הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכתף שמאל

levitate123

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
יש לי כאבים בכתף שמאל באיזור נקודתי וזה כואב לי רק כשאני מתאמן בזמן שאני דוחק משקולות למעלה או כשאני עושה פשיטת מרפקים רק שבפשיטת מרפקים הכאב הוא פחות כואב

מה זה יכול להיות?

תקנה סוויס רליף ספריי אחלה של מוצר משכך את הכאב- ככל הנראה שריר מתוח/גיד תפוס או במקרה הגרועה דלקת אבל התיאור שלך כלכך כללי שקשה לקבוע בכל מקרה תנסה זה ללא מרשם למרות שהאחוז חומר פעיל הנמצא בו - דיסלופנק הוא 3% , אדרב ואדרבה, במשחות הניתנות עם מרשם בלבד החומר הפעיל הוא 1%.
לא מן הנמנע שהספריי שהוזכר לעיל ( סוויס רליף ) יהיה יקר יותר - אצלי בסופר-פארם כ-70 שקלים, אך יעיל יותר (פי 3*)

בהצלחה חביבי!

תקנה סוויס רליף ספריי אחלה של מוצר משכך את הכאב- ככל הנראה שריר מתוח/גיד תפוס או במקרה הגרועה דלקת אבל התיאור שלך כלכך כללי שקשה לקבוע בכל מקרה תנסה זה ללא מרשם למרות שהאחוז חומר פעיל הנמצא בו - דיסלופנק הוא 3% , אדרב ואדרבה, במשחה הניתנות עם מרשם בלבד החומר הפעיל הוא 1%.
לא מן הנמנע שהספריי שהוזכר לעיל ( סוויס רליף ) יהיה יקר יותר - אצלי בסופר-פארם כ-70 שקלים, אך יעיל יותר (פי 3*)

בהצלחה חביבי!
איך אתה מציע אבחון רפואי והמלצה למשכך כאבים על סמך שורה אחת? זרקן לכאן המלצות לשווא.
כתף הוא המפרק הכי בעייתי בגוף והסיבות לכאבים יכולים להיות אלף ואחד סיבות. במצב כזה יש צורך לגשת לאבחון פיזיותרפי ומשם ניתן לקבל ממצאים. עד אז, כל אבחון שהוא לא רלוונטי.

איך אתה מציע אבחון רפואי והמלצה למשכך כאבים על סמך שורה אחת? זרקן לכאן המלצות לשווא.
כתף הוא המפרק הכי בעייתי בגוף והסיבות לכאבים יכולים להיות אלף ואחד סיבות. במצב כזה יש צורך לגשת לאבחון פיזיותרפי ומשם ניתן לקבל ממצאים. עד אז, כל אבחון שהוא לא רלוונטי.

לצערנו המומחים האורתופדים (לפחות במכבי) לא מתעמקים בבדיקה וישר קובעים דלקת/מתיחה בלי יותר מדי אבחון ובדיקה.... לשני המקרים יש את אותו טיפול מקומי (ללא כדורים), בדלקת חמורות ממש נותנים כדורים אנטי דלקתיים. סה"כ החומר הפעיל לטיפול בשני המקרים שדלעיל הוא אותו דבר ככה שהמילה "אבחון פיזיותרפי" הוא לא יותר מצמד מילים חסרות משמעות. (שוב לפחות במכבי)

לצערנו המומחים האורתופדים (לפחות במכבי) לא מתעמקים בבדיקה וישר קובעים דלקת/מתיחה בלי יותר מדי אבחון ובדיקה....
מסכים איתך ללא ספק בזלזול של האורטופדים ללקוחותיהם. הבעיה היא שבמקרים כגון דלקות שרירים/גידים לאורטופדים אין יותר מידי מה לעשות עם המטופלים למעט להפנות לאולטרה סאונד/פיזיותרפיה(במקרים קיצונים אף לMRI). בבעיות עצמות אורטופדים יכולים לעזור יותר.
סה"כ החומר הפעיל לטיפול בשני המקרים שדלעיל הוא אותו דבר ככה שהמילה "אבחון פיזיותרפי" הוא לא יותר מצמד מילים חסרות משמעות. (שוב לפחות במכבי)
כן, רק שהוא עדיין לא נבדק עוד 😃
הנקודה שלי היא שלצאת בהצרות שיש לאדם מסוים X/Y/Z היא שגויה מהסיבה הפשוטה שאתה פשוט לא בדקת את הבעיה שלו. במיוחד עם כתף, שהוא מפרק מאוד בעייתי. יכולים להיות שיש מתיחה/דלקת/צביטת כתף וכו', או שפשוט שיש צורך לשחרר כמה נקודות בכתף. במקרים מסוים ייתכן ומדובר בכתף חלשה שלא מסוגלת לעמוד בעומס האימונים וכתוצאה מכך הגוף מתריע בכאב שמשהו לא תקין.
אני לא מסכים איתך ש"אבחון פיזיותרפי" הוא צמד מילים חסרות משמעות. זו יציאה כללית מידי. יש פיזיותרפיסטים ויש פיזיותרפיסטים. תלוי על מי אתה נופל. כל עוד תפנה למטפל טוב, אתה תקבל הבחנה כללית ותכנית שיקום, ככה שזה לא מדויק לטעון שזה צמד מילים חסרות משמעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית