הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
ודברים כמו לג פרס גם לא הולך טוב עם הפציעה שלך?
בגלל שזה פציעת דיסק אז כל תרגיל שגורם לי להזיז איכשהו את הרגליים בעצם משפיע על הדיסק.

גם פשיטת ברכיים וכפיפת ברכיים?
כה. גם כשאני סתם שוכב על המיטה ומיישר את הרגליים אני מרגיש את הפציעה. מעדיף לא להוסיף לזה משקל עבודה.

כה. גם כשאני סתם שוכב על המיטה ומיישר את הרגליים אני מרגיש את הפציעה. מעדיף לא להוסיף לזה משקל עבודה.
הבנתי.. טוב אם ככה אז עדיף באמת לא לאמן רגליים בכלל

פרוטוקול פציעות גם לא הולך?

להשחיף מלשון שחף?

לכמה אתה מכוון לרדת

ל75. באזור ה20 קילו

כי אני בנאדם שאוהב לחשוב שהוא יותר טוב מכולם בהכל ולהציב לעצמו מטרות לא ריאליות!
כמו שכתבת שבאים לתחרות בשביל לנצח
😳 שבכללי אני לא מבין למה קוראים לזה פה תחרות ולא פגישה כמו באנגלית meet

מפגש זה קצת מעפן... כשאני חושב על מפגש אני מדמיין את זה
wonderland_party_1.jpg

תחרות נשמע הרבה יותר רציני.

באופן כללי אין משהו רע כמובן בלבוא לתחרות בשביל לנצח לדעתי (תחרות, בכל זאת), אבל פאוורליפטינג זה לא כמו תחרות באיגרוף לדוגמא, שם אתה אשכרה מתמודד פנים מול פנים עם אנשים וצריך לדפוק להם מכות בשביל לנצח והתוצאה ממש לא ידועה מראש כי גם רגע של חוסר מזל/חוסר ריכוז יכול להכריע. כאן אתה בא כשאתה מראש יודע כמה אתה רוצה להרים ואין לך יותר מדי מה לעשות עם זה. אם יש מישהו עם טוטאל של 100 יותר ממך (וזה גם לא יהיה הפתעה כי יש את הפורום ואת הפייסבוק כך שלרוב יודעים מי בקטגוריה) אז אין לך מה לעשות חוץ מבכל זאת לבוא ולתת את הכי טוב שלך וזהו

אם אני יתחרה בתחרות בנובמבר זה יהיה נטו לכיף ולחוויה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית