמוע שבסוף כן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית