הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
היית צריך להסכים להצעתו של @berdan שהתיע לך לעבור לבילדינג בזמנו.

ואולי, אולי יום אחד תהיה כמו עמית ספיר ומישהו יגלה אותך ותוכל לחזור לפאוורליפטינג...

היית צריך להסכים להצעתו של @berdan שהתיע לך לעבור לבילדינג בזמנו.
כה אה... עכשיו כבר מאוחר מדי. אי אפשר להיות בילדר בלי לפמפם חזה...
ואולי, אולי יום אחד תהיה כמו עמית ספיר ומישהו יגלה אותך ותוכל לחזור לפאוורליפטינג...
😆😆😆

Tank עדכן/ה את הלוג ״לוג ההשמנה - מתחזק עד שלא אהיה פצוע ואז חוזר לחיטוב״:

עדכון לוג: 22/10/15

הגב מרגיש מוזר. לא "כואב במיוחד" אבל מוזר יחסית למצב הרגיל. החזרה האחרונה בסקוואט אתמול כנראה ממש דפקה אותי אם היא הספיקה כדי לגרום לי להרגיש מוזר היום. חושב על לבטל את האימון מחר אבל נראה מה יהיה. אעדכן מחר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אולי כדאי לשים בצד סקואטים כבדים לזמן מה?
להוריד עצימות בזה ולהתרכז בהחלמה בכתפיים והתחזקות בדדליפט?
סתם מחשבה.
הבריאות הרבה יותר חשובה מלהרים כבד בסקווט.

אולי כדאי לשים בצד סקואטים כבדים לזמן מה?
אולי...
להתרכז בהחלמה בכתפיים
אין לי מושג איך לעשות את זה. פצוע 4 חודשים ושום דבר לא עוזר בשיט...
והתחזקות בדדליפט?
זה רעיון טוב. למרות שאני לא יודע כמה עוד אני אוכל להתקדם בזה. אני חושב ש167.5 יעלה ל5 אבל לא אוכל להתקדם הרבה מעבר לזה לינארית...
הבריאות הרבה יותר חשובה מלהרים כבד בסקווט.
אבל אני רוצה את שניהם :(

זה רעיון טוב. למרות שאני לא יודע כמה עוד אני אוכל להתקדם בזה. אני חושב ש167.5 יעלה ל5 אבל לא אוכל להתקדם הרבה מעבר לזה לינארית...

אבל אני רוצה את שניהם 😭
אז אתה יכול לעבור לתוכנית ייעודית לדדליפט עם אקססוריז של החלמה לכתף ולסקוואט.

Tank עדכן/ה את הלוג ״לוג ההשמנה - מתחזק עד שלא אהיה פצוע ואז חוזר לחיטוב״:

עדכון לוג: 23/10/15 - PR סוף סוף עוקף את החשמונאי

דד ליפט 167.5X5 פיארררר
כל השאר לא מעניין

אוקיי אז הדד ליפט היה קליל (יש סרטון בהמשך) ועם רמת הקלות שהייתה לי אני מעריך שה180 גם יעלה לחמישיה עוד 3-4 שבועות (אם לא אפצע). אשמח לשמוע ביקורות לטכניקה מלבד הקטע שלא נעלתי. אני מודע לזה ויתוקן באימון הבא!

באתי לאימון היום והדבר הראשון שאני רואה זה מוט עם משקל של 210 קילו. התרשמתי, איך יש מישהו במכון הזה שמרים 210 קילו בסקוואט ולא שמעתי עליו? חיכיתי כמה דקות במקום להתחיל את הסטים שלי כדי לראות את המחזה. הבחור שהתכונן לסט היה בחור גבוה ובדיוק כשבאתי הוא היה באמצע הקשירה של הרצועות. אמרתי סבבה, גם עם רצועות זה מרשים, בוא נראה את ההמשך. מה שראיתי אחרי זה לצערי היה הסטנדארט שאליו התרגלתי ממכונים קודמים. שהוא פאקינג שמינית חזרה... איזה אכזבה :(

טוב אז נעבור להקדשות:
@RussianHotGirl @White Walker סרטוני הפיארים שלכם ממש העלו לי את המוטיבציה לבוא ולהרים כבד היום! במיוחד של הילדה הרוסיה! מת לעקוף אותך כבר יא שמן.
@incin בזכותך ניסיתי היום מתכון חדש לפריוורקאוט, XL + סניקרס. לדעתי עבד מעולה!!
@Matty אתה עוד 100 שנים צעיר מדי כדי לאתגר אותי מבחינת משקלי עבודה יא שחיף חלש!

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית