קורה שהחיים מפילים אותך לקרשים זה לא איך שאתה מנשק אותם זה איך שאתה קם וממשיך לעשות את מה שאתה טוב בו !עזבו אין לי כוח גם ככה אני מבואס... גם שמן גם חלש וגם פצוע. הקומינציה המושלמת. הלכתי לבכות בזמן שאני אוכל סלט... 😭
תפסיק להתנג כמו כוסית !
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קורה שהחיים מפילים אותך לקרשים זה לא איך שאתה מנשק אותם זה איך שאתה קם וממשיך לעשות את מה שאתה טוב בו !עזבו אין לי כוח גם ככה אני מבואס... גם שמן גם חלש וגם פצוע. הקומינציה המושלמת. הלכתי לבכות בזמן שאני אוכל סלט... 😭
בד"כ אני לא כוסית. פשוט מדי פעם מתחיל לעצבן עד כמה יש אנשים שמצליחים להשיג הכל בקלות בזמן שאני קורע את התחת חודשים ולא מצליח אפילו לרדת מ20 אחוז שומן ולהסקוויט 3 פלטות כמו שצריך... אני אביא לעצמי כמה סטירות וזה יעבורקורה שהחיים מפילים אותך לקרשים זה לא איך שאתה מנשק אותם זה איך שאתה קם וממשיך לעשות את מה שאתה טוב בו !
תפסיק להתנג כמו כוסית !
תקרא את החתימה שלי חביביבד"כ אני לא כוסית. פשוט מדי פעם מתחיל לעצבן עד כמה יש אנשים שמצליחים להשיג הכל בקלות בזמן שאני קורע את התחת חודשים ולא מצליח אפילו לרדת מ20 אחוז שומן ולהסקוויט 3 פלטות כמו שצריך... אני אביא לעצמי כמה סטירות וזה יעבור
אחלה של חתימה 😃תקרא את החתימה שלי חביבי
תודה גנבתי ממישהואחלה של חתימה 😃
ואין אחריות כי הוא קדח חור, איזה זין!וואי הגעתי הביתה כל החגורה התפרקה איבדה צבע נפרמו החוטים.מזעזע!@$@$!24 פעם אחרונה שאני קונה ממך. 😘
אוקיי אין טעם לעדכן משקל כי זה אותו המשקל ובכלל הכל הולך להשתנות עכשיו אז זה לא רלוונטי. בכל מקרה
סקוואט 5X5X102.5
דד ליפט 1X5X132.5 1X3X142.5
בידודים למיניהם
לא זוכר אם עדכנתי או לא, אבל בזמן האחרון התחילו לי כאבי ברכיים שאני מאמין שקראו כתוצאה משינוי הטכניקה בסקוואט. היום ניסיתי לחזור לטכניקה הקודמת שלי שבה עשיתי את ה180 לסינגל. ב2 הסטים הראשונים עבדתי עם הטכניקה החדשה, הברכיים כאבו והמשקל היה כבד. ב3 הסטים האחרונים עבדתי עם הטכניקה הישנה, הברכיים לא כאבו, ה102.5 היה קליל אבל היו כאבים בגב התחתון. בקיצור, דילמה רצינית, או כאבי ברכיים או כאבי גב. ניסיתי לפי הטכניקה הישנה לעשות שינוים בצורה כזאת שלא יהיה כמעט באט ווינק, לא יודע אם הצלחתי כי לא היה מי שיצלם, אבל אני מאמין שלא כל כך מהסיבה שבכל זאת כאב הגב התחתון אחרי הסטים ובמהלכם (למרות שכשעשיתי את אותה הטכניקה במשקל גוף מול המראה לא היו כאבים. בכל מקרה, עד החלק הזה באימון הייתי אופטימי, אמרתי כוסעממק לפחות הברכיים לא כואבות.
אחר כך כשהתחלתי לעשות דד ליפט, בסטים של העבודה פתאום ברך ימין ממש התחילה לכאוב. אין לי מושג איך זה אפשרי בכלל כי בדד ליפט בכלל אין שום עבודה של הברכיים. בכל מקרה, הייתי ממש עצבני, וגם המשקל הרגיש לי מאוד כבד במיוחד בגלל שעבדתי ללא החגורה שאני כל כך אוהב. הברך עדיין כואבת במצב כזה שאני מרגיש אותה בהליכה אבל פחות ממה שהרגשתי באימון. בכל מקרה. מאוד התבאסתי, הבנתי שהמצב לא משתפר ורק נהיה גרוע יותר ומדובר במצב שכנראה יוביל לפציעה אם לא יפסק.
לאחר מכן רציתי לבדוק שוב את המצב של הפציעה בכתף ואיך תרגילי הפיזיוטרפיה עוזרים. התוצאה הייתה נוראית. ניסיתי חזרה אחת של בנץ' עם 60 קילו ופשוט בקושי הצלחתי להרים אותה והכאבים בכתף ימין רצחו אותי. כאילו אין שום התקדמות. אפס. תרגילי הפיזיוטרפיה לא עוזרים בשיט. יש לי פיזיוטרפיה ביום רביעי ואורטופד בחמישי נראה משם לאן זה ממשיך.
בכל מקרה, הגעתי למסקנה שמדובר בפציעה שנגרמה חלקית בגלל הסיבה שאני נמצא בדיאטה קטוגנית. אני חושב שמהנסיון שלי עם הדיאטה הגעתי למסקנה שהיא לא מתאימה לי ואני מפסיק אותה. ליתר בטחון, אני עושה שבוע הפסקה לגמרי מאימונים ומהחיטוב ועובר למאזן נייטראלי של כ2200 קלוריות ליום. לאחר מכן אתחיל חיטוב על 150 גרם פחמימה שיבואו ממנה אחת של פחמימה מורכבת ליום, והחיטוב יהיה על כ1900 קלוריות עם אירובי. המטרה היא כרגע שהברך והכתף יחלימו ולבדוק מה יהיה המצב עם הסקוואט והטכניקה שלו. אם הבאט ווינק לא רציני והצלחתי פחות או יותר לסדר אותו, אני אעבוד בטכניקה הישנה שלא מכאיבה לברכיים ואנסה לעבוד בצורה שבה לא אכאיב גם לגב התחתון. נראה מה תהיה התוצאה, בכל מקרה, הברכיים מדאיגות אותי הרבה יותר עכשיו, במיוחד ברך ימין.
in another note, הזמנתי היום חגורת זילברשטיטאן שתהיה מוכנה עד סוף שבוע הבא וכנראה ביום רביעי/חמישי אעסוף אותה. הזמנתי חגורה שחורה בעובי 10ממ. נקווה שהיא תהיה טובה כי עם המחירים של אינזר והעלות של הדולר פשוט ממש לא משתלם להזמין אותה כרגע. אני לא חושב שהיא שווה 300 שקל יותר מהחגורות של אבא של שוהם.
בקיצור, עוד אימון מבאס, עוד פציעות לרשימה, עוד עצב ודיכאון, ועוד הפסקה מאימונים ומתזונה.
האם זה הסוף של הטנק? האם הוא יוותר ויפרוש לדוקים? או יתפוס את עצמו בידיים כמו גיבור ויגיד "Yes I can"?
גלו בפרק הבא של "הרפתקאותיו של הטנק הגריאטרי".
אני קורא ואני בוכה.חייב לציין ששברתי שיא היום. הצלחתי לחפור בצורה כל כך חופרת שאפילו אלה שאוהבים את החפירות שלי לא קראו את זה
PR!!! 🤣🤣🤣
כמה פעמים כבר אמרתי בלוג הזה שאולי פוואר ליפטינג זה לא הספורט בשבילי? איבדתי את הספירה 🙄אני קורא ואני בוכה.
אתה: 🏋️😅 הגוף שלך: ✋🛑✋
עוד יותר עצוב לכתוב את העדכונים שלי.עצוב לקרוא את העדכונים שלך.
זה תמיד מעודד אותי.
חחח איזה ישן!!
אבל יש לי טעם קצת אחר.
זה מה שמעודד אותי בד"כ
תנסה אולי לעשות הפסקה מהאימונים לחודש ותעשה שחיה במקום.עוד יותר עצוב לכתוב את העדכונים שלי.
בטח שיש. יש לי כמה להקות מטאל כבד קצביות שאני ממש אוהב.הו!!
הרבה זמן חיפשתי שירים בסגנון הזה*יותר מאושר ב15%*
יש לך עוד שאתה ממליץ עליהם?
גם בסגנון של oneslaugth נחמד
דווקא רעיון דיי טוב. אני אחשוב עליו. אולי אעשה הפסקה לחודש ואתחיל שחיה 3-4 פעמים בשבוע. יש לך מושג באיזה שעות וימים הבריכה לא מפוצצת? אני שחיין גרוע ואני לא מצליח לשרוד אפילו בבריכה עם הסבתות, לא אכפת לי באיזה שעה לבוא רק שיהיה ריק.תנסה אולי לעשות הפסקה מהאימונים לחודש ותעשה שחיה במקום.
לצערי מסכים. 🫤תנסה אולי לעשות הפסקה מהאימונים לחודש ותעשה שחיה במקום.