ודברים כמו לג פרס גם לא הולך טוב עם הפציעה שלך?Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:
עדכון לוג: 05/06/15 - אני מוכן
קרא את שאר עדכון הלוג...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ודברים כמו לג פרס גם לא הולך טוב עם הפציעה שלך?Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:
עדכון לוג: 05/06/15 - אני מוכן
קרא את שאר עדכון הלוג...
בגלל שזה פציעת דיסק אז כל תרגיל שגורם לי להזיז איכשהו את הרגליים בעצם משפיע על הדיסק.ודברים כמו לג פרס גם לא הולך טוב עם הפציעה שלך?
גם פשיטת ברכיים וכפיפת ברכיים?בגלל שזה פציעת דיסק אז כל תרגיל שגורם לי להזיז איכשהו את הרגליים בעצם משפיע על הדיסק.
כה. גם כשאני סתם שוכב על המיטה ומיישר את הרגליים אני מרגיש את הפציעה. מעדיף לא להוסיף לזה משקל עבודה.גם פשיטת ברכיים וכפיפת ברכיים?
הבנתי.. טוב אם ככה אז עדיף באמת לא לאמן רגליים בכללכה. גם כשאני סתם שוכב על המיטה ומיישר את הרגליים אני מרגיש את הפציעה. מעדיף לא להוסיף לזה משקל עבודה.
הוא רק עשה לי רע ומסתבר שהוא לא נועד לפתור פציעות דיסקפרוטוקול פציעות גם לא הולך?
כה אני לומד לעוףלהשחיף מלשון שחף?
אתה עושה משהו כמו שמנגו עושה? (לא יודע איך קוראים לו)ל75. באזור ה20 קילו
כן רק שאני הולך להראות תוצאה טובה יותר מהר יותר ועם גב שבור!אתה עושה משהו כמו שמנגו עושה? (לא יודע איך קוראים לו)
למה אתה חושב שאתב תרד יותר מהר?כן רק שאני הולך להראות תוצאה טובה יותר מהר יותר ועם גב שבור!
כי אני בנאדם שאוהב לחשוב שהוא יותר טוב מכולם בהכל ולהציב לעצמו מטרות לא ריאליות!למה אתה חושב שאתב תרד יותר מהר?
כמו שכתבת שבאים לתחרות בשביל לנצחכי אני בנאדם שאוהב לחשוב שהוא יותר טוב מכולם בהכל ולהציב לעצמו מטרות לא ריאליות!
חחחחחח תכלס כולם חוץ ממך לא סאים בשביל לנצחמפגש זה קצת מעפן... כשאני חושב על מפגש אני מדמיין את זה
![]()
תחרות נשמע הרבה יותר רציני.