הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 10/11/15 - אין אימון

נאלץ לוותר על האימון היום. הייתי אצל הפיזיוטרפיסט והוא עשה לי היום טיפול אגרסיבי בטרוף. העיסוי הרגיש כמו עינוי לכל הכתף, ואחריו הוא החליט לדקור אותי גם באינפרספינטוס וגם בטרפז העליון, ואחריהן היה עוד עיסוי מכאיב בטרוף. הוא אמר לי שכדאי לי לוותר על האימון היום, ועד עכשיו כואבת לי הכתף והטרפז. נקווה שמחר יהיה יותר טוב, בכל זאת אני מאמין שמה שהוא עשה לי היה לטובה וזה ישפיע לטובה על ההבראה שלי 😃

לילה טוב לכולם! אעדכן מחר!

קרא את שאר עדכון הלוג...
אתה יודע שנולדת להיות ליפטר כשזה השם שלך
6DngohV.png

מבחינה סטטיסטית אתה צודק. אבל אני חושב שאם היה לי עכשיו מיליון דולר אני הייתי מבסוט 😃
אולי לא שברת אתה השיא עולם שרצית, אבל היי, לפחות אתה יכול לטפל בהתפרקות שלך.

תהיה בריא בנאדם.
מחכים לקרוא עדכון בסגנון "התאמנתי, לא כאב לי כלום"

מחכים לקרוא עדכון בסגנון "התאמנתי, לא כאב לי כלום"
אם יתמזל מזלך תזכה לחיות ליום הזה 🤣🤣
ותודה!
החלטתי לבטל את האימון של היום. עדיין לא עברה לי הכתף מאתמול. מקווה שמחר בערב אוכל להגיע.

אם יתמזל מזלך תזכה לחיות ליום הזה 🤣🤣
ותודה!
החלטתי לבטל את האימון של היום. עדיין לא עברה לי הכתף מאתמול. מקווה שמחר בערב אוכל להגיע.
כן, תבוא איתי.

עדכון לוג: 12/11/15 - עוד פיאר!

דד ליפט 1X5X177.5 פיאררררררר
צ'ין אפס 1X3X17.5 2X5X7.5
בנץ' פרס 1X20X20 2X20X25
תרגילי פיזיוטרפיה

היה אימון מעולה ואני מתחיל להרגיש שטיפולי הפיזיוטרפיה באמת עוזרים לי! אני מרגיש שבזמן אימון יש לי הרבה פחות כאבים בכתף יחסית למה שהיה ואני מקווה שזה ימשיך להשתפר! הכאבים עדיין קיימים אבל ההבדל באמת מורגש. אני אתחיל לאט לאט לעשות בנץ' ולהוסיף 2.5-5 קילו כל אימון ולעשות בנץ' עם טכניקה טובה. אם השיפור ימשיך אני מקווה עד חודש פברואר בערך לחזור לשיאים שלי ובמרץ להיות מוכן להתחרות!

דד ליפט היה כבד יחסית. חזרה רביעית מאוד כבדה. אני מרגיש שהשכמות מתחילות לאכזב אותי ואני מרים עם גב עליון קצת עגול למרות שנאמר לי פה הרבה פעמים שזה לא קריטי כל עוד הגב התחתון ישר. עשיתי את הסט הזה בלי רייג' ובלי כובע הרייג' שלי והוא עדיין עלה יחסית יפה. יום ראשון אבוא למכון של @kosta ואמשוך שם 180 ל5 😃

אחרי זה אתחיל לתכנן את הטקסס, שאני אתחיל ביום שלישי/חמישי כי לא בא לי לעשות עוד מנוחה ארוכה אחרי שהיה לי 4 ימי מנוחה השבוע בגלל הכתף.

אז, יום ראשון 4 פלטות כפול 5 חזרות.
לילה טוב ושבת שלום לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני אתחיל לאט לאט לעשות בנץ' ולהוסיף 2.5-5 קילו כל אימון ולעשות בנץ' עם טכניקה טובה.
הפזיו אישר לך את זה?
אני מרגיש שהשכמות מתחילות לאכזב אותי
כדי לך מאוד לחזק את השכמות,זה יעזור לך במשקל.
אחרי זה אתחיל לתכנן את הטקסס
לא דיברנו על ריסט ענק או משהו?
אה,וכל הכבוד. 🙃

הפזיו אישר לך את זה?
ברור. אני עושה בדיוק מה שהוא אומר לי. תלמד דבר אחד עליי, אני לא זורק כסף! אם אני משלם לו כסף אני סוחט אותו ודואג שבשעה הזאת הוא יזיע ואני אעשה כל מה שהוא אומר.
כדי לך מאוד לחזק את השכמות,זה יעזור לך במשקל.
עובד על זה, זה קשור ישירות לפציעה שלי.
לא דיברנו על ריסט ענק או משהו?
ריסט בסקוואט כדי לעבוד על טכניקה ולעשות פאוזים. חוץ מזה משם נתחיל להתקדם.
אה,וכל הכבוד. 🙃
תודה רבה 😃
קצת שכחתי לעדכן אבל אני די מודאג מהפציעה שלי בכף יד שמאל שדיברתי עליה פעם קודמת. היום היא ממש כאבה לי, אבל מצאתי דרך טובה לתפוס את המוט בדד ליפט כדי להמנע מחבטות עתידיות.

יום ראשון זה חזה כתפיים ויד אחורית
ואתה תעשה איתי את התרגילים

היה אימון מעולה ואני מתחיל להרגיש שטיפולי הפיזיוטרפיה באמת עוזרים לי! אני מרגיש שבזמן אימון יש לי הרבה פחות כאבים בכתף
טוב לקרוא עדכון אופטימי אצלך 😃
אני מרים עם גב עליון קצת עגול למרות שנאמר לי פה הרבה פעמים שזה לא קריטי כל עוד הגב התחתון ישר.
אני מסכים עם זה האמת.
עשיתי את הסט הזה בלי רייג' ובלי כובע הרייג' שלי והוא עדיין עלה יחסית יפה.
מפחיד לחשוב מה היה קורה אם היית שם את הכובע, היית עושה 15 חזרות לפחות 😉
כל הכבוד

עדכון לוג: 15/11/15 - הגעתי למסקנה לא לבזבז זמן

שלום לכולם
הגעתי למסקנה שאין לי טעם לבזבז עוד יום כדי למשוך 180 קילו מהרצפה. אני יודע שיש לי את זה ואני רוצה לעשות את זה רק בשביל האגו, וכדי לא לשרוף שבוע החלטתי לוותר על ה180 דד ובמקום זה להתחיל היום את הסייקל הראשון שלי בטקסס מת'וד 🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬

שיאים כרגע :
סקוואט 162.5 קילו RM5
דד ליפט 177.5 קילו RM5
בנץ'/פרס מתכונת חזרה מפציעה (בנץ' 30 קילו פרס 20 קילו) שיתחילו מ20 חזרות וירדו בהדרגתיות ל5 בהתאם לשיפור המצב בפציעה שלי.

החלטתי לתת התקדמות שתוסיף לי 5 קילו בסקוואט/דד משבוע לשבוע כאשר בשבוע החמישי יהיה PR של 180 דד ו165 סקוואט.

האימון הראשון יהיה היום כאשר הספירה תתחיל מהמשקלים הבאים
סקוואט 140
דד ליפט 160

התוכנית להיום:
חימום
סקוואט 5X5X125
בנץ' 3X20X30
דד ליפט 1X5X160
תרגיל שכמות פיזיוטרפיה

שיהיה בהצלחה! אעדכן אחרי האימון

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב