הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אני מודה לכל מי שתרם לכך ומאחל לכולכם למות בייסורים 😃
תזכור שלא הייתי שותף לזה. אתה צריך להיות גאה
אני מודה לכל מי שתרם לכך 😃
upload_2015-7-17_1-40-8.png

הלכתי לישון אני מתחיל לדבר שטויות

Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:

עדכון לוג: 17/07/15 - יום העמסה + 20,000 צפיות + עוד כמה הפתעות!

קודם כל אפשר לחגוג הגעתי ל20,000 צפיות בלוג ב5 חודשים שזה לדעתי לא רע בכלל 😃

היה יום העמסה עם 2 המבורגרים בבוקר ובצהוריים 200 גרם פסטה + 200 גרם חזה עוף, מאמין באזור ה2000 קלוריות סה"כ שזה סביר להעמסה. מרגיש שהשמנתי באיזה 30 קילו היום אבל נישקל מחרותיים ונדע בטוח בינתיים זה לא מדאיג אותי 😃

נתקלתי בתופעה מוזרה קצת שכבר דיברתי עליה בעדכונים קודמים והיא שמאז שהתחלתי לחזור לתרגילי בסיס פתאום הפציעה בגב התחילה ממש להשתפר, ואני מתכוון לקחת את זה צעד אחד קדימה ויום ראשון לעשות לואו באר סקוואט עם 40 קילו.

אחרי קריאה אינטנסיבית של SS ביומיים האחרונים הגעתי כבר לעמוד 54 ולמדתי המון דברים חדשים על טכניקה, מומנטים ומנופים שלא ידעתי בעבר ותרגלתי אותה על משקל גוף עד שהגעתי למצב שאני סוגר טכניקה מלאה בלואו באר ללא כאבים באזור הפציעה גם במשקל גוף וגם עם מגב.

בכל מקרה, יום ראשון ממשיך בנוהל עם הפרוטוקול פציעות בתקווה שעד יום חמישי אני ארגיש מספיק טוב כדי להתכונן לתחרות ולפחות 2 אימונים לעשות אימוני בנץ' עם עצירה. בנוסף לכך אתחיל לתרגל את תרגילי הבסיס כל יום עם דגש למשקלי עבודה נמוכים וטכניקה נכונה. אחרי התחרות אתחיל להוסיף 5 קילו כל אימון לתרגילי הבסיס ולראות איך ההתקדמות מבחינת הפציעה ושימור הטכניקה ואז כבר נראה מה יהיה 😃

שבת שלום לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני אחכה לתגובה שלו, אני רוצה גם לדעת מה ההבדל ולמה ההבדל הוא 70$.
וגם אם יש לו מושג כמה יעלה משלוח של הנעליים האלה כי 160 דולר זה כבר 610 שקל ואם המשלוח יצא גם יקר אולי עדיף לי כבר לקנות זוג בסל ספורט?
אגב משהו מוזר רציתי לראות כמה עולה משלוח לחצתי על CHECKOUT והוא לא נותן לי לבחור מדינה כאילו שאפשר לעשות משלוחים רק לארה"ב

אגב משהו מוזר רציתי לראות כמה עולה משלוח לחצתי על CHECKOUT והוא לא נותן לי לבחור מדינה כאילו שאפשר לעשות משלוחים רק לארה"ב
ממה שידוע לי זה באמת רק לארה"ב, לארץ שולחים דרך BUY2USA

בשביל מה נעלי ליפטינג?

בשביל מה נעלי ליפטינג?
כי ריפטו אמר.

סתם, כי לדעתי זה ישפר לי מאוד את הטכניקה ויעזור לי להתקדם, נעלי ליפטינג זה הציוד החשוב ביותר לפוואר ליפטר והחלטתי שאם עוברת לי הפציעה ואני חוזר להרים כמו בנאדם אז אני אתן כבוד לברזלים ואלבש נעל שמגיעה להם.

נעלי ליפטינג זה הציוד החשוב ביותר לפוואר ליפטר
הספר משפיע עליך חזק 😆
בעיקרון אתה צודק, אבל קח בחשבון שיש אנשים שדווקא יותר נוח להם להסקביט LB עם נעליים שטוחות כמו אולסטאר

השתמשתי בדיוק בנעליים האלה, חזרתי לאולסטר.

תעדכן אותי, כי גם אני התלבטתי בנושא והחלטתי שלא להזמין בסוף.

אני אבקש ממישהו בתחרות למדוד אם אני אוהב את הנעליים אני אזמין. זה לא דחוף
אני יכול להביא לך את שלי (של דודי יותר נכון) לנסות לעשות איתם סקוואט. זה לא אותם נעליים אבל שתרגיש אם בכלל נוח לך העניין של העקב

אני יכול להביא לך את שלי (של דודי יותר נכון) לנסות לעשות איתם סקוואט. זה לא אותם נעליים אבל שתרגיש אם בכלל נוח לך העניין של העקב
אני לא חושב שאני ארגיש בנוח עם מידה 47

אני לא חושב שאני ארגיש בנוח עם מידה 47
איזה מידה אתה באולסטאר? אני 45 וזה גדול עליי אבל עדיין סבבה. בכל מקרה תדחוף לשם ניירות או משהו, זה רק לבדוק אם נוח לך להסקביט עם העקב.

איזה מידה אתה באולסטאר? אני 45 וזה גדול עליי אבל עדיין סבבה. בכל מקרה תדחוף לשם ניירות או משהו, זה רק לבדוק אם נוח לך להסקביט עם העקב.
אני מידה 42-43 באולסטאר, ובסדר אני אנסה רק כדי לבדוק את העקב. למרות שאני רוצה גם לנסות נעל במידה שלי לפני שאני מזמין.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית