עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה נראה כמו המיקום של היי באר, הקטע זה שאם אני ארים את המרפקים כמו שאתה מרים תהיה לי טכניקה מכוערת והחזה שלי לא יהיה מורם.
אבל אני מבין שזה עניין של נוחות
איפה הבאר לדעתך?
הכל בכוונה, אם דברים כאלה קורים לך בטעות - אתה לא מיומן מספיק.אתה מחזיק ב-HB, יורד ב-HB אבל עולה עם היפ דרייב. זה בכוונה? או בגלל שזה PR נכון לאותה נקודה?
אגב - נדמה לי שהיית מחזיק ב-LB ועושה HB, מה שאני פחות או יותר עושה. אני טועה? או ששינית?
אבל אמורים לנשום לתוך הבטן אז איך החזה מתמלא באוויר?אתה מבין לא נכון.
הרמת המרפקים גוררת כיווץ של אזור השכמות (בעיקר הטרפז).
פעולה נוספת שמבוצעת, בו"ז, היא הרמת החזה, כאשר שואפים אוויר, מלוא הריאות ומרימים אותו באופן מודע.
אבל אמורים לנשום לתוך הבטן אז איך החזה מתמלא באוויר?
בכל מקרה זה עניין של נוחות והבנתי את זה
חחח לא לא הבנת אותי, קח הסבר טוב:יש דרך שאני לא מכיר שבה האוויר נכנס לחלל הבטן? גילו איבר חדש בגוף האדם?
האוויר מגיע אל תוך הריאות ולא לשום מקום אחר והריאות, כמובן, נמצאות בבית החזה ולא בחלל הבטן, אלא אם כן אתה חייזר.
@coldfire
חחח לא לא הבנת אותי, קח הסבר טוב:
אתה אומר שאמורים לקחת את האוויר אל החזה.האמן לי שאתה לא צריך ללמד אותי כיצד לנשום בסקוואט....
אתה אומר שאמורים לקחת את האוויר אל החזה.
הבאתי לך סרטון שמסביר איך באמת צריך לנשום. אין לי בעיה להביא לך עוד טונות של מאמרים וסרטונים על אותו נושא.
אני לא מכריח אותך לנשום ככה, רק אומר שככה באמת צריך לנשום.
אני יודע שזה מה שהוא מסביר בסרטון.אל תהיה ליצן.
לא רציתי להכנס להסבר האנטומי.
אוויר נכנס לריאות. הריאות יושבות בבית החזה. למען הסר ספק: שום אוויר לא נכנס לחלל הבטן! אם זה המצב אצלך, אתה כנראה היית כבר בחדר מיון.
מה שהוא מסביר בסרטון הוא כיצד לקחת את אותה שאיפה עמוקה, וזאת באמצעות הדיאפרגמה, שגורמת לריאות להמתח כלפי מטה, לכיוון חלל הבטן. זאת בשונה מאשר כאשר משתמשים בשרירים הבין-צלעיים, אשר גורמים לבית החזה להתפתח, להגדיל את נפחו ובכך ליצור מעין ואקום ששואב את האוויר לתוך הריאות
על רגל אחת ותוך כדי עבודה - נשימה היא לריאות הנמצאות בחזה.אני יודע שזה מה שהוא מסביר בסרטון.
אם אני לא טועה קוראים לזה VALSALVA MANEUVER, שצריך לקחת את האוויר לבטן וליצור לחץ תוך בטני
הבנתי את זה.. אבל רוב האנשים שראיתי שמסבירים איך לנשום אומרים שצריך לנפח את הבטן באוויר ולכווץ אותה חזק למשך כל החזרה.על רגל אחת ותוך כדי עבודה - נשימה היא לריאות הנמצאות בחזה.
על רגל אחת ותוך כדי עבודה - נשימה היא לריאות הנמצאות בחזה.אני יודע שזה מה שהוא מסביר בסרטון.
אם אני לא טועה קוראים לזה VALSALVA MANEUVER, שצריך לקחת את האוויר לבטן וליצור לחץ תוך בטני
קח נשימה עמוקה ופתח חזה בכוח, היתר יסתדר מעצמוהבנתי את זה.. אבל רוב האנשים שראיתי שמסבירים איך לנשום אומרים שצריך לנפח את הבטן באוויר ולכווץ אותה חזק למשך כל החזרה.
אז אני מבולבל כאן..
קח נשימה עמוקה ופתח חזה בכוח, היתר יסתדר מעצמו
שאלה- תמיד אומרים שהאגן צריך להיות במצב של APT במהלך סקוואט, כיווץ של הבטן לא יביא את האגן למצב של PPT?וכווץ בטן
ז"א לפני הירידה לסקוואט צריך להרים חזה, לקחת נשימה עמוקה ואז מה? הבטן תתכווץ אוטומטית או שיש לכווץ אותה באופן אקטיבי?לא.
הבטן מתכווצת איזומטרית ע"מ ליצור לחץ
ז"א לפני הירידה לסקוואט צריך להרים חזה, לקחת נשימה עמוקה ואז מה? הבטן תתכווץ אוטומטית או שיש לכווץ אותה באופן אקטיבי?