הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה באמה ובמרפק

afekakiva16

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
אז ככה אני יספר את כל התהליך שעברתי התחלתי להתאמן לפני 8 -9 חודשים לפני זה בחיים לא התאמנתי אם משקלים וזה ההיתי שחיף כזה מטר 68 משקל 51 היום מטר 69 משקל 60 קיצור אני כבר כמה חודשים סוחב כאבים לא רציניים שאני לא יכול להזיז תיד בגללם פשוט כאבים הולכים וחוזרים לאחר אימונים באזור האמה והמרפק עכשיו סוף סוף הלכתי לרופא אורטופד אתמול אני מאוד נגד שיטות הטיפול שלהם התעצבנתי במקום הוא החזיק לי תיידיים ותנסה להפעיל כוח נגדי אז הוא אמר הוא שהוא ראה שאני לא צועק או בוכה אז הוא אמר תמזער תאימונים
עכשיו כמה שאלות אם אני ימזער תאימון זאת אומרת שכבר יהיו פחות תוצאות שיפור בגוף כי לרדת מאימון AB של שלוש תרגילים לכול שריר לתרגיל אחד לכל שריר יכול להיות משמעותי וכבר לא " לשפר אותי "
אמרתי לאמא שלי לקבוע צילום לידיים כי אני לא סומך על הרופא הזה אני לאיודע אם הצילום יעזור מקווה שכן אני יתן למזעור אימונים איזה חודש חודשיים אם יש סוג של החלמה אחלה אם לא רופא בן זונה
אם הכאבים עוברים ואין כאבים יענו יד כמו פעם הם יוכלו לחזור בעתיד ?
כאילו אני לא יוכל להיות מתאמן נורמלי כמו כולם שיתאמן אם המקסימום משקל שלו ?
מקווה שתענו מאוד מאוד חשוב
אם צריך תתוכנית אימונים שלי לעזור לי אז אני יוכל לכתוב אותה פה

לא הבנתי כלום מההסבר שלך, איפה זה כואב בדיוק? תראה תמונה ותסמן את האיזור באיזה תנועות אתה לא יכול להזיז את היד? מתי זה בא?
חוץ מזה אם הרופא אמר לך לנוח אז אתה חייב לנוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית