הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
עכשיו חזרתי אחרי אימון ניסיתי לדחוף קצת אוכל לקחתי כולה פרוסת לחם אחת עם חמאת בוטנים ושייק חלבון ואני לא מצליח לסיים אפילו את זה אני מרגיש בחילה...
קורטה יכול לעזור לי כי ההתאוששות שלי לא מספיק טובה לדעתי כדי לעשות 5x5 נפח בטקסס.

לא היית פעם סביב ה100 קילו ?
איך זה שאתה לא מצליח לאכול כלום עכשיו ?

לא היית פעם סביב ה100 קילו ?
איך זה שאתה לא מצליח לאכול כלום עכשיו ?
אני מאמין שהירידה של ה32 קילו ב3 חודשים שסיימתי באזור דצמבר דפקה לי כמה מנגנונים חשובים בגוף שבגללם יש לי עכשיו בעיה עם תיאבון ובחילות. הייתי כמה שנים מעל 100 קילו וחלק מהזמן הזה באזור ה110.

עכשיו חזרתי אחרי אימון ניסיתי לדחוף קצת אוכל לקחתי כולה פרוסת לחם אחת עם חמאת בוטנים ושייק חלבון ואני לא מצליח לסיים אפילו את זה אני מרגיש בחילה...
קורטה יכול לעזור לי כי ההתאוששות שלי לא מספיק טובה לדעתי כדי לעשות 5x5 נפח בטקסס.[/QUOTE
תדחוף תשייקים לפני השינה לדעתי זה דיי סותם תתאבון תאכל אוכל טעים כמו בורגר צ'יפס וכו ..

אתה באמת חושב שיותר קל להתאושש מקורטה מאשר מטקסס ?
אין לי מושג, עוד לא בחרתי כלום. אם יש לך הצעות לתוכניות עם נפח נמוך אני אשמח מאוד לשמוע. אם כולם יגידו לי לנסות טקסס אני אנסה. אני פשוט לא עשיתי בחיים כלום חוץ מSS ולינארית אז אני באמת לא יודע הרבה...
צריך לצאת גם מנקודת הנחה שאין לי כסף לבורגר וצ'יפס בינתיים אני סטודנט עם חובות.

אני מאמין שהירידה של ה32 קילו ב3 חודשים שסיימתי באזור דצמבר דפקה לי כמה מנגנונים חשובים בגוף שבגללם יש לי עכשיו בעיה עם תיאבון ובחילות. הייתי כמה שנים מעל 100 קילו וחלק מהזמן הזה באזור ה110.
ירדת 32 ק"ג ב 3 חודשים?!?!?

😱😱😱

אל תדאג לגבי האוכל, תאכל רגיל, תאכל בריא. כשהאימונים יהיו קשים אתה תהיה רעב בהתאם.
לגבי התוכנית, נפח זה אמצעי חשוב מאוד להתקדמות בתור מתאמן, אני לא מבין את ההסתייגות מטקסס, זו תוכנית עם נפח נמוך ביותר וזו תוכנית מאוד נוחה למתאמן. אם בכל זאת אתה לא רוצה טקסס קח FBW של הרצל מהלינקייה.

אין לי מושג, עוד לא בחרתי כלום. אם יש לך הצעות לתוכניות עם נפח נמוך אני אשמח מאוד לשמוע. אם כולם יגידו לי לנסות טקסס אני אנסה. אני פשוט לא עשיתי בחיים כלום חוץ מSS ולינארית אז אני באמת לא יודע הרבה...

צריך לצאת גם מנקודת הנחה שאין לי כסף לבורגר וצ'יפס בינתיים אני סטודנט עם חובות.
שמע אני היום קניתי קילו בורגר מוכן ב18 לגילו וציפס מוכן ב25 שקל זה דיי זול לא התכוונתי לקנות במסעדות ..

ירדת 32 ק"ג ב 3 חודשים?!?!?

😱😱😱
כה. הייתי בתקופה קשה בחיים כשהשתחררתי מצה"ל. שקלתי 110 קילו על מעל 30 אחוז שומן ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי כי לא התאמנתי קרוב ל3 שנים. לקחתי את הירידה במשקל בקיצוניות, עבדתי עבודה פיזית במפעל ששרפה לי איזה 1000 קלוריות ב9 שעות והייתי אוכל סביב ה1000 קלוריות גם כן. דפקתי לעצמי את הגוף בצורה רצינית והורדתי עד דצמבר לאזור ה78 קילו, ואני עדיין על איזה 19-20 אחוז שומן. רק לקראת סוף התקופה חזרתי לפורום הזה והתחלתי להזכר במה הייתי לפני הצבא וכמה מזה זרקתי לפח כתוצאה מהירידה הזאת...
אל תדאג לגבי האוכל, תאכל רגיל, תאכל בריא. כשהאימונים יהיו קשים אתה תהיה רעב בהתאם.
לגבי התוכנית, נפח זה אמצעי חשוב מאוד להתקדמות בתור מתאמן, אני לא מבין את ההסתייגות מטקסס, זו תוכנית עם נפח נמוך ביותר וזו תוכנית מאוד נוחה למתאמן. אם בכל זאת אתה לא רוצה טקסס קח FBW של הרצל מהלינקייה.
אני אקרא על קורטה, 5/3/1 וטקסס ואבחר אחת מהן אחרי שאני אתקע בכל 4 תרגילי הבסיס בלינארית. אני מאמין שאני אתן נסיון לטקסס כנראה כי אני רואה שהרבה עושים את זה ואולי זה יעשה לי טוב
שמע אני היום קניתי קילו בורגר מוכן ב18 לגילו וציפס מוכן ב25 שקל זה דיי זול לא התכוונתי לקנות במסעדות ..
צ'יפס עושה לי בחילה גם, כל דבר שצריך לטגן על שמן עושה לי בחילה בכמויות של מעל 100-200 גרם...

1/3/5 זו תוכנית מאוד נוחה, אבל גם מאוד איטית. אתה תתקדם פעם בחודש וגם אז בחזרות ולא במשקל.
קורטה ממש לא לרמתך.

1/3/5 זו תוכנית מאוד נוחה, אבל גם מאוד איטית. אתה תתקדם פעם בחודש וגם אז בחזרות ולא במשקל.
קורטה ממש לא לרמתך.
הבנתי אותך, אחרי הלינארית נלך על טקסס. נראה מה יצא מזה 😃

תשמע לדעתי תישאר בלינארית בינתיים, קורה שנכשלים בהרמה מסויימת או שתיים, אולי בגלל שהתאמנת בבוקר, אולי סתם לא היית במצב הכי חזק היום, תנסה שוב שבוע הבא. לגבי תכנית שמתמקדת בדדליפט לדעתי לא צריך כרגע, המון אנשים מתקדמים מעבר ל 200 בטקסס עם סט אחד של דדליפט בשבוע. כשתפסיק להתקדם בלינארית אני מצטרף להמלצות של כולם כאן לעשות טקסס. אני לא יודע למה החלטת שיהיה לך יותר קשה להתאושש מטקסס מאשר מקורטה (24 סטים של סקאווט, בנץ' ודדליפט בשבוע - כל אחד).
לגבי אוכל תנסה אולי להוסיף קצת כל פעם, ולא לדחוף כמויות שעושות לך רע. אם אתה סופר ערכים אז תוסיף כל פעם איזה 100-200 קלוריות, אחרי כמה ימים שוב וכו'. אם אתה לא סופר אז תנסה להוסיף איזה חתיכת לחם או עוד שתי כפות אורז...

תשמע לדעתי תישאר בלינארית בינתיים, קורה שנכשלים בהרמה מסויימת או שתיים, אולי בגלל שהתאמנת בבוקר, אולי סתם לא היית במצב הכי חזק היום, תנסה שוב שבוע הבא. לגבי תכנית שמתמקדת בדדליפט לדעתי לא צריך כרגע, המון אנשים מתקדמים מעבר ל 200 בטקסס עם סט אחד של דדליפט בשבוע. כשתפסיק להתקדם בלינארית אני מצטרף להמלצות של כולם כאן לעשות טקסס. אני לא יודע למה החלטת שיהיה לך יותר קשה להתאושש מטקסס מאשר מקורטה (24 סטים של סקאווט, בנץ' ודדליפט בשבוע - כל אחד).
לגבי אוכל תנסה אולי להוסיף קצת כל פעם, ולא לדחוף כמויות שעושות לך רע. אם אתה סופר ערכים אז תוסיף כל פעם איזה 100-200 קלוריות, אחרי כמה ימים שוב וכו'. אם אתה לא סופר אז תנסה להוסיף איזה חתיכת לחם או עוד שתי כפות אורז...
סתם הייתי עצבני שלא הלך לי בדד ליפט עם משקל כל כך נמוך. אימון הבא אני אבוא עצבני יותר ואצליח. למרות שבכל זאת אני הולך לעשות דילואד ל140 במטרה לתקן טכניקה שלדעתי היא דפוקה אצלי...

אין צורך לדחוף עוד אוכל אם אתה מתקדם ולא מוסיף עוד נפח משמעותי לאימונים שלך לדעתי - סתם יגרום לעלייה מיותרת במשקל.

@Tank " מצטער שנתשתי אותך לפני שסיימת"
יש לי עכשיו תסביך נטישה 😭

כמו שיבגני אמר לדעתי גם תמשיך לינארית כמה שאתה יכול כי היא עובדת לך, אחרי זה באמת תתן ניסיון לטקסס אולי.

תאכלס יש עכשיו המון אנשים שיתחילו להגיעה להתאמן בערב ויש לנו רק ראק אחד :( מזל שכולם נחים הרבה זמן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית