הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
ואם אני אתחרה מתישהו זה יהיה בחלומות שלי כי אני כבר לא מאמין שהפציעה שלי תעבור מתישהו 😭

למה FBW ולא תוכנית לבנץ' או משהו?
FBW זה להתחלה כי בחודש האחרון בקושי התאמנתי. אחרי 2-3 שבועות בתוכנית אני אחליף לתוכנית בנץ'. יש לך המלצות כלשהן?

FBW זה להתחלה כי בחודש האחרון בקושי התאמנתי. אחרי 2-3 שבועות בתוכנית אני אחליף לתוכנית בנץ'. יש לך המלצות כלשהן?
אתה יכול לנסות להריץ אד קואן אבל רק שבועות 2-7
מהשלשות והלאה לא ראיתי יותר מדי מקרי הצלחה...

אתה יכול לנסות להריץ אד קואן אבל רק שבועות 2-7
מהשלשות והלאה לא ראיתי יותר מדי מקרי הצלחה...
אני אחשוב על זה אבל אני חושב שאני מעדיף למצוא תוכנית שתתאים לפחות לסייקל של 12 שבועות.

לא חושב שקיימות תוכניות שמיועדות ל16 שבועות. חוץ מזה שאני צריך ל14 כי שבועיים אני אהיה בFBW
חוץ מזה בזמן האחרון את רוב החישובים שלי אני עושה בחיבור וקטורי אז אל תהיה מופתע אם תראה מספרים מוזרים בזמן הקרוב.

Tank עדכן/ה את הלוג ״Shredding The Tank in 16 weeks״:

עדכון לוג: 07/06/15 - אימון חיטוב ראשון

שבוע 1 יום 1
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 97.4
ירידה משקילה קודמת - 0
ירידה סה"כ - 0
משקל מטרה - 75

אימון FBW
בנץ' 3X5X90
מתח 3X8
פרס 3X5X50 (לא מתכוון להוסיף לזה משקל בינתיים כדי לא לפגוע בפציעה)
בייספס 3X12X7.5 במוט W
טרייספס מאחורי הראש 3X8X18

אופניים 30 דקות

היה אימון סבבה לגמרי, מחר מתחיל גם לאכול בדל פחמימה, מתכוון להישקל כל אימון כאשר משקל המטרה הוא 75 קילו עד סוף שבוע 16, שזה אומר שיש לי 16 שבועות להוריד 22.4 קילו.
שיהיה לי בהצלחה!
אימון הבא ממשיך בFBW, אחרי שבועיים בFBW כנראה הולך להתחיל את תוכנית הבנץ' של שון פלפס
http://www.weightrainer.net/spreadsheets/add50.html
הולך להחליף את תרגילי הרגליים במשהו אחר.

הגב מרגיש טוב יותר עכשיו מהתקופות שבהם עשיתי סקוואט/דד אבל עוד מוקדם לדבר. נקווה לטוב, אעדכן ביום שלישי לגבי מצב הגב ואיך הוא מרגיש

שיהיה בהצלחה!

קרא את שאר עדכון הלוג...

ויתרת על משקלי עבודה?

בהצלחה מקווה לטוב 😉
תודה רבה!
בהצלחה תותח 😃
תודה יא שחיף!
ויתרת על משקלי עבודה?
אני לא התאמנתי הרבה זמן אני מוסיף משקל עבודה משבוע לשבוע לבנץ', על סקוואט ודד ליפט מין הסתם ויתרתי. ה90 בנץ' הרגיש קליל היום אני אמשיך להוסיף 5 קילו כל אימון עד ה100 ואז 2.5 כל אימון ואז יעשה ריסט לקראת תחילת הסייקל בשון פיליפס.

תודה רבה!

תודה יא שחיף!

אני לא התאמנתי הרבה זמן אני מוסיף משקל עבודה משבוע לשבוע לבנץ', על סקוואט ודד ליפט מין הסתם ויתרתי. ה90 בנץ' הרגיש קליל היום אני אמשיך להוסיף 5 קילו כל אימון עד ה100 ואז 2.5 כל אימון ואז יעשה ריסט לקראת תחילת הסייקל בשון פיליפס.
סעמק עדין הבנץ' שלך יותר חזק משלי

סעמק עדין הבנץ' שלך יותר חזק משלי
דווקא לא. אתה שוקל 20 קילו פחות ממני. תעשה את החישוב. אם אני עכשיו אנסה RM5 אני כנראה לא אעבור בהרבה את ה110 כי נחלשתי מאז שאני פצוע.

דווקא לא. אתה שוקל 20 קילו פחות ממני. תעשה את החישוב. אם אני עכשיו אנסה RM5 אני כנראה לא אעבור בהרבה את ה110 כי נחלשתי מאז שאני פצוע.
ואצלי זה איפשהו על ה92.5 על 78-77

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית