הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
כי אני יודע שיש לי טכניקה רעה אז אני יורד במשקלים לתיקונים ולא ממשיך עם המשקלים הכבדים כדי לתת לך "פייט".
כה אני יודע שאתה מתקן טכניקה ובגלל זה אתה לא מתקדם מצטער אם גרמתי לך להפגע כי אתה לא מתקדם לא כי זה כבד לך אלה כי אין לך ברירה בגלל הטכניקה. בכל מקרה, זה נכון שיש לי קצת אגו. אני מרגיש מאוד עצבני כשאני רואה ילדים בני 16-17 מרימים יותר ממני ואני לא ארגיש בנוח לקרוא לעצמי "פוואר ליפטר" כל עוד יש אנשים שקוראים לעצמם "חובבנים" בזמן שהם יותר חזקים ממני.

כה אני יודע שאתה מתקן טכניקה ובגלל זה אתה לא מתקדם מצטער אם גרמתי לך להפגע כי אתה לא מתקדם לא כי זה כבד לך אלה כי אין לך ברירה בגלל הטכניקה. בכל מקרה, זה נכון שיש לי קצת אגו. אני מרגיש מאוד עצבני כשאני רואה ילדים בני 16-17 מרימים יותר ממני ואני לא ארגיש בנוח לקרוא לעצמי "פוואר ליפטר" כל עוד יש אנשים שקוראים לעצמם "חובבנים" בזמן שהם יותר חזקים ממני.
גם דודי חובבן, לא רואה סיבה לאבד את השפיות.
ואני לא נפגע, זה סתם נראה מגוחך שאתה מכחיש שאתה לא עושה את זה בישביל האגו שלך.

ואני לא ארגיש בנוח לקרוא לעצמי "פוואר ליפטר" כל עוד יש אנשים שקוראים לעצמם "חובבנים" בזמן שהם יותר חזקים ממני.
אני קורא לעצמי חובבן ואני במועדון ה 5 פלטות דדליפט 🙄

אני קורא לעצמי חובבן ואני במועדון ה 5 פלטות דדליפט 🙄
וזה למה אני צריך להכנס למועדון ה6 פלטות כי אני לא מכיר מישהו שמושך 6 פלטות וקורא לעצמו חובבן. אלה אם מישהו ירצה לעשות לי דווקא 🤬

וזה למה אני צריך להכנס למועדון ה6 פלטות כי אני לא מכיר מישהו שמושך 6 פלטות וקורא לעצמו חובבן. אלה אם מישהו ירצה לעשות לי דווקא 🤬
יש לנו מישהו כזה במכון 🙄

יש לנו מישהו כזה במכון 🙄
המישהו הזה ניסה לא מזמן למשוך מספר הרבה יותר נמוך ולא הצליח לנתק אז אני מכחיש עד שאני לא אראה את זה במציאות!!

אני חושב פשוט שפאוורליפטר זה ספורטאי, בלי קשר לכמה הוא מרים בפועל. יכול להיות מישהו עם טוטאל 400 אבל הוא משקיע בספורט הזה, אם זה אומר להתחרות, להתכונן לתחרויות, לוותר על דברים אחרים כי יותר חשוב לו להוסיף עוד כמה קילו לטוטאל וכו'. מצד שני למשל ALALALAL הוא בחור חזק בטירוף אבל הוא לא פאוורליפטר כי הוא לא מתעסק בספורט הזה, וזה אדם שנקרא חובבן אפילו שהכוח שלו בלתי נתפס

המישהו הזה ניסה לא מזמן למשוך מספר הרבה יותר נמוך ולא הצליח לנתק אז אני מכחיש עד שאני לא אראה את זה במציאות!!
לא הבנתי על מי מדברים.

אם אני מרגיש שאני מאבד את העברת הכוח מהרצפה אני מפסיק את ההרמה, ובדרך כלל המוט לא יתרומם אפילו ס"מ. אל תקרא לזה "כשל" כשאני מדדלפט להנאתי בלי תוכנית לפיק 😃

על החתום: חובבן ראשי:bananen_smilies074:

אם אני מרגיש שאני מאבד את העברת הכוח מהרצפה אני מפסיק את ההרמה, ובדרך כלל המוט לא יתרומם אפילו ס"מ. אל תקרא לזה "כשל" כשאני מדדלפט להנאתי בלי תוכנית לפיק 😃

על החתום: חובבן ראשי:bananen_smilies074:
מתי תראה לנו 1 מהPRS שלך ? סקוואט דדליפט ובנץ

מתי תראה לנו 1 מהPRS שלך ? סקוואט דדליפט ובנץ

אין מה להראות, הכל מבוצע עם משקולות ורודות, לא שובר מקביל, שובר גב בבנץ', מדדלפט כמו שרימפס 😃

יש כאן אנשים הרבה יותר חזקים ממני, אני כבר די גרוטאה בגילי הגריאטרי.

אין מה להראות, הכל מבוצע עם משקולות ורודות, לא שובר מקביל, שובר גב בבנץ', מדדלפט כמו שרימפס 😃

יש כאן אנשים הרבה יותר חזקים ממני, אני כבר די גרוטאה בגילי הגריאטרי.
יש לך סביב ה 250 סקוואט ודדיפט? ו 180 בנץ ?
פעם העלה 220 דדליפט אם אני לא טועה ..

יש אצלנו הרבה מועמדים טובים שיעברו אותי בכוח עם הזמן, לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו - אם תיקח לדוגמא את אלון @Koller ותיתן לו את הרייג' של מקס @Tank הוא כבר מזמן היה עובר אותי.

מתי הספאמר גם מראה פוטנציאל.

יש לך סביב ה 250 סקוואט ודדיפט? ו 180 בנץ ?
פעם העלה 220 דדליפט אם אני לא טועה ..

לא לא, אני הרבה יותר חלש, הדדליפט פשוט חריג בגלל מבנה הגוף שלי*.

(*) - תחת עצום, ידיים ארוכות.

יש אצלנו הרבה מועמדים טובים שיעברו אותי בכוח עם הזמן, לכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו - אם תיקח לדוגמא את אלון @Koller ותיתן לו את הרייג' של מקס @Tank הוא כבר מזמן היה עובר אותי.

חחחח:lol:🤣🤣

אם תיקח את טנק ותביא לו את הבריאות של @Koller הוא עובר אותך תוך שבוע

ואני מסרב לקרוא למה שהעלתי פעם לפורום דדליפט, זה קצת מצחיק כשאני רואה את זה היום כי אף אחד לא אמר לי את מה שהייתי צריך לשמוע מלבד @coldfire .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית