הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
ויש לי במזומן אז אולי אני אקנה כבר מחר.
מעולה 😃
אז תחליט ואם כן מחר אני עושה הזמנה לחגורה חדשה, ועם כל החגים והזמן שלוקח לאינזר להגיע לארץ היא בדיוק תגיעה כשאני אסיים חיטוב ואצטרך לעבור למידה S 😃

אני מצפה מ@tank להכין קבלה מסודרת שיהיה מדווח במס הכנסה תזהרו

למה? זה הגוף מטרה שלי
179304_1733447570456_1066547168_1960172_4104775_n.jpg

גם אני חושב, אם הייתי מצליח לסגור אותה עלי בכיף הייתי עושה איתה סקוואטים.

אלון - אתה מוכר את החגורה? אולי תמרה תהיה מעוניינת.

גם אני חושב, אם הייתי מצליח לסגור אותה עלי בכיף הייתי עושה איתה סקוואטים.

אלון - אתה מוכר את החגורה? אולי תמרה תהיה מעוניינת.
יאאא יתאים לתמרה 😛
אם היא רוצה שתגיד כי החגורה אצלי.

Tank עדכן/ה את הלוג ״החיטוב הארוך ביותר בהיסטוריה״:

עדכון לוג: 22/09/15 - תחרות דד ליפט

שבוע 2 יום 3
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 89.2
ירידה משקילה קודמת - 0.2-
ירידה סה"כ - 8.4
משקל מטרה - 75

שטויות של התאוששות וקצת צ'ין אפס, פרונט סקוואט 70 קילו ל3X5. החלטתי להוריד מהתוכנית את הסטיף לג דד ליפט כי זה יותר מדי עבודה לזוקפים להרים 3 פעמים בשבוע.

היה אחלה של אימון למרות שבאתי עייף כי אני לא רגיל להתאמן בבוקר. אין לי כבר הסבר למה אני אוכל 1700 קלוריות ביום ועולה במשקל. כנראה שאני יורד בשומן וצובר מסת שריר בו זמנית, אומנם לא נשמע הגיוני אבל זה ההסבר היחיד למה אני יותר בהיקף הבטן ומשקל הגוף לא זז.

החלטנו עם אדון @Matty שהוא ינסה סינגלים לדד ליפט בסוף האימון להעביר את הזמן עד שהטרמפ שלו יסיים כדי לראות כמה הוא ירים, והחלטתי לזרום איתו ולראות עד כמה נהייתי שחיף חלש ופצוע, וכמובן, כמצופה, הרמתי משקל של שחיף חלש ופצוע.
מתי הרים סינגל 170 ללא חגורה שנראה כאילו שיש לו פוטנציאל להוסיף עוד 5-10 קילו לסינגל, ועם קצת תרגול עם חגורה מאמין שהוא היה מצליח גם את ה190, לאומתי שאני ממש ממש בלחץ הרמתי את ה170 עם קרב ארוך וגריינד מטורף ועם חגורה. יש לי עכשיו יומיים וחצי לנוח עד האימון הבא אז אין לי בעיה שעבדתי קשה מהמצופה, בכל מקרה, המטרה היא קוביות בבטן אז משקלי עבודה לא הכי מזיזים לי כרגע וכל עוד אני בקטגוריה התלת ספרתית ולא נפצע זה בסדר. חוץ מזה האימון לא היה מעניין.

לגבי הפיזיוטרפיה, אני מרגיש קצת שיפור בכתף מיום ראשון וממשיך לעשות את התרגיל שקיבלתי מהפיזיוטרפיסט. יום ראשון אתן נסיון ללחיצות חזה עם 30-40 קילו ואראה מה סף הכאב שלי והאם יש התקדמות, מעבר לזה התוכנית תהיה בנוהל.

סקוואט 1X5X112.5 1X3X122.5
דד ליפט 5X5X122.5
בידודים למיניהם

שיהיה צום קל לכולם ונתראה בחמישי!

קרא את שאר עדכון הלוג...

אל תגלה !!$!@!@ רציתי שהיה הפתעה אצלי בלוג 😡
וזה היה לא כזה קשה תאמת,סתם הרגשתי אחריי זה שאני הולך למות. 😛

אל תגלה !!$!@!@ רציתי שהיה הפתעה אצלי בלוג 😡
אל תדאג זה לא שאנשים קוראים את הלוג שלי 🙄
זה למה אמרתי שלדעתי אם תתרגל שבוע-שבועיים עם חגורה ותתרגל אליה לדעתי אתה תצליח להרים 190.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית