הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
Idk, rich people r only happier than their peers if their peers r not rich. u don't compare urself to the entire population, u compare urself to the group u r in, in @Tank's case, that group actually all squat almost the same as him.
נכון
אבל העניין שעם גישה כזאת כשהוא יגיע לסקוואט 250 הוא לא ישווה את עצמו לאלה שמרימים 180 ויגיד "אני מרים הרבה יותר מהם", הוא ישווה את עצמו לאלה שמרימים 250-300 ויחשוב "אני לא משהו מיוחד, אני סתם ליפטר ממוצע שמרים כמו כולם". עכשיו לשאוף גבוה זה מעולה, אבל צריך לתכנן את זה, אם אתה עושה היום 190 ואתה רוצה 250 צריך להבין שזה לא יקרה בעוד שבוע או בעוד חודש, ולא בטוח שאפילו בעוד שנה ובמקום להתבאס ש"הנה מישהו עשה סקוואט 270 ואני לא מתקרב לזה" אפשר להגיד "לפני X זמן היה לי 180, היום יש לי 190, אני מתקדם בדרך הנכונה".
כמו שאם הזכרת עשירים, לרוב מי שחולם שיהיה לו מיליון דולר לא באמת יהיה מבסוט כשישיג אותו, הוא יתחיל להסתובב בחברת אנשים אחרים שיש להם יותר וירצה יותר וכו'
this is how everyone should think, but it's obviously not that easy.
Max isn't totally talking out of his ass, the Sigmund Freud quote is correct, we initially only do things in order to feel better than others and to get more kids. It requires a certain amount of intelligence and will-power to minimize that motivation. It's basically a matter of confidence, fact of the matter is that probably like 5% of the population (if even that) are actually truly confident.
אני אצליח לשנות גישה בקלות אם אני סוף סוף פאקינג אצליח לעבור את המשקלים שהרמתי לפני צבא. אני לא מרגיש שאני מתחרה בעצמי כשאני יודע שאני מרים עכשיו משקלים שכבר הרמתי לפני 5 שנים.
תראו, מה שאני אומר זה טוב ויפה בתאוריה, אני מבין שבמציאות זה לא ככה, זה לא שאני לא רואה אנשים שמרימים יותר ממני ולא מתבאס קצת. פשוט צריך לקחת דברים בפרופורציה, וגם אם יש לך את ההתבאסות הזאת אפשר לנתב את זה למשהו ליובי כלומר לקבל מוטיבציה, פשוט לא לעשות דברים טיפשיים (כמו למשל מה שכתבתי בלוג שלי היום)

אבל העניין שעם גישה כזאת כשהוא יגיע לסקוואט 250 הוא לא ישווה את עצמו לאלה שמרימים 180 ויגיד "אני מרים הרבה יותר מהם", הוא ישווה את עצמו לאלה שמרימים 250-300 ויחשוב "אני לא משהו מיוחד
אני דווקא חושב שסיימון צודק. כמובן שאני לא יכול לדעת בוודאות, אבל יש לי הרגשה שאם אני ארים 250 בזמן שאני אהיה בקהילה שבה רק 1% מרימים 250 אני אהיה מרוצה מעצמי.
רוצה לשמוע סיפור מעניין? בגיל 18 הייתי יכול להגיע ממש רחוק! הייתי יכול להרים הרבה יותר מ190 סקוואט אבל לא עשיתי את זה. למה? כי כבר אז הייתי הרבה יותר חזק מכל מי שהיה אצלי במכון באותו הזמן. עשיתי חמישיות עם מעל 160 סקוואט כשהבנאדם השני הכי חזק הרים 120. לא הייתה לי תחרות והרגשתי שאני הבנאדם החזק ביותר בעולם, והייתי מבסוט מעצמי, וככה גם נולדה בי התחרותיות הזה כי כשהגעתי לLBS אחרי צבא פתאום התנפצה לי הבועה, פתאום קלטתי שאני לא משהו מיוחד ושיש הרבה חברה כאן שהרימו את המשקלים שלי ואפילו יותר. אתה יודע איך בנאדם מגיב כשמתנפצת לו בועה? זה נקרא IN DENIAL. וזה מה שקורה לי כרגע ומה שאני מנסה לשנות.
כמו שאם הזכרת עשירים, לרוב מי שחולם שיהיה לו מיליון דולר לא באמת יהיה מבסוט כשישיג אותו,
מבחינה סטטיסטית אתה צודק. אבל אני חושב שאם היה לי עכשיו מיליון דולר אני הייתי מבסוט 😃

נכון
אבל העניין שעם גישה כזאת כשהוא יגיע לסקוואט 250 הוא לא ישווה את עצמו לאלה שמרימים 180 ויגיד "אני מרים הרבה יותר מהם", הוא ישווה את עצמו לאלה שמרימים 250-300 ויחשוב "אני לא משהו מיוחד, אני סתם ליפטר ממוצע שמרים כמו כולם". עכשיו לשאוף גבוה זה מעולה, אבל צריך לתכנן את זה, אם אתה עושה היום 190 ואתה רוצה 250 צריך להבין שזה לא יקרה בעוד שבוע או בעוד חודש, ולא בטוח שאפילו בעוד שנה ובמקום להתבאס ש"הנה מישהו עשה סקוואט 270 ואני לא מתקרב לזה" אפשר להגיד "לפני X זמן היה לי 180, היום יש לי 190, אני מתקדם בדרך הנכונה".
כמו שאם הזכרת עשירים, לרוב מי שחולם שיהיה לו מיליון דולר לא באמת יהיה מבסוט כשישיג אותו, הוא יתחיל להסתובב בחברת אנשים אחרים שיש להם יותר וירצה יותר וכו'
True, u'll only be satisfied if u stay within the same group of ppl, which I guess is unlikely, someone who squats 250kg probably wouldn't go to a university-gym. Same mentality is what often get's ppl to take steroids, a lack of control over one's cave-man instincts.
Interesting little fact, men with higher IQs r more likely to be monogamous and cheat less than the lower IQ men and the most likely hypothesis is that intelligent men are more capable of controlling their natural instincts (fuck everything that moves).
מבחינה סטטיסטית אתה צודק. אבל אני חושב שאם היה לי עכשיו מיליון דולר אני הייתי מבסוט
only if u stay within the same group of friends and even then, it won't make u feel what u think it will, there will only be a very short-term happiness effect, as goes for most material things.

only if u stay within the same group of friends and even then, it won't make u feel what u think it will, there will only be a very short-term happiness effect, as goes for most material things.
יצא לי לקרוא מאמרים על זה. אני יודע בדיוק מה קורה ל95% מהאוכלוסיה שזוכים בלוטו. אבל יש לי הרגשה שאם הייתי מקבל עכשיו מיליון דולר הייתי מתנהג בצורה אחרת, והסיבה לכך היא כי אני מכיר את עצמי מספיק טוב.

אני דווקא חושב שסיימון צודק. כמובן שאני לא יכול לדעת בוודאות, אבל יש לי הרגשה שאם אני ארים 250 בזמן שאני אהיה בקהילה שבה רק 1% מרימים 250 אני אהיה מרוצה מעצמי.
רוצה לשמוע סיפור מעניין? בגיל 18 הייתי יכול להגיע ממש רחוק! הייתי יכול להרים הרבה יותר מ190 סקוואט אבל לא עשיתי את זה. למה? כי כבר אז הייתי הרבה יותר חזק מכל מי שהיה אצלי במכון באותו הזמן. עשיתי חמישיות עם מעל 160 סקוואט כשהבנאדם השני הכי חזק הרים 120. לא הייתה לי תחרות והרגשתי שאני הבנאדם החזק ביותר בעולם, והייתי מבסוט מעצמי, וככה גם נולדה בי התחרותיות הזה כי כשהגעתי לLBS אחרי צבא פתאום התנפצה לי הבועה, פתאום קלטתי שאני לא משהו מיוחד ושיש הרבה חברה כאן שהרימו את המשקלים שלי ואפילו יותר. אתה יודע איך בנאדם מגיב כשמתנפצת לו בועה? זה נקרא IN DENIAL. וזה מה שקורה לי כרגע ומה שאני מנסה לשנות.
תראה, שוב, אני לא אומר שצריך לשאוף לבינוניות כן? תחרותיות זה טוב אם לוקחים אותה לכיוון הנכון. ואני מבין על מה אתה מדבר, כשאני הגעתי ל 140 קילו סקוואט הייתי אחד החזקים במכון שלנו (השני הכי חזק נראה לי מאלה שבאים בערב לפחות, עד שאלון התחיל להפציץ חח), ואז גילתי את הקבוצה של IPC בפייסבוק וגיליתי את הפורום וראיתי שאני מרים כלום, ואז הגעתי לתחרות אחרי שהתלהבתי מה 180 סקוואט ו 210 דדליפט שלי וראיתי בלייב כמה אנשים מרימים ונכנסתי לפרופורציות. אבל אני לא יכול להגיד שהתבאסתי מזה, זה נותן מוטיבציה להמשיך ולהתקדם כי אתה רואה אנשים, ואנשים רגילים שעובדים/לומדים כל יום, כלומר אין תירוץ של "נו הוא מקצוען כל החיים שלו סביב הליפטינג", אז אם הם יכולים כנראה שיש עוד לאן להתקדם. הקטע זה לעשות את זה חכם כמה שאפשר. אתה ברמה של התקדמות שבועית? אחלה תתקדם כל שבוע אבל אל תעשה PR של עשרות קילו רק כי "הוא עשה".
אגב בקשר לאגו ולשאוף להיות חזק מאחרים וזה:
אני חושב שצריך לחוקק חוק שמי שלא שובר מקביל בסקוואט באופן מובהק (כלומר לא הדברים שמתווכחים עליהם כאן בפורום PL אם זה ס"מ מעל או ס"מ מתחת למקביל אלא דברים כמו חצי תנועה, רבע תנועה וכו') אסור לו לפי חוק להגיד שהוא עושה סקוואט עם המשקל שהוא עשה את החצי/רבע תנועה שלו.
כשסיימתי פרס באו שני חבר'ה לראק לבושים בטייצים והתחילו לשפוף. ככל שהפלטות התאספו על המוט טווח התנועה נהיה קטן יותר. עם 100 קילו הם עוד היו יחסית קרובים למקביל, עם 140 זה כבר היה פחות מחצי תנועה, התכוונתי ללכת כי סיימתי אימון אבל אז ראיתי שהם סוחבים עוד פלטות והולכים על 180. הטווח תנועה היה מביך אפילו בשביל חצי סקוואט, אבל כל אחד עשה איזה 4-5 חזרות. עכשיו הקטע המבאס זה שהם מספרים לאנשים שהם עושים 180 קילו סקוואט לחזרות. אז נכון שיש את כל השיט שאמרתי לפני זה אבל עדיין...

הטווח תנועה היה מביך אפילו בשביל חצי סקוואט, אבל כל אחד עשה איזה 4-5 חזרות. עכשיו הקטע המבאס זה שהם מספרים לאנשים שהם עושים 180 קילו סקוואט לחזרות.
this is y, usually it's a btr idea to say how much u deadlift. Squat u can do half, Bench u can also do half or even remove 40kg cuz the spotter wants bigger biceps. In the deadlift, u cannot cheat, it's impossible. A big squat is more impressive than a big DL, but if u r gna compare numbers with someone u've never seen lift, DL is the way to go.

אגב בקשר לאגו ולשאוף להיות חזק מאחרים וזה:
אני חושב שצריך לחוקק חוק שמי שלא שובר מקביל בסקוואט באופן מובהק (כלומר לא הדברים שמתווכחים עליהם כאן בפורום PL אם זה ס"מ מעל או ס"מ מתחת למקביל אלא דברים כמו חצי תנועה, רבע תנועה וכו') אסור לו לפי חוק להגיד שהוא עושה סקוואט עם המשקל שהוא עשה את החצי/רבע תנועה שלו.
כשסיימתי פרס באו שני חבר'ה לראק לבושים בטייצים והתחילו לשפוף. ככל שהפלטות התאספו על המוט טווח התנועה נהיה קטן יותר. עם 100 קילו הם עוד היו יחסית קרובים למקביל, עם 140 זה כבר היה פחות מחצי תנועה, התכוונתי ללכת כי סיימתי אימון אבל אז ראיתי שהם סוחבים עוד פלטות והולכים על 180. הטווח תנועה היה מביך אפילו בשביל חצי סקוואט, אבל כל אחד עשה איזה 4-5 חזרות. עכשיו הקטע המבאס זה שהם מספרים לאנשים שהם עושים 180 קילו סקוואט לחזרות. אז נכון שיש את כל השיט שאמרתי לפני זה אבל עדיין...
משום מה זה אף פעם לא הזיז לי. כשאני רואה אנשים שמדברים על משקלים כשהם עושים רבע תנועה אני ישר פוסל את היותם בני אדם ומתייחס אליהם כאל כלבלבים שמנענעים את הזנב. אני רוצה לקבל כבוד מאנשים שיודעים להתאמן ודעה של אגוליפטרים בחיים לא עניינה אותי. אלה אם הם ממין נקבה 🙄

משום מה זה אף פעם לא הזיז לי. כשאני רואה אנשים שמדברים על משקלים כשהם עושים רבע תנועה אני ישר פוסל את היותם בני אדם ומתייחס אליהם כאל כלבלבים שמנענעים את הזנב. אני רוצה לקבל כבוד מאנשים שיודעים להתאמן ודעה של אגוליפטרים בחיים לא עניינה אותי. אלה אם הם ממין נקבה 🙄
this is how I feel about ppl saying that they do a lot of difficult math as engineers. bitch pls, u r doing calculations, u don't know math.

תודה רבה על הברכות חברים 😃

טופל
@Kakarot
כל יום אני חולם להתעורר בבוקר ולגלות שסוף סוף המציאו תרופה שתדמה את זה
latest

מתי יבוא היום 😭 😭 😭
עד היום אני רוצה שיהיו כדורי דרגון בול

this is y, usually it's a btr idea to say how much u deadlift. Squat u can do half, Bench u can also do half or even remove 40kg cuz the spotter wants bigger biceps. In the deadlift, u cannot cheat, it's impossible. A big squat is more impressive than a big DL, but if u r gna compare numbers with someone u've never seen lift, DL is the way to go.
נכון!!!! בדיוק חשבתי על זה כשראיתי אותם היום. וגם נזכרתי בעוד בחור מהעבודה שאמר לי מספרים ממש גבוהים שהוא עושה בסקוואט ובנץ' (270 ו 180 בהתאמה, לא יודע עד כמה זה אמת אבל נגיד) והדדליפט 200 (גם לא יודע עד כמה אמת אבל נגיד).
העניין שכמו שכתבתי לסיימון למעלה, למשל מישהו מהעבודה אמר לי שהוא עושה פאוורליפטינג. שאלתי אותו כמה הסקוואט שלו הוא אמר לי 270, שאלתי בנץ' הוא אומר 180, שאלתי דדליפט הוא אומר 200. עכשיו אין לי מושג כמה טווח תנועה הוא עושה, פשוט מישהו שאומר לי את המילה "פאוורליפטינג" זה ישר עושה לי אסוציאציה של מישהו שמרים כמו שצריך, לפחות מבחינת טווח תנועה.

בסוף התברר שהוא עושה "סקוואט" בכלל על המכשיר הזה ממה שהבנתי מההסבר שלו:
hack-squats-exercise1.jpg

כבר אז הייתי הרבה יותר חזק מכל מי שהיה אצלי במכון באותו הזמן. עשיתי חמישיות עם מעל 160 סקוואט כשהבנאדם השני הכי חזק הרים 120. לא הייתה לי תחרות והרגשתי שאני הבנאדם החזק ביותר בעולם

מוזר, זכור לי מהפעמיים שהייתי בעוזיאל שהיו שם חבר'ה רוסים די רציניים. כמה איציק מהשכבה שלנו הרים בזמנו? פחות ממך?

מוזר, זכור לי מהפעמיים שהייתי בעוזיאל שהיו שם חבר'ה רוסים די רציניים. כמה איציק מהשכבה שלנו הרים בזמנו? פחות ממך?
בתקופה של כתה י"ב היו לנו כמה רוסים חזקים אבל כולם היו בנצ'רים. היו לנו איזה 3 רוסים שעשו באזור ה130+ בנץ' אבל בסקוואט כמעט אף פעם לא עברו את ה2 פלטות, וה160 שלי היה BY FAR הכי כבד ואני זוכר שלעיתים מאוד נדירות יצא לי לראות אנשים מרימים אפילו 3 פלטות סקוואט.

לגבי איציק, גם הוא היה אז בנצ'ר. אם אני זוכר נכון, הבנץ' שלו תמיד היה גבוה משלי (היו תקופות שבקצת והיו תקופות שבהרבה) אבל מבחינת סקוואט/דד ליפט אני זוכר שהוא התחיל מאוד מאוחר, הרבה יותר מאוחר ממני, ובגלל זה תפסתי עליו פער ענק במשקלים ועד הגיוס שלי אם אני זוכר נכון הוא לא הצליח לסגור את הפער (ממה שדיברתי איתו, מסתבר שאחרי זה הוא כן הגיע למשקלים שלי גם בסקוואט וגם בדד), בכל מקרה אני חוזר לעוזיאל עוד חודשיים כשאני מסיים את המכינה ונראה אם יש שם רמה עכשיו 😃

טנק, לדעתי הבעיה שלך שאין לך הדרגתיות.
או שאתה פצוע, או שאתה מחלים וישר מנסה לשבור שיאים, ואז נפצע.
קח את הזמן, תחזור מפציעה בצורה מתונה ולטווח הארוך ההתקדמות שלך תהיה מהירה יותר

נערך לאחרונה:
פילמני!!!!!!!!

🤤🤤🤤
יואוווו כמה זמן אבא שלי לא הכין.. בא לי! 😋🍴
אני יודע! אני אעשה לו הפתעה ואלך לקנות את כל המצרכים ואז הוא יהיה חייב להכין (אחרי הכל.. איזה רוסי יסרב לפילמני חחחח)
אבל צריך לספר לאמא שלי שזה בשר בקר 🤫

שמע,אתה מחליף שמות ללוג יותר מאשר שאני מחליף תחתונים..

גילוי נאות/TMI:אני בלי תחתונים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית