הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אני רוצה מחר לפני השקילה להוריד נוזלים. בשישי נראה, אפשרי 😃

יש לכם עוד משהו להגיד כדי לנסות לקצר לי את חיי הרווקות?

יש לכם עוד משהו להגיד כדי לנסות לקצר לי את חיי הרווקות?

FHRITP

49f0c0604f4be1da97b207c5abeabfd6.jpg

אחי, לא קראתי את כל התגובות...
אבל זה חמור מאוד מה שעשית... לדעתי תנסה לאכול דברים שאתה פחות רגיש אליהם ופחות עושים בעיות בקיבה...

הגעתי למסקנה שלדעתי הדד ליפט שלי יתקדם יותר אם אני אעשה את 2 הסטים האחרונים ל3 חזרות במקום 5. נראה איך ילך שבוע הבא 😁

Tank עדכן/ה את הלוג ״לוג כוח - המטרה -> להיות יותר חזק מאלברו״:

עדכון לוג: 19/03/15 - גאה בעצמי

קמתי היום עצבני רצח מהאימון הקודם והלכתי לאימון עם רעל בעיניים. במכון לקחתי 2 כדורי קפאין ואמרתי לעצמי, "היום יהיה קל!!"
בנץ' - 105 קילו ל-3 היה ממש ממש קל!! מאמין שזה כי התרגלתי כבר למוט ולספסל וכל החזרות עלו לבד ובקלות. האמונה בעצמי חזרה ואני מאמין שיש בי את היכולת לחזור ל120 לחזרות בקרוב! אגב ראיתי איזה בחור ענק ושמן היום בטכניון שעשה חמישיות בנץ' עם 140 קילו. למישהו יש מושג מי זה?
סקוואט - ה130 הלך יותר קל מה125 למרות ה2 צעדים אחורה מהראק, מאמין שיש בי עוד 10-20 קילו לנפח ורק אז אני אתקע
מתח - הייתי שבור מעייפות אחרי הבנץ' והסקוואט, באמת השקעתי בהם מאוד, הצלחתי רק 8-8-7 היום ובגלל שהזעתי גם איבדתי אחיזה באמצע ב-2 הסטים האחרונים

בקיצור היה אימון קטלני ואני גאה בעצמי וחזר אליי הביטחון העצמי! באימון הB הבא נפציץ דד ליפט 140 ופרס 67.5 והם יעלו הפעם!!!

אימון הבא יום ראשון בערב נתחיל את שבוע 9 בלינארית ונעלה את הקפיצות בנץ' ל12.5
בנץ' 55 67.5 80 92.5 105
סקוואט 70 85 100 115 130
מתח 3xMax

אה וגם שקלתי היום 88.6, 600 גרם יותר מאימון קודם!!!

קרא את שאר עדכון הלוג...

"אגב ראיתי איזה בחור ענק ושמן היום בטכניון"
לא יודע, אני לא יצאתי מהבית היום 😉

לא חשבתי על זה ת'אמת, עכשיו שאתה אומר לי אני אאלתר משהו אנאבולי.
יעברו הרבה שעות עד שנאכל, והבנתי שאין שם שתייה.
אני מביא תיק עם סנדויץ בפנים ומים.
נראה לי סביר.

יבגני מתי זה נגמר והולכים לאכול? 10?

אני על מאזן קלורי נייטראלי, מותר לי לחשוב קודם על אוכל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית