הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת HB Squat

זה נראה כמו המיקום של היי באר, הקטע זה שאם אני ארים את המרפקים כמו שאתה מרים תהיה לי טכניקה מכוערת והחזה שלי לא יהיה מורם.
אבל אני מבין שזה עניין של נוחות

אתה מבין לא נכון.
הרמת המרפקים גוררת כיווץ של אזור השכמות (בעיקר הטרפז).
פעולה נוספת שמבוצעת, בו"ז, היא הרמת החזה, כאשר שואפים אוויר, מלוא הריאות ומרימים אותו באופן מודע.

איפה הבאר לדעתך?

אתה מחזיק ב-HB, יורד ב-HB אבל עולה עם היפ דרייב. זה בכוונה? או בגלל שזה PR נכון לאותה נקודה?

אגב - נדמה לי שהיית מחזיק ב-LB ועושה HB, מה שאני פחות או יותר עושה. אני טועה? או ששינית?

אתה מחזיק ב-HB, יורד ב-HB אבל עולה עם היפ דרייב. זה בכוונה? או בגלל שזה PR נכון לאותה נקודה?

אגב - נדמה לי שהיית מחזיק ב-LB ועושה HB, מה שאני פחות או יותר עושה. אני טועה? או ששינית?
הכל בכוונה, אם דברים כאלה קורים לך בטעות - אתה לא מיומן מספיק.
ככה אני הכי חזק.

אתה מבין לא נכון.
הרמת המרפקים גוררת כיווץ של אזור השכמות (בעיקר הטרפז).
פעולה נוספת שמבוצעת, בו"ז, היא הרמת החזה, כאשר שואפים אוויר, מלוא הריאות ומרימים אותו באופן מודע.
אבל אמורים לנשום לתוך הבטן אז איך החזה מתמלא באוויר?
בכל מקרה זה עניין של נוחות והבנתי את זה

אבל אמורים לנשום לתוך הבטן אז איך החזה מתמלא באוויר?
בכל מקרה זה עניין של נוחות והבנתי את זה

יש דרך שאני לא מכיר שבה האוויר נכנס לחלל הבטן? גילו איבר חדש בגוף האדם?

האוויר מגיע אל תוך הריאות ולא לשום מקום אחר והריאות, כמובן, נמצאות בבית החזה ולא בחלל הבטן, אלא אם כן אתה חייזר.

@coldfire

יש דרך שאני לא מכיר שבה האוויר נכנס לחלל הבטן? גילו איבר חדש בגוף האדם?

האוויר מגיע אל תוך הריאות ולא לשום מקום אחר והריאות, כמובן, נמצאות בבית החזה ולא בחלל הבטן, אלא אם כן אתה חייזר.

@coldfire
חחח לא לא הבנת אותי, קח הסבר טוב:

האמן לי שאתה לא צריך ללמד אותי כיצד לנשום בסקוואט....
אתה אומר שאמורים לקחת את האוויר אל החזה.
הבאתי לך סרטון שמסביר איך באמת צריך לנשום. אין לי בעיה להביא לך עוד טונות של מאמרים וסרטונים על אותו נושא.
אני לא מכריח אותך לנשום ככה, רק אומר שככה באמת צריך לנשום.

אתה אומר שאמורים לקחת את האוויר אל החזה.
הבאתי לך סרטון שמסביר איך באמת צריך לנשום. אין לי בעיה להביא לך עוד טונות של מאמרים וסרטונים על אותו נושא.
אני לא מכריח אותך לנשום ככה, רק אומר שככה באמת צריך לנשום.

אל תהיה ליצן.
לא רציתי להכנס להסבר האנטומי.

אוויר נכנס לריאות. הריאות יושבות בבית החזה. למען הסר ספק: שום אוויר לא נכנס לחלל הבטן! אם זה המצב אצלך, אתה כנראה היית כבר בחדר מיון.

מה שהוא מסביר בסרטון הוא כיצד לקחת את אותה שאיפה עמוקה, וזאת באמצעות הדיאפרגמה, שגורמת לריאות להמתח כלפי מטה, לכיוון חלל הבטן. זאת בשונה מאשר כאשר משתמשים בשרירים הבין-צלעיים, אשר גורמים לבית החזה להתפתח, להגדיל את נפחו ובכך ליצור מעין ואקום ששואב את האוויר לתוך הריאות

אל תהיה ליצן.
לא רציתי להכנס להסבר האנטומי.

אוויר נכנס לריאות. הריאות יושבות בבית החזה. למען הסר ספק: שום אוויר לא נכנס לחלל הבטן! אם זה המצב אצלך, אתה כנראה היית כבר בחדר מיון.

מה שהוא מסביר בסרטון הוא כיצד לקחת את אותה שאיפה עמוקה, וזאת באמצעות הדיאפרגמה, שגורמת לריאות להמתח כלפי מטה, לכיוון חלל הבטן. זאת בשונה מאשר כאשר משתמשים בשרירים הבין-צלעיים, אשר גורמים לבית החזה להתפתח, להגדיל את נפחו ובכך ליצור מעין ואקום ששואב את האוויר לתוך הריאות
אני יודע שזה מה שהוא מסביר בסרטון.
אם אני לא טועה קוראים לזה VALSALVA MANEUVER, שצריך לקחת את האוויר לבטן וליצור לחץ תוך בטני

אם אני לא טועה קוראים לזה VALSALVA MANEUVER, שצריך לקחת את האוויר לבטן וליצור לחץ תוך בטני
על רגל אחת ותוך כדי עבודה - נשימה היא לריאות הנמצאות בחזה.

הבנתי את זה.. אבל רוב האנשים שראיתי שמסבירים איך לנשום אומרים שצריך לנפח את הבטן באוויר ולכווץ אותה חזק למשך כל החזרה.
אז אני מבולבל כאן..

הבנתי את זה.. אבל רוב האנשים שראיתי שמסבירים איך לנשום אומרים שצריך לנפח את הבטן באוויר ולכווץ אותה חזק למשך כל החזרה.
אז אני מבולבל כאן..
קח נשימה עמוקה ופתח חזה בכוח, היתר יסתדר מעצמו

זה מגעיל איך אתם מתנפלים עליו כי הוא אמר לנשום לבטן, אז לא נכנס אוויר לבטן באמת, זה עדיין קיו שעובד כל כך טוב ואתם מתעקשים
להכנס לקטנות.
כן תדמיין שאתה נושם אוויר לתוך הבטן, זה יוצר לחץ טוב.

יש לך התעקשות ילדותית,
אף אחד לא אמר שנכנס אוויר לבטן פה, זה קיו, כמו שריפטו אומר "תדמיין שהזין שלך נופל בין הרגליים"
נחש מה, הוא לא באמת התכוון לזה! זה קיו!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית