הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אחי אני במכבי זה לא עולה לי כסף

נקע זה לא משהו שעושים ממנו צחוק זה יכול להגמר רע אם לא אטפל בזה.
הגעתי למסקנה שכל הפציעות שלי מתרחשות כי אני כל הזמן מנסה להתחרות עם אנשים ולעקוף אותם במשקלים.
אז זהו. סיימתי. דיי. נמאס לי!
אני לא יותר חזק מאחרים, אין לי יותר פוטנציאל מאחרים ואני מי שאני, ואם יש ילדים או מבוגרים שמרימים יותר ממני אז שיהיה להם לבריאות! אני סיימתי להשוות את עצמי לאחרים. מהיום אני מרים כי אני רוצה להרים ולא כי אני רוצה להרים יותר מאחרים!
מזל שהבנת את זה בפציעה ה27 ..במיוחד בעולם הזה (PL ).. קח את זה באיזי אחי אתה עושה את זה כי אתה אוהב את זה , אם תהיה חזק יותר מבן אדם אחר זה לא הופך אותך לשום דבר חוץ מיותר חזק ממנו , פרופורציות אחי ..שבוע טוב החלמה מהירה

מקס תשנה את השם של הלוג בהזדמנות. 😃

תודה רבה על הברכות חברים 😃
מקס תשנה את השם של הלוג בהזדמנות. 😃
טופל
@Kakarot
כל יום אני חולם להתעורר בבוקר ולגלות שסוף סוף המציאו תרופה שתדמה את זה
latest

מתי יבוא היום :( :( :(

Maybe do what I'm doing? fully reset literally everything? (except for deadlift since that doesn't seem to cause any problems for u)..
I started at S50/BP40/OHP30/DL70 and I was around the same weights as u, give or take 20kg... Tho maybe u've done something like that alrdy, just retarded to reset to 100+kg after injuries or juping 10kg every session...

Maybe do what I'm doing? fully reset literally everything? (except for deadlift since that doesn't seem to cause any problems for u)..
I started at S50/BP40/OHP30/DL70 and I was around the same weights as u, give or take 20kg... Tho maybe u've done something like that alrdy, just retarded to reset to 100+kg after injuries or juping 10kg every session...
מסכים. אני באמת חושב שאתה צריך לצאת לפגרה קצת.

אני הולך לעשות את זה. לא בטוח לגבי ריסט כמו שלך כי לדעתי זה מוגזם לקחת חודשיים כדי לחזור למשקלי RM. אני חושב שאני אעשה ריסט שבו יקח לי 5-6 שבועות לחזור לRM. אבל הקטע הוא שאני לא "חופשי" בהחלטות האלה כי אני עדיין לא סגור על מה הולך עם הפציעה בכתף ובכף יד. בכל מקרה, התכנון היה ביום ראשון למשוך 180 דד ל5 ואז הפסקה לשבוע מאימונים. וכן, דד ליפט הוא התרגיל היחיד מתרגילי הבסיס שבו כלום לא כואב לי למזלי.
כה אולי אוריד ל100 קילו ואתקדם 10 קילו בשבוע. משהו כזה. נראה מה יהיה. אני עוד הולך להתייעץ עם כמה חברה לגבי מה לעשות ואולי זה ישתנה אם המצב של הכתף ישתפר כי יש לי כמה אופציות לתוכניות/וריאציות

הגעתי למסקנה שכל הפציעות שלי מתרחשות כי אני כל הזמן מנסה להתחרות עם אנשים ולעקוף אותם במשקלים.
אני לא יותר חזק מאחרים, אין לי יותר פוטנציאל מאחרים ואני מי שאני, ואם יש ילדים או מבוגרים שמרימים יותר ממני אז שיהיה להם לבריאות! אני סיימתי להשוות את עצמי לאחרים. מהיום אני מרים כי אני רוצה להרים ולא כי אני רוצה להרים יותר מאחרים!
אני נותן לו שבוע...

סתם מקס בהצלחה יאללה לאט לאט אבל מפציץ

הללויה!!! אולי בכל זאת יש אלוהים?
לדעתי (ולא רק לדעתי ממה שאני רואה/קורא/שומע) המהות העיקרית של מה שאנחנו עושים זה להתחרות קודם כל בעצמך, להיות חזק יותר מעצמך מלפני שבוע/חודש/ווטאבר.
אגב עשיתי היום אימון במכון החדש, יש שם חבר'ה יותר חולי נפש ממך, תקרא עוד מעט בעדכון 😃

אני הולך לעשות את זה. לא בטוח לגבי ריסט כמו שלך כי לדעתי זה מוגזם לקחת חודשיים כדי לחזור למשקלי RM.
this is where u need to stop and think whether that's true. People go back to squatting only the bar after injuries. 50kg squats is not "way too little", 2months isn't a lot of time. At this rate u'll never reach 200kg squat cuz u r just gna get injured over and over again. How about leaving ur ego at the door and go squat super light and in 3 months u'll be squatting 170 5x3. Ever considered that doing a too big reset ISN'T a problem? The only problem is the ur reset is too small.... A lot of u guys do the same when u switch programs as well, instead of going by what the program says, like for example 5/3/1 where u should use 90% of ur 1RM as ur 1RM, u don't do that, cuz "it will take so long", well stfu, like what Wendler said himself:

""Start too light" refers to my insistence that the prescribed loads are calculated off of 90% of the lifter's 1RM. If your 1RM in the bench is 315, why calculate loads off a 1RM of 285?

My response? People who freak out about the 90% thing are usually weak in the first place. You don't need to operate at your max to increase your max. Why people get so bent out of shape about taking two steps back if it means they'll be taking 10 steps forward is beyond me."

and

"People want a program that will add 40 pounds to their bench in eight weeks. When I ask how much their bench went up in the last year, they hang their heads in shame."

Not a single person in the gym is gonna give a shit if u squat 20kg. Trust me, noone will laugh at u...

תזכור מה אמרתי לך , צב שהולך לאט אבל בטוח למטרה לפעמים מגיע יותר מהר מארנב פצוע 😃 .
אגו זה אויב מספר אחד של כל מי שרוצה להחשיב את עצמו לבנאדם רציני (אלא אם כן אתה יודע לנתב אותו ולשלוט בו ולא להפך) .

u know what? y don't u make a post on the SS forum about all the injuries u've had and ask them what they think u should do?
אתה רוצה לפתוח יום אחרי את האינטרנט ולראות כתבה "ריפטו התאבד"?
אגב עשיתי היום אימון במכון החדש, יש שם חבר'ה יותר חולי נפש ממך, תקרא עוד מעט בעדכון 😃
מחכה בקוצר רוח 😃
לדעתי (ולא רק לדעתי ממה שאני רואה/קורא/שומע) המהות העיקרית של מה שאנחנו עושים זה להתחרות קודם כל בעצמך, להיות חזק יותר מעצמך מלפני שבוע/חודש/ווטאבר.
אני קורא עכשיו ספר פסיכולוגי ואני אצטט לך משהו ממנו
Sigmund Freud said that everything you and I do
springs from two motives: the sex urge and the desire to be great.
אני חושב שמה שרציתי זה הכרה ביכולות שלי והעובדה שאני מרים כמו כולם גרמה לי להרגיש ממוצע. אבל אני עובד על לשנות את עצמי 😃
this is where u need to stop and think whether that's true. People go back to squatting only the bar after injuries. 50kg squats is not "way too little", 2months isn't a lot of time. At this rate u'll never reach 200kg squat cuz u r just gna get injured over and over again. How about leaving ur ego at the door and go squat super light and in 3 months u'll be squatting 170 5x3. Ever considered that doing a too big reset ISN'T a problem? The only problem is the ur reset is too small.... A lot of u guys do the same when u switch programs as well, instead of going by what the program says, like for example 5/3/1 where u should use 90% of ur 1RM as ur 1RM, u don't do that, cuz "it will take so long", well stfu, like what Wendler said himself:
יש משהו במה שאתה אומר. אני אעבוד על זה. אולי אוריד משקלים ואעשה תוכנית שבה יקח לי חודשיים להגיע לשיאים. נראה כבר 😃
תזכור מה אמרתי לך , צב שהולך לאט אבל בטוח למטרה לפעמים מגיע יותר מהר מארנב פצוע 😃 .
לא זוכר מתי אמרת את זה אבל נשמע טוב 😃
אגו זה אויב מספר אחד של כל מי שרוצה להחשיב את עצמו לבנאדם רציני (אלא אם כן אתה יודע לנתב אותו ולשלוט בו ולא להפך) .
מסכים. אני עובד על לשפר את האגו שלי. זה לא קל אבל בסוף אני אצליח

העובדה שאני מרים כמו כולם
הרוב המוחלט של האנשים מסביבנו כששומעים דברים כמו לשים 140 קילו על הגב ולעשות סקוואט חושבים שמדובר בבנאדם עם כוח מטורף, שלא נדבר על 170,180,190 וכו', ככה שזה לא נכון להגיד מה שאתה אומר. וגם כאן בפורום, נכון, יש אנשים חזקים בטירוף (יחסית) שאנחנו רואים סרטונים שלהם, נותנים להם מוניטין ומתלהבים איזה חזקים הם, אבל יש גם הרבה כאלה שרואים סרטונים שלך ושלי וחושבים אותו דבר עלינו. עכשיו אני לא אומר שצריך לשאוף לבינוניות או משהו אבל פשוט להגיד את מה שציטטתי זה לא נכון ואם אתה כבר משווה לאחרים אז תסתכל על כל התמונה.

הרוב המוחלט של האנשים מסביבנו כששומעים דברים כמו לשים 140 קילו על הגב ולעשות סקוואט חושבים שמדובר בבנאדם עם כוח מטורף, שלא נדבר על 170,180,190 וכו', ככה שזה לא נכון להגיד מה שאתה אומר. וגם כאן בפורום, נכון, יש אנשים חזקים בטירוף (יחסית) שאנחנו רואים סרטונים שלהם, נותנים להם מוניטין ומתלהבים איזה חזקים הם, אבל יש גם הרבה כאלה שרואים סרטונים שלך ושלי וחושבים אותו דבר עלינו. עכשיו אני לא אומר שצריך לשאוף לבינוניות או משהו אבל פשוט להגיד את מה שציטטתי זה לא נכון ואם אתה כבר משווה לאחרים אז תסתכל על כל התמונה.
החלום שלי היה להיות כמו אלברו. שאפילו חברה ממש חזקים יזילו ריר מהמשקלים שאני מרים. וכשאתה חזק אפילו לאומת חזקים אתה באמת יכול להרגיש טוב עם עצמך.
נגיד כשאני עכשיו נכנס לפורום PL ורואה מישהו מעלה סרטון של סינגל סקוואט עם 180 קילו אני אומר לו כל הכבוד ויפה אבל אני לא חושב שהוא משהו מיוחד, אני מסתכל עליו כמו על בחור ממוצע, וכמו שזיגמונד פרויד אומר, "המרדף אחר החשיבות" גורם לי לרצות להיות מיוחד בפני כולם.

Idk, rich people r only happier than their peers if their peers r not rich. u don't compare urself to the entire population, u compare urself to the group u r in, in @Tank's case, that group actually all squat almost the same as him.

החלום שלי היה להיות כמו אלברו. שאפילו חברה ממש חזקים יזילו ריר מהמשקלים שאני מרים. וכשאתה חזק אפילו לאומת חזקים אתה באמת יכול להרגיש טוב עם עצמך.
נגיד כשאני עכשיו נכנס לפורום PL ורואה מישהו מעלה סרטון של סינגל סקוואט עם 180 קילו אני אומר לו כל הכבוד ויפה אבל אני לא חושב שהוא משהו מיוחד, אני מסתכל עליו כמו על בחור ממוצע, וכמו שזיגמונד פרויד אומר, "המרדף אחר החשיבות" גורם לי לרצות להיות מיוחד בפני כולם.
טוב אנחנו שוב חוזרים על הנקודה הזאת:
תנסה לשנות את הגישה מ: "אני רוצה להיות חזק יותר מ..." ל: "אני רוצה להיות יותר חזק מעצמי בעבר"

תנסה לשנות את הגישה מ: "אני רוצה להיות חזק יותר מ..." ל: "אני רוצה להיות יותר חזק מעצמי בעבר"
this is how everyone should think, but it's obviously not that easy.
Max isn't totally talking out of his ass, the Sigmund Freud quote is correct, we initially only do things in order to feel better than others and to get more kids. It requires a certain amount of intelligence and will-power to minimize that motivation. It's basically a matter of confidence, fact of the matter is that probably like 5% of the population (if even that) are actually truly confident.

אני אצליח לשנות גישה בקלות אם אני סוף סוף פאקינג אצליח לעבור את המשקלים שהרמתי לפני צבא. אני לא מרגיש שאני מתחרה בעצמי כשאני יודע שאני מרים עכשיו משקלים שכבר הרמתי לפני 5 שנים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית