הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים תחת פציעה.

Aviramy5

משתמש מתחיל
75
21
נק' מוניטין:
280
75
21
אהלן חבר'ה,אני סוחב פציעה די טורדנית בכתף כבר למעלה משנה(תנועה לא נכונה בבנץ),עשיתי צילומים,לקחתי כדורים וראיתי לא מעט רופאים וחלקם גם מומחי ספורט,שורה תחתונה,הפציעה לא עוברת.אמרו לי להתחיל ממשקלים נמוכים ולעלות בהדרגה,אבל בסופו של יום כשאני מגיע לסביבות ה-40 קילו בבנץ,הכתף שלי לא עומדת בזה ואני מרגיש כאבים חדים,חשוב להדגיש שאין כאבים ביום יום וגם לא באף תרגיל אחר,גם לא בתרגילי כתפיים,אך ורק בתרגילי חזה,בדגש על בנץ.
לאט לאט למדתי להשלים עם זה המשכתי בתכנית ה-SS שלי ללא תרגילי חזה.
עכשיו השאלה,כמה זה באמת משמעותי?אני עולה מצויין בסקוואט,בדדליפט ובפרס,והאם אפשר להמשיך בתכנית כמו שצריך ללא תרגילי חזה כלל?והאם עדיין אראה שינוי?
ואולי בכל זאת יש לכם רעיונות יצירתיים בשבילי איך כן לחזק את הכתף,כי להפסיק להתאמן לא בא בחשבון.
תודה רבה !

שאלה מתבקשת- למה להתעקש על בנץ'?
ניסית ללחוץ עם משקולות יד? ללחוץ עם ידיים מסובבות עם משקולות יד? ללחוץ מגבהים שונים בתוך הכלוב עם מוט? לעשות מקבילים עם/בלי משקל? וכו'...

לא תמות אם לא תעשה בנץ' תקופה מסויימת, למרות שאם משהו מלמעלה רלוונטי ועובד, אפשר לעבוד בבנץ' כל עוד יש לך טכניקה נכונה

אהלן חבר'ה,אני סוחב פציעה די טורדנית בכתף כבר למעלה משנה(תנועה לא נכונה בבנץ),עשיתי צילומים,לקחתי כדורים וראיתי לא מעט רופאים וחלקם גם מומחי ספורט,שורה תחתונה,הפציעה לא עוברת.אמרו לי להתחיל ממשקלים נמוכים ולעלות בהדרגה,אבל בסופו של יום כשאני מגיע לסביבות ה-40 קילו בבנץ,הכתף שלי לא עומדת בזה ואני מרגיש כאבים חדים,חשוב להדגיש שאין כאבים ביום יום וגם לא באף תרגיל אחר,גם לא בתרגילי כתפיים,אך ורק בתרגילי חזה,בדגש על בנץ.
לאט לאט למדתי להשלים עם זה המשכתי בתכנית ה-SS שלי ללא תרגילי חזה.
עכשיו השאלה,כמה זה באמת משמעותי?אני עולה מצויין בסקוואט,בדדליפט ובפרס,והאם אפשר להמשיך בתכנית כמו שצריך ללא תרגילי חזה כלל?והאם עדיין אראה שינוי?
ואולי בכל זאת יש לכם רעיונות יצירתיים בשבילי איך כן לחזק את הכתף,כי להפסיק להתאמן לא בא בחשבון.
תודה רבה !

סתם ירייה באוויר אבל אולי הטכניקה של הלחיצה לא טובה?
תעלה סרטון.

אם השכמות לא מכווצות והמרפקים לא בפנים יש לך עומס גדול יותר על הכתפיים.

ניסית ללחוץ עם משקולות יד?
לפחות לי זה עזר מאד, עד כדי כך שלאחר כמה חודשים של משקולות יד הכאב בכתף נעלם לגמרי ואיפשר לי לחזור לעשות בנץ' עם משקולת אולימפית (עכשיו הכאב הישן מפריע לי רק בנסיונות לעשות מקבילים). נא לא לשאול אותי על משקלי עבודה, תודה.

לפחות לי זה עזר מאד, עד כדי כך שלאחר כמה חודשים של משקולות יד הכאב בכתף נעלם לגמרי ואיפשר לי לחזור לעשות בנץ' עם משקולת אולימפית (עכשיו הכאב הישן מפריע לי רק בנסיונות לעשות מקבילים). נא לא לשאול אותי על משקלי עבודה, תודה.

האם הינך מרים? 🤡

• פותח/ת השרשור
חברים,הכאב מופיע בכל תרגיל חזה.
בנץ,חופשי,פרפר,כלוב,אפילו במכשירים הבסיסיים של הדחיקה בישיבה.אם יש לכם איזשהו תרגיל מומלץ שיכול לשקם את הפציעה זה יהיה מצויין,אבל שוב,כבר תקופה שאני לא עושה תרגילי חזה,והשאלה כמה זה קריטי להתפתחות הפיזית והגופנית שלי,כי כמו שאמרתי בשאר התרגילים אני מתקדם יפה.

חברים,הכאב מופיע בכל תרגיל חזה.
בנץ,חופשי,פרפר,כלוב,אפילו במכשירים הבסיסיים של הדחיקה בישיבה.אם יש לכם איזשהו תרגיל מומלץ שיכול לשקם את הפציעה זה יהיה מצויין,אבל שוב,כבר תקופה שאני לא עושה תרגילי חזה,והשאלה כמה זה קריטי להתפתחות הפיזית והגופנית שלי,כי כמו שאמרתי בשאר התרגילים אני מתקדם יפה.
תודה לעצמך טובה ואל תתאמן עד שיעבור לגמרי,תקבע תור לאורטופד, כמה שתמשיך להתאמן כך הפציעה תהיה רצינית יותר, לי קרה אותו דבר ואני כבר שבועיים אחרי ועדיין כואב לי כי המשכתי להתאמן כמו טמבל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית