- פותח/ת השרשור
- #2,601
תודה רבה, תוקן
ואתה קנאי 🙄אתה זבל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואתה קנאי 🙄אתה זבל.
לא מקנא באנשים פצועים. 😃ואתה קנאי 🙄
אגב שבוע הבא אני מארגן תור לפיזיוטרפיסט פרטי. הגעתי להחלטה שאני מחלים גם אם זה יגמור לי את כל החסכונות.לא מקנא באנשים פצועים. 😃
מחוסר כסף, אבל לפחות בריא ושלם.אגב שבוע הבא אני מארגן תור לפיזיוטרפיסט פרטי. הגעתי להחלטה שאני מחלים גם אם זה יגמור לי את כל החסכונות.
תאמת ממש נחמד לי עכשיו כשאני מצליח להוסיף 7.5 קילו בשבוע לחמישיות במשקל עבודה אז אני לא מתלונן. אבל באמת בא לי לחטב ולא להיות פצוע פשוט הגעתי למסקנה שחיטוב בזמן פציעה זה רעיון רע. אם יקרה נס שבו הפציעה תעבור לפני שסיימתי להתקדם במשקלים לינארית אז אולי אני אעקב עוד קצת את החיטוב.lol @ the title of ur log
wondering if u r actually hoping to get injuried asap just so that u can cut and get dat 6pack
לעקוף אותי תמיד נותן מוטיבציה. 😭כל הכבוד, הדדליפט הזה היה נראה קליל מאוד
עכשיו גם לך יש מוטיבציה - לעקוף את הטנק 🚴לעקוף אותי תמיד נותן מוטיבציה. 😭
תזכיר לי ביום ראשון אם לא תשכח. פשוט אני חוזר לחיפה בראשון והרצועות שם.@yujinius לפני שאני שוכח אתה יכול לזרוק את הרצועות ברכיים שלי לתיק ולהביא בראשון?
איזה ג'ק? להרים את המוט כדי לשים פלטות?מה אתה אומר על הג'ק שארגנו לנו? הוא יוצר בהזמנה אישית ועופר אמר שהוא חשב עלי כשהם תכננו אותו 😃
תודה הוא באמת היה כזה 😃כל הכבוד, הדדליפט הזה היה נראה קליל מאוד
ת'אמת לא משהו כי אם המוט לא סימטרי הוא נופל לצדדי, אבל יותר טוב מכלום 😃מה אתה אומר על הג'ק שארגנו לנו?
סבבה 😃תזכיר לי ביום ראשון אם לא תשכח. פשוט אני חוזר לחיפה בראשון והרצועות שם.
יש מצב, אנסה תודה!הדדליפט באמת נראה קליל, הייתי מרים את החגורה אם אתה יכול כי היא קצת מפריעה לך.
אם באמת זה מה שכתבת, זה פחות או יותר הדבר הכי חכם שהומצא אי פעם בעולם.איזה ג'ק? להרים את המוט כדי לשים פלטות?
התכוונתי לזה:אם באמת זה מה שכתבת, זה פחות או יותר הדבר הכי חכם שהומצא אי פעם בעולם.
זה גאוני! 🤯התכוונתי לזה:
צפה בקובץ המצורף 30791
הבעיה היא שאין לי אגו.עכשיו גם לך יש מוטיבציה - לעקוף את הטנק 🚴
לצערי הג'אק שהביאו לטכניון הרבה יותר גרוע... אתה תראה ביום ראשון.התכוונתי לזה:
צפה בקובץ המצורף 30791
תודה רבה אחי 😃 מבטיח להמשיך להפתיע! אתה בחיים לא תצליח לנחש איפה תהיה הפציעה הבאה 😆סחטיין מקס, היה לך קל ואתה יכול ליותר!
מרשים.
מה הקשר בין תחרותיות לאגו? הTRASH TALK שאני עושה הוא לא אגו, הוא הדרך שלי להבעיר את התחרותיות כי זה נותן לי מוטיבציה!הבעיה היא שאין לי אגו.
כי אני יודע שיש לי טכניקה רעה אז אני יורד במשקלים לתיקונים ולא ממשיך עם המשקלים הכבדים כדי לתת לך "פייט".מה הקשר בין תחרותיות לאגו? הTRASH TALK שאני עושה הוא לא אגו, הוא הדרך שלי להבעיר את התחרותיות כי זה נותן לי מוטיבציה!