לא זוכר אם שמעת אבל אני חושב על להמשיך להתקדם בדדליפט ל160 לחמישיה ואז לנסות אימון אחריי 180 לסינגל.זה למה אמרתי שלדעתי אם תתרגל שבוע-שבועיים עם חגורה ותתרגל אליה לדעתי אתה תצליח להרים 190.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא זוכר אם שמעת אבל אני חושב על להמשיך להתקדם בדדליפט ל160 לחמישיה ואז לנסות אימון אחריי 180 לסינגל.זה למה אמרתי שלדעתי אם תתרגל שבוע-שבועיים עם חגורה ותתרגל אליה לדעתי אתה תצליח להרים 190.
כן ברור ששמעתי. רק רציתי לציין את העובדה שכשתתרגל לחגורה המשקלים יקפצו בכ-10 קילו.לא זוכר אם שמעת אבל אני חושב על להמשיך להתקדם בדדליפט ל160 לחמישיה ואז לנסות אימון אחריי 180 לסינגל.
אה,ברור.כן ברור ששמעתי. רק רציתי לציין את העובדה שכשתתרגל לחגורה המשקלים יקפצו בכ-10 קילו.
יש אופציה נוספת שהיא לא נעימה.תיארתי לעצמי, חצי מהאנשים בעבודה שלי בחו"ל, וברגע שמישהו לא מגיע לעבודה שבועיים אין יותר מדי אופציות 😃
מביא אותה בחינםגם אני חושב, אם הייתי מצליח לסגור אותה עלי בכיף הייתי עושה איתה סקוואטים.
אלון - אתה מוכר את החגורה? אולי תמרה תהיה מעוניינת.
@incin אז רק תגיד לי מתי היא באה שאני אביא.מביא אותה בחינם
למה? אתה בטוח שלא תרצה אותה מתישהו?מביא אותה בחינם
אני מניח תמרה לא תברח עם החגורה לחוללמה? אתה בטוח שלא תרצה אותה מתישהו?
אה אז תגיד להשאיל לזמן לא מוגבל 😃אני מניח תמרה לא תברח עם החגורה לחול
היא תצא לחופשת לידה ותביא לך אותה בחזרה גם ככה..אני מניח תמרה לא תברח עם החגורה לחול
שבוע 2 יום 5
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 88.6
ירידה משקילה קודמת - 0.6
ירידה סה"כ - 8.8
משקל מטרה - 75
סקוואט 1X5X112.5 1X3X122.5
דד ליפט 5X5X122.5
בידודים ובכי
אתחיל מהחדשות הרעות. אחרי הסטים של הסקוואט והדד ליפט נתתי נסיון לבדוק איך מתקדמם המעבר של הפציעה. ניסיתי לבצע מיליטרי פרס עם מוט ריק והכאבים ישר התחילו, ובשכיבות שמיכה גם כן... אז הייתי די מבואס כתוצאה מזה....
בהחלטמתי לקח תחגורה ?
כי אני שמנשחיף. למרות שאני על אחוז שומן גבוה מסת השריר שלי נמוכה ובגלל זה חגורת לארג' גדולה מדי עליי. בהתחשב בזה שסגרתי אותה על חור שאני קדחתי בזמן שאני נמצא על 21-22 אחוז שומן הגעתי למסקנה שאם אני אמשיך איתה את החיטוב אני אסיים אותו עם קדיחה של עוד 3-4 חורים וזה חבל...תזכיר לי למה מכרת את האינזר?
אז מתי יותר שמן ממך? מה לעזאזל..בהחלט
כי אני שמנשחיף. למרות שאני על אחוז שומן גבוה מסת השריר שלי נמוכה ובגלל זה חגורת לארג' גדולה מדי עליי. בהתחשב בזה שסגרתי אותה על חור שאני קדחתי בזמן שאני נמצא על 21-22 אחוז שומן הגעתי למסקנה שאם אני אמשיך איתה את החיטוב אני אסיים אותו עם קדיחה של עוד 3-4 חורים וזה חבל...
לא רק מתי. היו עוד חברה במכון שלי שיותר קלים ממני במשקל, נמצאים באחוז שומן נמוך ממני וסגרו את החגורה על חור גדול יותר. מבחינת היקף בטן אני בין הרזים מכל הליפטרים אצלנו אבל מבחינת אחוז שומן אני 5 אחוז מעל כולם...אז מתי יותר שמן ממך? מה לעזאזל..
לפחות במשהו אחד אתה הכי טוב!לא רק מתי. היו עוד חברה במכון שלי שיותר קלים ממני במשקל, נמצאים באחוז שומן נמוך ממני וסגרו את החגורה על חור גדול יותר. מבחינת היקף בטן אני בין הרזים מכל הליפטרים אצלנו אבל מבחינת אחוז שומן אני 5 אחוז מעל כולם...
2 קילומטר מעל כל היתרלא רק מתי. היו עוד חברה במכון שלי שיותר קלים ממני במשקל, נמצאים באחוז שומן נמוך ממני וסגרו את החגורה על חור גדול יותר. מבחינת היקף בטן אני בין הרזים מכל הליפטרים אצלנו אבל מבחינת אחוז שומן אני 5 אחוז מעל כולם...