עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לצערי אני לא יוכל כנראה להתאמן עד סוף השבוע. הבטיחו עד סוף השבוע להביא אישור לימודים כתחליף זמני לכרטיס סטודנט. עד אז אין לי אפשרות ללכת לחדר כושר לצערי הרב... נצטרך לעשות ריצות ושכיבות שמיכה בעזה 😭
ScrewYouHippies עדכן/ה את הלוג ״לוג כוח - המטרה -> להיות יותר חזק מאלברו״:
עדכון לוג: 10/03/15 - הדיכאון האמיתי הוא כשאין ברזל
קרא את שאר עדכון הלוג...
מאחורי המבנה של גסטר (בין גסטר לזסטי) יש מתח ומקבילים אם זה עוזר לך. אם אתה לא מכיר עדיין איפה זה נמצא תשאל מישהו, כל מי שלא חדש ידע להגיד לך
עשיתי אימון בתחנת אוטובוס הראשונה בטכניון, מסתבר שיש שם מתח, מקבילים וספסל לכפיפות בטן, אומנם ממש לא כל מה שאני צריך לאימון אידיאלי בלינארית אבל בינתיים מספיק.
מתח 3x8
צ'ין אפס 3x8
מקבילים 3x8
בטן 3x25
ננסה אימון הבא (מחר) להוסיף עוד 3 סטים של שכיבות סמיכה וסקוואט עם בנאדם (מי שיסכים אני אביא לו שיעור פרטי באלגברה/פיזיקה תמורת ההזדמנות לאמן קצת את הרגליים)
היה מאוד מפתיע שבמכון כושר של סטודנטים יש כל כך הרבה אנשים חזקים! מאוד שמח שיצא לי לפגוש את @yujinius ואת @incin למרות שסיימתי את האימון עוד לפני שהם באו 😃. היה משעמם אז ליוויתי את @yujinius באימון שלו והסינגלים שלו היו דיי מרשימים!
הבנץ' היה קצת קשה כי אני לא רגיל לספסלים, מאמין שעם הזמן אני אתרגל אליהם והמשקלים יקפצו עוד יותר מהר.
סקוואט 125 קילו זרם בקלילות ושבוע הבא כבר נעשה אותו לחמישיות
מתח 3 סטים קלילים של 8
אימון הבא יהיה אימון ראשון בשבוע 8 שאני סוף סוף יתחיל
מזכיר לשבוע הזה
- סקוואט עובר לקפיצות של 15
- דד ליפט עובר לקפיצות של 20
בנץ' 62.5 72.5 82.5 92.5...
בהחלט יהיה מעניין!בהצלחה אחי.
יהיה מעניין 😃
בוא לאימון משותף בפאוורהאוס בהזדמנות 😃בהחלט יהיה מעניין!
תודה רבה 😃
איפה זה נמצא?בוא לאימון משותף בפאוורהאוס בהזדמנות 😃
קרית ביאליקאיפה זה נמצא?
אם יזרום לחברה האחרים מהטכניון אז בכיף 😃קרית ביאליק
אתה ויבגני צריכים לבואאם יזרום לחברה האחרים מהטכניון אז בכיף 😃
חחח נראה עם יבגני אם הוא ירצה מתישהו אז נבוא כל עוד הלו"ז שלי לא קשה אני יכול גם להפסיד ימי לימודים מדי פעם 😃אתה ויבגני צריכים לבוא
כי אני לא יכול לבוא אליכם 😭
אני באתי לאימון ניסיון (בחינם) לפני שנרשמתיאפשרי לבוא לאימון נסיון בפאוורהאוס? (הכוונה בלי לשלם כמובן)
אז וואלה אפשר לקבוע יום ולעשות אימון משותף, צריך לדבר שם עם מישהו לפני זה או פשוט לבוא?אני באתי לאימון ניסיון (בחינם) לפני שנרשמתי
להתקשר למקום ולקבוע.אז וואלה אפשר לקבוע יום ולעשות אימון משותף, צריך לדבר שם עם מישהו לפני זה או פשוט לבוא?
כן, כשתחזור להתאמן כרגיל נקבע מתישהו... רק תחזור במהרה בימינולהתקשר למקום ולקבוע.
אם אתם באים חכו שאני אחזור מהפציעה 😭
להתקשר למקום ולקבוע.
אם אתם באים חכו שאני אחזור מהפציעה 😭