הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אם תיקח את טנק ותביא לו את הבריאות של @Koller הוא עובר אותך תוך שבוע

אני חושב שמה שסביר יותר שיקרה זה שאתה תהרוס את הבריאות של @Koller אחרי שתראה את יבגני עושה 200 ק"ג סקוואט ותנסה לעשות 240 בסוף אימון נפח 😃

אני חושב שמה שסביר יותר שיקרה זה שאתה תהרוס את הבריאות של @Koller אחרי שתראה את יבגני עושה 200 ק"ג סקוואט ותנסה לעשות 240 בסוף אימון נפח 😃
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 מוניטין
תראה את יבגני עושה 200 ק"ג סקוואט
מקווה להראות לכם את זה במהרה בימינו
ואני מסרב לקרוא למה שהעלתי פעם לפורום דדליפט, זה קצת מצחיק כשאני רואה את זה היום כי אף אחד לא אמר לי את מה שהייתי צריך לשמוע מלבד @coldfire .
אפשר קישור?

אפשר קישור?

עדיף שלא, הרמתי כמו שמעולם לא הרמתי, מכוער בטירוף ואפילו שחררתי אוויר באמצע (שומעים אותי נוהם/צועק) אבל עדיין המשכתי את ההרמה.

הייתי מתאמן עם עוד שניים יותר חזקים ממני שדחפו אותי לזה, זו היתה הפעם הראשונה שהרמתי 220.

עדיף שלא, הרמתי כמו שמעולם לא הרמתי, מכוער בטירוף ואפילו שחררתי אוויר באמצע (שומעים אותי נוהם/צועק) אבל עדיין המשכתי את ההרמה.

הייתי מתאמן עם עוד שניים יותר חזקים ממני שדחפו אותי לזה, זו היתה הפעם הראשונה שהרמתי 220.
מצאתי את הפוסט אבל הסרטון לא זמין...
יש מצב לסרטון בפרטי לפחות? פלייייז (זה לא שלא ראיתי אותך מרים בלייב, אני קורא את התגובות שם ומעניין אותי לראות את ההרמה ההיא)

מצאתי את הפוסט אבל הסרטון לא זמין...
יש מצב לסרטון בפרטי לפחות? פלייייז (זה לא שלא ראיתי אותך מרים בלייב, אני קורא את התגובות שם ומעניין אותי לראות את ההרמה ההיא)

אני צריך למצוא אותו קודם, כנראה איפשהוא על הלפטופ שלי.

ואני מסרב לקרוא למה שהעלתי פעם לפורום דדליפט, זה קצת מצחיק כשאני רואה את זה היום כי אף אחד לא אמר לי את מה שהייתי צריך לשמוע מלבד @coldfire .

למה אני לא זוכר? זה עדיין קיים בפורום?

Tank עדכן/ה את הלוג ״לוג ההשמנה - מתחזק עד שלא אהיה פצוע ואז חוזר לחיטוב״:

עדכון לוג: 25/10/15 - ועוד פיאר הגיע לו

סקוואט 1X5X155
1X1X180 (נסיון לבצע עם רצועות ברכיים... נסיון לא מוצלח... הרצועות נפתחו באמצע החזרה הראשונה)
כל השאר לא מעניין

משקל גוף - 91.6

טוב לא היה אימון מעניין מדי. אין הרבה מה לכתוב. יש סרטון לסקוואט שאשמח לקבל עליו ביקורת.
@stitch @coldfire

ועוד שאלה - אחרי הסקוואטים הכבדים יש לי כאבים באזור הגב התחתון. הקטע בכאבים האלה הוא שהם נמשכים רק 10-15 דקות ואז מפסיקים לאומת זה שבפציעות שלי הכאבים היו נמשכים גם אחרי וגם במנוחה. האם יש משהו בטכניקה שלי לדעתכם שהיה יכול לגרום לזה?

יום שלישי דד ליפט 1X5X170 כנראה יעלה בקלות.
לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא אמרת שחזרת לאולסטאר?

ניסיתי, לא אהבתי, והסקוואט מתקדם מעולה עם הנעליים האלה.
לא הבנתי... לפי מה שהבנתי שאמרת זה שהיית עם אולסטאר ואז קנית את אלה ואז חזרת לאולסטאר ואמרת שהם יותר טובות לך
אז מה בסוף? חחח
אגב אני מת לנעליים האלה.. הם כל כך יפות אבל אין לי כסף :(

לא הבנתי... לפי מה שהבנתי שאמרת זה שהיית עם אולסטאר ואז קנית את אלה ואז חזרת לאולסטאר ואמרת שהם יותר טובות לך
אז מה בסוף? חחח
אגב אני מת לנעליים האלה.. הם כל כך יפות אבל אין לי כסף 😭
שמע אתה לא יכול לקבוע מה יותר טוב מנסיון אחד. אחרי הרבה נסיונות הגעתי למסקנה שהנעליים האלה יותר טובות לי. במיוחד בהתחשב בעובדה שעשיתי שינויים לטכניקה של הסקוואט ממש הרבה פעמים בחודשים האחרונים עד שמצאתי משהו שתיקן את הבאט ווינק

פאקינג בולשיט
אם היה לי כסף לנעליים האלה...
I fucking cant afford it.
ממה שהבנתי גם זה עוזר לכאלה שאין להם ככ MOBILITY בANKLE.. וhey thats me
lol
חחח אולי עוד שנה ככה אני אקנה נעליים עם עקב (אחרי שאני אקנה חגורה ושישאר לי כסף גם כי צריך לקנות תוספים וכו)
בנתיים הלכתי לבכות בצד :(

ממה שהבנתי גם זה עוזר לכאלה שאין להם ככ MOBILITY בANKLE.. וhey thats me
אני הפסקתי לנסות להבין דברים. הייתי מגיב בפורום הרבה פעמים ומייעץ לאנשים עד שהגעתי למסקנה שעד שאני לא מצליח להביא את עצמי לתוצאות העצות שלי שוות לתחת. אני בא בגישה אידיוטית יותר. ניסיתי, זה עובד, הולכים על זה.
חחח אולי עוד שנה ככה אני אקנה נעליים עם עקב (אחרי שאני אקנה חגורה ושישאר לי כסף גם כי צריך לקנות תוספים וכו)
תאכלס אתה סתם מזיין את המוח שזה יקר. יודע מה? אפשר להביא את הנעליים האלה ב800-900 שקל. אם אתה עובד על שכר מינימום ואתה בן 16 זה סה"כ שבוע עבודה אחד. אז אם תעבוד כולה 4-5 ימי עבודה תוכל לקנות לעצמך את הנעל הזאת. בעיה כספית אמורה להיות לאנשים עם הרבה הוצאות, ולך יש אפס, אז כל מה שאתה צריך זה למצוא עבודה ולחסוך כסף 5 ימים.

אני הפסקתי לנסות להבין דברים. הייתי מגיב בפורום הרבה פעמים ומייעץ לאנשים עד שהגעתי למסקנה שעד שאני לא מצליח להביא את עצמי לתוצאות העצות שלי שוות לתחת. אני בא בגישה אידיוטית יותר. ניסיתי, זה עובד, הולכים על זה.

תאכלס אתה סתם מזיין את המוח שזה יקר. יודע מה? אפשר להביא את הנעליים האלה ב800-900 שקל. אם אתה עובד על שכר מינימום ואתה בן 16 זה סה"כ שבוע עבודה אחד. אז אם תעבוד כולה 4-5 ימי עבודה תוכל לקנות לעצמך את הנעל הזאת. בעיה כספית אמורה להיות לאנשים עם הרבה הוצאות, ולך יש אפס, אז כל מה שאתה צריך זה למצוא עבודה ולחסוך כסף 5 ימים.
א. אני אפילו לא בן 15. אני בסה"כ בן 14 מיוני.
ב. איזה עבודה בדיוק אני יכול למצוא בזמן הקרוב? רק בחופש הגדול ואז גם יהיה לי 15.
ג. כן יש לי הוצאות. אני מקבל (למזלי) דמי כיס מההורים 200 שקל כל חודש (כן, אני מכבד את זה. זה הרבה יחסית לזה שאני לא עושה כלום)
וככה שב11 אני אמור לקבל 450 שח ולקנות חגורה ולפני זה קניתי ב400 שקל קצת תוספים שיספיקו לי לחודשיים האלה.. ואז אני אקנה שוב אחרי החגורה תוספים בשביל להשלים את מה שההורים לא קונים (באוכל).

א. אני אפילו לא בן 15. אני בסה"כ בן 14 מיוני.
ב. איזה עבודה בדיוק אני יכול למצוא בזמן הקרוב? רק בחופש הגדול ואז גם יהיה לי 15.
ג. כן יש לי הוצאות. אני מקבל (למזלי) דמי כיס מההורים 200 שקל כל חודש (כן, אני מכבד את זה. זה הרבה יחסית לזה שאני לא עושה כלום)
וככה שב11 אני אמור לקבל 450 שח ולקנות חגורה ולפני זה קניתי ב400 שקל קצת תוספים שיספיקו לי לחודשיים האלה.. ואז אני אקנה שוב אחרי החגורה תוספים בשביל להשלים את מה שההורים לא קונים (באוכל).
טוב. בכל מקרה הנעליים האלו לא חובה. יש פה בחור בפורום בשם אלברו שמרים משקלים הרבה יותר גבוהים משלי והוא עושה סקוואט עם אולסטאר והוא מבסוט

טוב. בכל מקרה הנעליים האלו לא חובה. יש פה בחור בפורום בשם אלברו שמרים משקלים הרבה יותר גבוהים משלי והוא עושה סקוואט עם אולסטאר והוא מבסוט
מן הסתם שזה יחסית נמוך בסדר העדיפיות שלי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית