הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
הקטע עם הבנץ היה בראק. הם ממש ממש צמודים. הראק והבנץ.
ואחרי שראיתי את @godlin23 עובד היום עם עוד מישהו בכלוב, לא תודה. הם הורידו 120 ק"ג, הורידו בגובה, העמיסו 120 ק"ג.. ככה לפחות 3 פעמים.
@godlin23 צריך פשוט להתרגל לעבוד מגובה קצת יותר נמוך. זה עיף מהאשר להחליף גובה כל סט. הבעיה היחידה היא עם דודי כי הוא ממש גבוה מדי כדי לעבוד בגובה שלנו אז הוא פשוט יצטרך לקחת את הכלוב לעצמו 😆

@godlin23 צריך פשוט להתרגל לעבוד מגובה קצת יותר נמוך. זה עיף מהאשר להחליף גובה כל סט. הבעיה היחידה היא עם דודי כי הוא ממש גבוה מדי כדי לעבוד בגובה שלנו אז הוא פשוט יצטרך לקחת את הכלוב לעצמו 😆
חחחחחח עכשיו קראתי בפייסבוק שלהם. ראית את החוק החדש? "אין להעביר מוטות ממכשיר למכשיר. החלפת המוטות מתבצעת באישור ובפיקוח המדריך!!!"

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* עכשיו קראתי בפייסבוק שלהם. ראית את החוק החדש? "אין להעביר מוטות ממכשיר למכשיר. החלפת המוטות מתבצעת באישור ובפיקוח המדריך!!!"
שלח לי את העמוד בפייסבוק אני רוצה לראות את זה.
איזה חוק מצחיק אנחנו נראה להם מי הבוס פה.

א. אין כמו לעשות סקוואט ואיזה שמוק שמעמיס בבנץ נכנס בך. מזל שזה היה עם שישים.
ב. אין כמו לעשות דדליפט ושמוק אחר עוד שנייה נכנס בך.
ג. רצפה עקומה זה לעבוד על המייצבים?
ד. שני אנשים עם גובה שונה עובדים בכלוב. בשביל לשנות גובה צריך לפרק את כל המוט.
זה רק על קצה המזלג.

אם מישהו נכנס בך כשעבדת בראק זה אלף מוזר מאוד, לא יודע איך הוא הצליח, ובית זה לא קשור לשינוי שעשו שם כי הספסלים והראק לא זזו. אף פעם לא שמתי לב שהם קרובים מדי, אבל גם אם כן, מה הבעיה להזיז?
בדדליפט הם דווקא פתרו את הבעיה של החוסר מקום, עכשיו יש לך הרבה יותר מקום לעבוד. גם פה אין לי מושג איך מישהו יכול להיכנס במישהו אחר שעושה דדליפט 🫤
ולגבי הכלוב, אני לא מכיר כלוב שזה לא עובד בו ככה. אתה גם לא חייב לפרק את כל המוט, עם 100 קילו אפשר להוריד אותו בכיף למוטות בטחון (שני אנשים).

אם מישהו נכנס בך כשעבדת בראק זה אלף מוזר מאוד, לא יודע איך הוא הצליח, ובית זה לא קשור לשינוי שעשו שם כי הספסלים והראק לא זזו. אף פעם לא שמתי לב שהם קרובים מדי, אבל גם אם כן, מה הבעיה להזיז?
בדדליפט הם דווקא פתרו את הבעיה של החוסר מקום, עכשיו יש לך הרבה יותר מקום לעבוד. גם פה אין לי מושג איך מישהו יכול להיכנס במישהו אחר שעושה דדליפט 🫤
ולגבי הכלוב, אני לא מכיר כלוב שזה לא עובד בו ככה. אתה גם לא חייב לפרק את כל המוט, עם 100 קילו אפשר להוריד אותו בכיף למוטות בטחון (שני אנשים).
זה גוזל הרבה כוח להרים מוט של 100 קילו מהמוטות בטחון חזרה למקום גם אם אתם 2. עם כל השאר אני מסכים.

אני יודע.. אני יוצא עושה חזרה. אחרי זה מישהו בא לשים משקל בבנץ ואז נכנס בי ואומר "אופס" וממשיך לעמוד שם ☝️
דדליפט, דודי עשה שם ואנשים עברו לו 2 סמ מהפרצוף.
כעיקרון השינוי נורמלי אבל לא חשבו מראש על מה יהיה. מה הקטע לשים כלוב עם רצפה עקומה? עדיף לתקן את הרצפה ואז לשים.

אני יודע.. אני יוצא עושה חזרה. אחרי זה מישהו בא לשים משקל בבנץ ואז נכנס בי ואומר "אופס" וממשיך לעמוד שם ☝️
דדליפט, דודי עשה שם ואנשים עברו לו 2 סמ מהפרצוף.
כעיקרון השינוי נורמלי אבל לא חשבו מראש על מה יהיה. מה הקטע לשים כלוב עם רצפה עקומה? עדיף לתקן את הרצפה ואז לשים.
אחי תלמד ממני, ראית איך אני עושה רייג'ים לפני סט לא? כולם רואים את זה וזזים לפני שאני רוצח אותם.

אה אגב, הראק כן זז. הוא עכשיו מצד שמאל ליד הלג פרס? זה לא היה שבוע שעבר?

הקטע עם הבנץ היה בראק. הם ממש ממש צמודים. הראק והבנץ.
ואחרי שראיתי את @godlin23 עובד היום עם עוד מישהו בכלוב, לא תודה. הם הורידו 120 ק"ג, הורידו בגובה, העמיסו 120 ק"ג.. ככה לפחות 3 פעמים.
אני בטקסס זה 5 סטים 😭 אבל אתה נותן לי קרדיט גדול אני עושה עם 100 ה

עכשיו 3 הבנץים עומדים אחד ליד השני והראק עומד ליד הלג פרס, לא יודע איך קרה הדבר אבל המרווח בין הראק לבין הבץ התצמצם.
עכשיו זה ממש נגיד בעייתי לשים פלטה בזמן שמישהו נכנס לראק.

הכלוב פרט לזה שהרצפה עקומה יש עוד כמה בעיות.
אין אפשר לשנות בצורה נוחה גובהה, במקום להביא נגיד 4 ווים כאלו שאפשר לשים 2 בכל צד בגובהה שונה ואז אין בעיה להרים להוריד הם מתשמים במשהוא שאתה חייב להוריד ולעלות, דבר נוסף לדוגמא דודי לא יכול לעשות פרס בכלוב, ואין חורים מחוץ לכלוב, כאשר כן יש חורים בצד הפנימי של העמודים, כלומר כל מה שהיו צריכים לעשות זה להמשיך לקדוח עד הסוף.

כמו שדודי אמר, תכנון הכלוב נעשה ע"י אנשים שלא מתמאנים לאנשים שלא מתאמנים.

המאמן דוד הוא יחסית בעדנו כי גם הוא מרים, והוא אמר בעצמו שבשבת כאשר יש קצת אנשים כמעט נכנסו בו בזמן דדליפט.

הבעיה במיקום הדדליפט כרגע שהוא ליד הספסלים ובדיוק במעבר לכיוון הרזיה והשרותים, שזה אומר המון אנשים ממש עוברים מולך, כאשר במיקום הקודם זה לא היה קורא כי לפניך יש ראק.

הבנתי שמזמינים עוד כלוב, הוא הבנתי יהיה שונה מהכלוב הנוכחי, ומעיפים את הראק, ו 2 הכלובים יעדו ביחד באזור שעכשיו הראק עומד, אז לפחות בעיית הרצפה העקומה תיפתר.
אבל עם הכלוב החדש שיגיעה גם יהיה בעייתי מבחינת 2 אנשים בגובה שונה, או שאי אפשר לעשות פרס למישהו גבוהה זה יהיה באמת עצוב.

בכל מקרה הבנתי שיהיו עוד קצת שינויים בסידור החדר כושר.

אה נ.ב בינתיים יש חוסר פלטות אבל הבנתי שעוד מעט מביאים עוד.

בינתיים לא ממליץ לעבוד בכלוב, בשבילי זה פעם אחרונה שאני עושה שם בזמן הקרוב, דדליפט אין מה לעשות והפתרון היחיד שמישהו יעמוד וישמור שלא עוברים אנשים.

אני חושב שלא יצא לך בחיים לעבוד בכלום אז אתה אומר את זה.
סעיף ד' נכון לכל כלוב. אם אתה רוצה להחליף גובה צריך לפרק את המוט ולהוריד אותו.
אגב יש מצב שהם עשו עוד שינוי? כשהייתי שם ביום חמישי הכלוב לא היה ליד הבנץ'.
בניגוד לראק הישן ששני אנשים תופסים את המוט ומורידים/מעלים, בכלוב הזה צריך להוריד למוטות בטחון, לשנות גובה ולהחזיר, עכשיו תעשה את זה עם 100 או 140 קילו. אפשר לעשות את הפינים שעליהם יושב המוט כך שיתפסו פחות מקום, ולשים שני זוגות. ככה כשהמוט מונח על זוג אחד, שמים את הזוג השני במקום שאתה רוצה לשים ומעביר את המוט.
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* עכשיו קראתי בפייסבוק שלהם. ראית את החוק החדש? "אין להעביר מוטות ממכשיר למכשיר. החלפת המוטות מתבצעת באישור ובפיקוח המדריך!!!"
כן, חוקים הזויים, זה אגב הדף שהיה תלוי ליד הכלוב.
הראק זז, עכשיו הוא ליד הלג פרס והוא קרוב מדי לספסל מהצד השני. אם להזיז אותו אז הוא יהיה קרוב מדי ללג פרס, ואת הלג פרס עופר אמר שאין מצב להזיז.
בדדליפט הבעיה שאם אתה עושה עם הגב למראה אז כל פעם עוברים לך אנשים ס"מ מהפרצוף.

בניגוד לראק הישן ששני אנשים תופסים את המוט ומורידים/מעלים, בכלוב הזה צריך להוריד למוטות בטחון, לשנות גובה ולהחזיר, עכשיו תעשה את זה עם 100 או 140 קילו. אפשר לעשות את הפינים שעליהם יושב המוט כך שיתפסו פחות מקום, ולשים שני זוגות. ככה כשהמוט מונח על זוג אחד, שמים את הזוג השני במקום שאתה רוצה לשים ומעביר את המוט.

כן, חוקים הזויים, זה אגב הדף שהיה תלוי ליד הכלוב.

הראק זז, עכשיו הוא ליד הלג פרס והוא קרוב מדי לספסל מהצד השני. אם להזיז אותו אז הוא יהיה קרוב מדי ללג פרס, ואת הלג פרס עופר אמר שאין מצב להזיז.
בדדליפט הבעיה שאם אתה עושה עם הגב למראה אז כל פעם עוברים לך אנשים ס"מ מהפרצוף.
וכל הבעיות האלה יפתרו אם במקום 7 בערב נבוא להתאמן ב7 בבוקר 😃

וכל הבעיות האלה יפתרו אם במקום 7 בערב נבוא להתאמן ב7 בבוקר 😃
ואז תהיה בעיה חדשה של להרים בזמן שהמוח עוד ישן.
אבל בעיקרון הבעיה בגישה שם. מצד אחד הם השקיעו, הביאו עוד כלוב, עשו מקום מרווח כביכול לדדליפט. מצד שני המנהל כנראה לא רוצה שיעשו אימוני ליפטינג שם לפי הגישה והכללים המפגרים

ואז תהיה בעיה חדשה של להרים בזמן שהמוח עוד ישן.
אבל בעיקרון הבעיה בגישה שם. מצד אחד הם השקיעו, הביאו עוד כלוב, עשו מקום מרווח כביכול לדדליפט. מצד שני המנהל כנראה לא רוצה שיעשו אימוני ליפטינג שם לפי הגישה והכללים המפגרים
מה הם רוצים שנעשה בכלוב כפיפות מפרקים אז?

מה הם רוצים שנעשה בכלוב כפיפות מפרקים אז?
לא חסר אצלנו אנשים שעושים "סקוואט" חצי גובה עם 60 קילו ומטה. כנראה שאיתם אין לאף אחד בעיה

גם באמת הקטע של להזיז מוטות ממש מעצבן, סה"כ יש 3 מוטות טובים, וזין שלי שאני יעשה עם מוט גרוע סקוואט או דדליפט. בהם באמת ניסיתי וזה ממש לא נוח עם המוטות האלו.
לגבי בנץ ופרס לא ניסיתי אבל מאמין שגם לא יהיה הכי נוח.
אם באמת לא יתנו להעביר מוטות, אני אומר שנקרא למאמן כל שניה שמישהוא רוצה להזיז לפטה ממקום למקום, ממש ככה כל פלטה לקרוא למאמן להגיד בוא תעמוד תסתכל שאף אחד לא מפריעה לי כי צריך שזה יעשה בפיקוח מדריך!!!. ואז מידי פעם "בטעות שהפלטה תיפול" ותתגלגל בכל החדר כושר. להגיד אם אתם רוצים אז שמאמן יסחוב לי את הפלטות ממקום למקום, כי אני לא חושב שאני מספיק אחראי ואני צריך שיפקחו עלי בזמן שאני מזיז פלטה.

זה באמת מוגזם עד עכשיו לא היה עם זה בעיות ופתאום עכשיו יש ? WTF ?

גם באמת הקטע של להזיז מוטות ממש מעצבן, סה"כ יש 3 מוטות טובים, וזין שלי שאני יעשה עם מוט גרוע סקוואט או דדליפט. בהם באמת ניסיתי וזה ממש לא נוח עם המוטות האלו.
אם באמת לא יתנו להעביר מוטות, אני אומר שנקרא למאמן כל שניה שמישהוא רוצה להזיז לפטה ממקום למקום, ממש ככה כל פלטה לקרוא למאמן להגיד בוא תעמוד תסתכל שאף אחד לא מפריעה לי כי צריך שזה יעשה בפיקוח מדריך!!!. ואז מידי פעם "בטעות שהפלטה תיפול" ותתגלגל בכל החדר כושר. להגיד אם אתם רוצים אז שמאמן יסחוב לי את הפלטות ממקום למקום, כי אני לא חושב שאני מספיק אחראי ואני צריך שיפקחו עלי בזמן שאני מזיז פלטה.

אני פוחד שהמאמן פשוט יבוא ויגיד "תעבוד עם המוט הזה" וילך.

אאל"ט שמו את המוטות הטובים בעמדה של הדדליפט ובראק/כלוב, הספות של הבנץ' קיבלו את המוטות המעאפנים.

אאל"ט שמו את המוטות הטובים בעמדה של הדדליפט ובראק/כלוב, הספות של הבנץ' קיבלו את המוטות המעאפנים.
אומר הבחור שסיים לעשות בנץ בתקופה הקרובה, חכה חכה תחזור לבנץ.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית