- פותח/ת השרשור
- #2,001
אני מודה לכל מי שתרם לכך 😃מקס, מזל״ט 100 עמודים של ספאם! 🎉🎊🎈
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מודה לכל מי שתרם לכך 😃מקס, מזל״ט 100 עמודים של ספאם! 🎉🎊🎈
תזכור שלא הייתי שותף לזה. אתה צריך להיות גאהאני מודה לכל מי שתרם לכך ומאחל לכולכם למות בייסורים 😃
אני מודה לכל מי שתרם לכך 😃
הגזמתי קצת עם התגובה אז ערכתי אותהתזכור שלא הייתי שותף לזה. אתה צריך להיות גאה
אף אחד לא היה לוקח את זה ברצינותהגזמתי קצת עם התגובה אז ערכתי אותה
קודם כל אפשר לחגוג הגעתי ל20,000 צפיות בלוג ב5 חודשים שזה לדעתי לא רע בכלל 😃
היה יום העמסה עם 2 המבורגרים בבוקר ובצהוריים 200 גרם פסטה + 200 גרם חזה עוף, מאמין באזור ה2000 קלוריות סה"כ שזה סביר להעמסה. מרגיש שהשמנתי באיזה 30 קילו היום אבל נישקל מחרותיים ונדע בטוח בינתיים זה לא מדאיג אותי 😃
נתקלתי בתופעה מוזרה קצת שכבר דיברתי עליה בעדכונים קודמים והיא שמאז שהתחלתי לחזור לתרגילי בסיס פתאום הפציעה בגב התחילה ממש להשתפר, ואני מתכוון לקחת את זה צעד אחד קדימה ויום ראשון לעשות לואו באר סקוואט עם 40 קילו.
אחרי קריאה אינטנסיבית של SS ביומיים האחרונים הגעתי כבר לעמוד 54 ולמדתי המון דברים חדשים על טכניקה, מומנטים ומנופים שלא ידעתי בעבר ותרגלתי אותה על משקל גוף עד שהגעתי למצב שאני סוגר טכניקה מלאה בלואו באר ללא כאבים באזור הפציעה גם במשקל גוף וגם עם מגב.
בכל מקרה, יום ראשון ממשיך בנוהל עם הפרוטוקול פציעות בתקווה שעד יום חמישי אני ארגיש מספיק טוב כדי להתכונן לתחרות ולפחות 2 אימונים לעשות אימוני בנץ' עם עצירה. בנוסף לכך אתחיל לתרגל את תרגילי הבסיס כל יום עם דגש למשקלי עבודה נמוכים וטכניקה נכונה. אחרי התחרות אתחיל להוסיף 5 קילו כל אימון לתרגילי הבסיס ולראות איך ההתקדמות מבחינת הפציעה ושימור הטכניקה ואז כבר נראה מה יהיה 😃
שבת שלום לכולם!
יש לי תחושה שהוא ימליץ על אלה:http://www.adidas.com/us/powerlift-2.0-shoes/B39760.html?pr=oos_rr&slot=4
@incin אלה נעליים טובות? או שיש לך המלצה לטובות יותר?
אני אחכה לתגובה שלו, אני רוצה גם לדעת מה ההבדל ולמה ההבדל הוא 70$.יש לי תחושה שהוא ימליץ על אלה:
http://www.adidas.com/us/adipower-weightlifting-shoes/M25733.html
ממה שידוע לי זה באמת רק לארה"ב, לארץ שולחים דרך BUY2USAאגב משהו מוזר רציתי לראות כמה עולה משלוח לחצתי על CHECKOUT והוא לא נותן לי לבחור מדינה כאילו שאפשר לעשות משלוחים רק לארה"ב
כי ריפטו אמר.בשביל מה נעלי ליפטינג?
הספר משפיע עליך חזק 😆נעלי ליפטינג זה הציוד החשוב ביותר לפוואר ליפטר
אני אבקש ממישהו בתחרות למדוד אם אני אוהב את הנעליים אני אזמין. זה לא דחוףהשתמשתי בדיוק בנעליים האלה, חזרתי לאולסטר.
אני יכול להביא לך את שלי (של דודי יותר נכון) לנסות לעשות איתם סקוואט. זה לא אותם נעליים אבל שתרגיש אם בכלל נוח לך העניין של העקבאני אבקש ממישהו בתחרות למדוד אם אני אוהב את הנעליים אני אזמין. זה לא דחוף
אני לא חושב שאני ארגיש בנוח עם מידה 47אני יכול להביא לך את שלי (של דודי יותר נכון) לנסות לעשות איתם סקוואט. זה לא אותם נעליים אבל שתרגיש אם בכלל נוח לך העניין של העקב
איזה מידה אתה באולסטאר? אני 45 וזה גדול עליי אבל עדיין סבבה. בכל מקרה תדחוף לשם ניירות או משהו, זה רק לבדוק אם נוח לך להסקביט עם העקב.אני לא חושב שאני ארגיש בנוח עם מידה 47
אני מידה 42-43 באולסטאר, ובסדר אני אנסה רק כדי לבדוק את העקב. למרות שאני רוצה גם לנסות נעל במידה שלי לפני שאני מזמין.איזה מידה אתה באולסטאר? אני 45 וזה גדול עליי אבל עדיין סבבה. בכל מקרה תדחוף לשם ניירות או משהו, זה רק לבדוק אם נוח לך להסקביט עם העקב.