הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סקוואט לאנשים עם בקע

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
אני עושה סקוואט עם כפות רגליים מופנות החוצה , וממש יש מרחק יחסית גדול בין הרגליים אולי אפילו טיפה יותר ממרחק הכתפיים , אני מגיע למצב של ממש כמעט ישיבה בסקוואט ואז עולה למעלה , אני מרגיש את הרגליים עובדות אבל אני מרגיש גם את המפשעות , יש לי בקע , מישו יודע אולי אם זה בסדר או שזה דבר שיכול להשפיע לי לרעה בגלל הפציעה ?

ואם כן אז אם יש איזשהו סקוואט שהוא מומלץ לאנשים בעלי בקע ?

תודה לעוזרים .

לא חשבת להתייעץ עם רופא?

עם כל הכבוד, אני חושב שזה די חוסר אחריות אם תעשה משהו על סמך המלצה של פורום באינטרנט כשאף אחד פה לא יודע מה המצב שלך, אף אחד לא בדק אותך ואף אחד פה לא רופא...

יש לי גם בעייה די דומה,
זה קורה לי בד"כ אחרי תקופה ממושכת בביצוע סקוואטים ורק ע"י הפסקה קטנה מהתרגיל לכמה זמן + ריסט במשקלי עבודה עוזרים לי להתגבר על הכאבים.

בכל מקרה תנסה להתעייץ עם גורם מוסמך.

• פותח/ת השרשור
אני פשוט הגעתי למצב שאני די מבסוט מכל הגוף פרט לחזה , ורציתי כמה שיותר לגדול בחזה , דבר שאני יודע שיקרה אם אני יוסיף עוד משקל למוט בבנץ .

דבר שיכול מאוד לעזור לזה הוא סקוואט , ובדר"כ תוכנית לעלייה במשקלים אין דבר יותר טוב ומתאים מSS בשביל זה , הבעיה זה שSS ללא סקוואט זה מוריד מכל הערך של התוכנית .

מישו יכול להמליץ לי מה לעשות ?

שהלכתי לרופאים אז חלקם אמרו לי לא לעשות פעילות שמפעילה את שרירי הבטן (דבר שאגב לא אפשרי שרירי הבטן יעבדו כמעט בכל פעילות) , וחלקם אמרו לי שאני יכול לעבוד בחדר כושר אבל לא לעשות תרגילים בעמידה .
לא מזלזל בהבנה שלהם אבל העדפתי לא להקשיב .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית