הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
הם לא צריכים קריאטין, יש להם דברים טובים יותר

• פותח/ת השרשור
ScrewYouHippies עדכן/ה את הלוג ״לוג כוח - המטרה -> להיות יותר חזק מאלברו״:

עדכון לוג: 10/03/15 - הדיכאון האמיתי הוא כשאין ברזל

לצערי אני לא יוכל כנראה להתאמן עד סוף השבוע. הבטיחו עד סוף השבוע להביא אישור לימודים כתחליף זמני לכרטיס סטודנט. עד אז אין לי אפשרות ללכת לחדר כושר לצערי הרב... נצטרך לעשות ריצות ושכיבות שמיכה בעזה 😭

קרא את שאר עדכון הלוג...

מאחורי המבנה של גסטר (בין גסטר לזסטי) יש מתח ומקבילים אם זה עוזר לך. אם אתה לא מכיר עדיין איפה זה נמצא תשאל מישהו, כל מי שלא חדש ידע להגיד לך

• פותח/ת השרשור
מאחורי המבנה של גסטר (בין גסטר לזסטי) יש מתח ומקבילים אם זה עוזר לך. אם אתה לא מכיר עדיין איפה זה נמצא תשאל מישהו, כל מי שלא חדש ידע להגיד לך

נלך לטייל היום בטכניון ונחפש. אני אבוא גם לבקר במרכז הספורט ובחדר כושר להכיר קצת את המקום בכל מקרה

• פותח/ת השרשור
ScrewYouHippies עדכן/ה את הלוג ״לוג כוח - המטרה -> להיות יותר חזק מאלברו״:

עדכון לוג: 10/03/15 - אימון מתח/מקבילים

עשיתי אימון בתחנת אוטובוס הראשונה בטכניון, מסתבר שיש שם מתח, מקבילים וספסל לכפיפות בטן, אומנם ממש לא כל מה שאני צריך לאימון אידיאלי בלינארית אבל בינתיים מספיק.

מתח 3x8
צ'ין אפס 3x8
מקבילים 3x8
בטן 3x25

ננסה אימון הבא (מחר) להוסיף עוד 3 סטים של שכיבות סמיכה וסקוואט עם בנאדם (מי שיסכים אני אביא לו שיעור פרטי באלגברה/פיזיקה תמורת ההזדמנות לאמן קצת את הרגליים)

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
Tank עדכן/ה את הלוג ״לוג כוח - המטרה -> להיות יותר חזק מאלברו״:

עדכון לוג: 12/03/15 - אימון ראשון בטכניון

היה מאוד מפתיע שבמכון כושר של סטודנטים יש כל כך הרבה אנשים חזקים! מאוד שמח שיצא לי לפגוש את @yujinius ואת @incin למרות שסיימתי את האימון עוד לפני שהם באו 😃. היה משעמם אז ליוויתי את @yujinius באימון שלו והסינגלים שלו היו דיי מרשימים!
הבנץ' היה קצת קשה כי אני לא רגיל לספסלים, מאמין שעם הזמן אני אתרגל אליהם והמשקלים יקפצו עוד יותר מהר.
סקוואט 125 קילו זרם בקלילות ושבוע הבא כבר נעשה אותו לחמישיות
מתח 3 סטים קלילים של 8
אימון הבא יהיה אימון ראשון בשבוע 8 שאני סוף סוף יתחיל

מזכיר לשבוע הזה
- סקוואט עובר לקפיצות של 15
- דד ליפט עובר לקפיצות של 20

בנץ' 62.5 72.5 82.5 92.5...

קרא את שאר עדכון הלוג...

בהצלחה אחי.
יהיה מעניין 😃

• פותח/ת השרשור
אתה ויבגני צריכים לבוא
כי אני לא יכול לבוא אליכם 😭
חחח נראה עם יבגני אם הוא ירצה מתישהו אז נבוא כל עוד הלו"ז שלי לא קשה אני יכול גם להפסיד ימי לימודים מדי פעם 😃

אפשרי לבוא לאימון נסיון בפאוורהאוס? (הכוונה בלי לשלם כמובן)

אני באתי לאימון ניסיון (בחינם) לפני שנרשמתי
אז וואלה אפשר לקבוע יום ולעשות אימון משותף, צריך לדבר שם עם מישהו לפני זה או פשוט לבוא?

אז וואלה אפשר לקבוע יום ולעשות אימון משותף, צריך לדבר שם עם מישהו לפני זה או פשוט לבוא?
להתקשר למקום ולקבוע.
אם אתם באים חכו שאני אחזור מהפציעה :(

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית