הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
מקס שיהיה המון בהצלחה עם הטקסס מת'וד 😃

פסדר נעשה חזה כתפיים ורגליים
ואז מחר יהיה יום כיף של גב יד קדמית ויד אחורית
חרא חלוקה אחי
קבל חלוקה פגז:
יום א׳ בייספס
יום ב׳ רגליים גב טרייספס חזה כתפיים
יום ג׳ בייספס
יום ד׳ בייספס
יום ה׳ בייספס
יום ו׳ יום מנוחה אז רק בטן ואירובי קליל
יום שבת עצימות+נפח בייספס

חרא חלוקה אחי
קבל חלוקה פגז:
יום א׳ בייספס
יום ג׳ בייספס
יום ד׳ בייספס
יום ה׳ בייספס
תגיד לי מתי לצחוק טוב

חרא חלוקה אחי
קבל חלוקה פגז:
יום א׳ בייספס
יום ג׳ בייספס
יום ד׳ בייספס
יום ה׳ בייספס
קצת מדי בייספס בשני צריך להוסיף

רגע רגע רגע רגע רגע
שאני אבין.
אתה ויתרת על האגו שלך? בישביל ריסט ותוכנית חדשה?!?!?!
מחר מלחמת עולם? להתחיל לפחד? 🆘
כל הכבוד,לא חשבתי שהיום הזה יגיע. 🍦

רגע רגע רגע רגע רגע
שאני אבין.
אתה ויתרת על האגו שלך? בישביל ריסט ותוכנית חדשה?!?!?!
מחר מלחמת עולם? להתחיל לפחד? 🆘
כל הכבוד,לא חשבתי שהיום הזה יגיע. 🍦
כבר כתבתי פה תגובה קודם שאני מפסיק לרוץ אחרי לעקוף את כולם ומפסיק לעבוד בשביל האגו. זה היה השלב הראשון 😃
אם הייתי עושה עכשיו 180 זה היה יפה במצלמה וכנראה גם היה מסדר לי כמה מוניטינים אבל אז הייתי צריך לדחות את הטקסס בשבוע סתם.

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 15/11/15 - אימון בסקופ

אימון משותף בסקופ עם @kosta

בנץ' 3X20X30
סקוואט 5X5X125
דדליפט 1X5X160
תרגילי פיזיוטרפיה
קצת בטן

הבנץ' היה מעולה ולא כאב בכלל. לאומת זאת הסקוואט היה סיפור אחר לגמרי. לא היה לי את הציוד לעשות את המתיחות שאני עושה בקבוע לגב התחתון וממש נתפס לי הגב באמצע הסקוואט וכאב רצח. אחרי הסקוואט הייתי צריך לעשות סטים של להתלות על מתח כדי שזה יעבור ואני אוכל בכלל לעשות דדליפט. אולי זה גם כי עבדתי פעם ראשונה ב5X5 ואני לא רגיל לזה. המשקל לפחות לא היה כבד ולדעתי עבודה ב5X5 עזרה לי לעבוד בצורה יותר טכנית ולשמור על כמה CUEס שלא שמרתי עליהם בעבודה עם משקלי PR.

הגעתי לדד עם גב שבור מכאבים וכבר רציתי לוותר עליו אבל אחרי זה התחלתי להרגיש יותר טוב. הפלטות במכון הזה ממש קטנות לאומת פלטות רגילות והדד הרגיש כמו דפיסיט דד ליפט. 180 בחיים לא היה עולה לי ואפילו ה160 הרגיש ממש כבד. אחרי זה הגב נרגע וכבר הלכתי הביתה עם הרגשה טובה יותר.

לצערי לא יצאתי עם הרגשה חוויתית מהמכון של קוסטה. המכון צפוף ללא מזגן ועם פלטות קטנות לדד ליפט. הדברים היחידים שאהבתי שם זה שהתייחסו אליי יפה, נתנו לי להתאמן בחינם, המאמן היה חכם ונחמד ואנשים לא היו מציקים וכל אחד התעסק בעניינים שלו, כמו שאני אוהב.

לצערי לא יצא לי לבוא לעוד אימונים ולעזור ל @kosta עם תרגילי הבסיס, מקווה שהוא יקח את ההארות שהבאתי לו היום וישפר את הטכניקות.

יום שלישי אימון התאוששות
סקוואט 2X5X100
אוברהד פרס 3X20X20
צ'ין אפס 3XMAX
פשיטות גו 5X10

נקווה שיהיה בסדר 😃
יום טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

שאלתי את מארק ריפטו בנוגע לסקוואטים בIPF, דעתו על הסרטונים של אד קואן וסקוואט עם רגל אחת מאחור
A few questions regarding squat technique
באמת שאלתי את עצמי מתי תחליט לעבור לצד האפל
סייקל היא מילה עם הרבה משמעויות 🤬
תראה מה זה מוצא כשאני מחפש סייקל בגוגל תמונות
maxit_enduro_50_mx_cycle.jpg

שאלתי את מארק ריפטו בנוגע לסקוואטים בIPF, דעתו על הסרטונים של אד קואן וסקוואט עם רגל אחת מאחור
A few questions regarding squat technique
לפני שאני קורא את התגובות שם, התחרות ב IPF שראינו היא עם ציוד. אני לא מכיר את הטכניקה אבל אני מניח שסקוואט עם חליפה ורצועות מבוצע בטכניקה שונה מסקוואט RAW.

לפני שאני קורא את התגובות שם, התחרות ב IPF שראינו היא עם ציוד. אני לא מכיר את הטכניקה אבל אני מניח שסקוואט עם חליפה ורצועות מבוצע בטכניקה שונה מסקוואט RAW.
אף פעם לא יצא לי לקרוא ספרים/מאמרים על ביצוע טכניקה עם ציוד. חשבתי שזה +- אותו הדבר. חוץ מזה ראיתי גם תחרויות RAW, היו שם הרבה שגם כן הסקוויטו בטכניקה שונה. הטכניקה הכי קרובה שראיתי לSS היא של עמית ספיר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית