הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
תחלים מהר ותחזור!!! אבל מה, גם אימוני פלג גוף עליון אתה לא יכול לעשות?

תחלים מהר ותחזור!!! אבל מה, גם אימוני פלג גוף עליון אתה לא יכול לעשות?
שבוע מנוחה אני לוקח בטוח. ביום שישי הבא אני אחליט מה עדיף לי. יכול להיות שאני אעשה אימונים מתונים לפלג גוף עליון שלא יערבו את הגב התחתון בכלל. זה תלוי באם אני ארגיש שמנוחה של שבוע עזרה לפציעה שלי.

שבוע מנוחה אני לוקח בטוח. ביום שישי הבא אני אחליט מה עדיף לי. יכול להיות שאני אעשה אימונים מתונים לפלג גוף עליון שלא יערבו את הגב התחתון בכלל. זה תלוי באם אני ארגיש שמנוחה של שבוע עזרה לפציעה שלי.
לך קצת על בילדינג. 🤩

סקוואט עם 60 ק"ג גם כואב?

פשוט בושה מה שעשו שם. עד שלא מחליפים את המדריכים שם אני הורס את החדכ. המפטרל זה הבןאדם הכי דפוק שראיתי בחיי. אני עושה סקוואט והוא מאחורי מדבר עם מישהו ברוסית, יעני שאני לא אשמע. דודי עושה דדליפט והוא עומד לו מול הפרצוף כמו שופט בתחרויות. עופר דיקלם שתי משפטים וזה כל מה שהוא יודע לאמר. שגיא אין מילים. יום שלישי מפגש בכלוב, כל אחד מעמיס ומפיל את המוט. נראה כמה הכלוב יחזיק.

פשוט בושה מה שעשו שם. עד שלא מחליפים את המדריכים שם אני הורס את החדכ. המפטרל זה הבןאדם הכי דפוק שראיתי בחיי. אני עושה סקוואט והוא מאחורי מדבר עם מישהו ברוסית, יעני שאני לא אשמע. דודי עושה דדליפט והוא עומד לו מול הפרצוף כמו שופט בתחרויות. עופר דיקלם שתי משפטים וזה כל מה שהוא יודע לאמר. שגיא אין מילים. יום שלישי מפגש בכלוב, כל אחד מעמיס ומפיל את המוט. נראה כמה הכלוב יחזיק.
שכחת לתייג את מי שצריך
@yujinius @Aftermath @incin @godlin23
אני לצערי לא אוכל להגיע גם כי אני בהפסקה מאימונים וגם כי אני נוסע לאשדוד אחרי הלימודים.

אני אספר לך למה הם מתנהגים ככה. יום חמישי היה מקרה חמור עם שי (הבחור שעושה סמולוב ג'וניור). שי ניסה להרים 200 דד ליפט כשהוא כבר הצליח שבוע לפני עם כמה מכות מוטיבציה שלי לפני הסט אבל ביום חמישי הוא היה לבד ובאמצע הסט הוא איבד ריכוז ובזמן העליה נתפס לו הגב והוא נפל ולא יכל לזוז. הזמינו לו אמבולנס ושעה וחצי הוא חיכה לו שם לא יכל לזוז בכלל ואחרי זה בבי"ח אמרו שהכל בסדר והוא אמר שהוא לוקח שבועיים הפסקה מאימונים.

יכול להיות שבגלל המקרה הזה הם התחילו להתנהג ככה בצורה מחמירה לכל מי שעושה תרגילי בסיס ותרגילים מורכבים ולמה הם מסתכלים על דודי בזמן דד ליפט.

אני דווקא אהבתי את השינוי, מה לא אהבת? ומי זה המפטרל?

שכחת לתייג את מי שצריך
@yujinius @Aftermath @incin @godlin23
אני לצערי לא אוכל להגיע גם כי אני בהפסקה מאימונים וגם כי אני נוסע לאשדוד אחרי הלימודים.

אני אספר לך למה הם מתנהגים ככה. יום חמישי היה מקרה חמור עם שי (הבחור שעושה סמולוב ג'וניור). שי ניסה להרים 200 דד ליפט כשהוא כבר הצליח שבוע לפני עם כמה מכות מוטיבציה שלי לפני הסט אבל ביום חמישי הוא היה לבד ובאמצע הסט הוא איבד ריכוז ובזמן העליה נתפס לו הגב והוא נפל ולא יכל לזוז. הזמינו לו אמבולנס ושעה וחצי הוא חיכה לו שם לא יכל לזוז בכלל ואחרי זה בבי"ח אמרו שהכל בסדר והוא אמר שהוא לוקח שבועיים הפסקה מאימונים.

יכול להיות שבגלל המקרה הזה הם התחילו להתנהג ככה בצורה מחמירה לכל מי שעושה תרגילי בסיס ותרגילים מורכבים ולמה הם מסתכלים על דודי בזמן דד ליפט.
ברור. עם רצפה כזאת..ומה עופר אומר. הרצפה עקומה והכלוב דפוק כדי להתאים ל99 אחוז מהמכון. הוא אמר את זה לפחות עשר פעמים.

ברור. עם רצפה כזאת..ומה עופר אומר. הרצפה עקומה והכלוב דפוק כדי להתאים ל99 אחוז מהמכון. הוא אמר את זה לפחות עשר פעמים.
הבטיחו לתקן את זה אבל לא יודע כמה זמן יקח להם. יכול להיות ששבוע ויכול להיות שחצי שנה...
ועדיין יש בעיה של גובה בדד ליפט כי הם לא מרשים לשים SLIPPERS וגם לא מרשים להזיז את המזרונים אז אנחנו חייבים להרים דד ליפט מגובה יותר נמוך מתחרותי אם אנחנו מרימים בנעליים רגילות.

אני דווקא אהבתי את השינוי, מה לא אהבת? ומי זה המפטרל?
א. אין כמו לעשות סקוואט ואיזה שמוק שמעמיס בבנץ נכנס בך. מזל שזה היה עם שישים.
ב. אין כמו לעשות דדליפט ושמוק אחר עוד שנייה נכנס בך.
ג. רצפה עקומה זה לעבוד על המייצבים?
ד. שני אנשים עם גובה שונה עובדים בכלוב. בשביל לשנות גובה צריך לפרק את כל המוט.
זה רק על קצה המזלג.

ד. שני אנשים עם גובה שונה עובדים בכלוב. בשביל לשנות גובה צריך לפרק את כל המוט.
אני חושב שלא יצא לך בחיים לעבוד בכלום אז אתה אומר את זה.
סעיף ד' נכון לכל כלוב. אם אתה רוצה להחליף גובה צריך לפרק את המוט ולהוריד אותו.
אגב יש מצב שהם עשו עוד שינוי? כשהייתי שם ביום חמישי הכלוב לא היה ליד הבנץ'.

אני חושב שלא יצא לך בחיים לעבוד בכלום אז אתה אומר את זה.
סעיף ד' נכון לכל כלוב. אם אתה רוצה להחליף גובה צריך לפרק את המוט ולהוריד אותו.
אגב יש מצב שהם עשו עוד שינוי? כשהייתי שם ביום חמישי הכלוב לא היה ליד הבנץ'.
הקטע עם הבנץ היה בראק. הם ממש ממש צמודים. הראק והבנץ.
ואחרי שראיתי את @godlin23 עובד היום עם עוד מישהו בכלוב, לא תודה. הם הורידו 120 ק"ג, הורידו בגובה, העמיסו 120 ק"ג.. ככה לפחות 3 פעמים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית