הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
נו, יש שיפור בכתף?
ומעניין אותי מה אתה אוכל ביום יום שאתה מצליח לשמור על משקל קבוע?

נו, יש שיפור בכתף?
משהו מוזר. הטיפול שהפיזיוטרפיסט עשה לי העביר לי את הכאב... למקום אחר...
עכשיו כואב לי במקום קצת אחר בכתף בצורה קצת אחרת אבל בכללי עדיין כואב אבל לדעתי עובר לאט לאט.
ומעניין אותי מה אתה אוכל ביום יום שאתה מצליח לשמור על משקל קבוע?
בעקרון אוכל 3 פעמים ביום. מלוואח עם פסטרמה וגבינה בבוקר, פסטה עם שניצל בצהריים וביצים עם פיתה, טונה וגבינה צהובה בערב + אבקת חלבון. מאמין שזה באזור ה2200 קלוריות ביום למרות שלא ספרתי. אני חושב שמהכמות הזאת אני גם ארד קצת במשקל לכוון ה90

חשבת על לאכול פשוט אוכל אמיתי? נגיד לצורך העיניין, כרעיים בתנור/בשר בקר/מג'דרה...??

או שאתה רוסי ואז אני יבין למה אין אוכל בבית 😉
הוא סטודנט בודד במעונות,איזה אוכל "בבית"?
מה שמתי אמר. שכחת איפה אני גר עכשיו ובאיזה תנאים 😄

אם אתה גר במעונות אז המעונות הם ה"בית", אבל אני מבין עכשיו את הבעיה 😃 הייתי במקומך מבשל במוצ"ש ושם בקופסאות במקרר, אם יש לך אפשרות כזו

אם אתה גר במעונות אז המעונות הם ה"בית", אבל אני מבין עכשיו את הבעיה 😃 הייתי במקומך מבשל במוצ"ש ושם בקופסאות במקרר, אם יש לך אפשרות כזו
אנחנו 3 אנשים בחדר על מקרר קטן אחד. גם אם הייתי יודע לבשל, היה לי תנור והיה לי כוח לבשל לא הייתי מצליח לארגן מקום בשביל זה...

אנחנו 3 אנשים בחדר על מקרר קטן אחד. גם אם הייתי יודע לבשל, היה לי תנור והיה לי כוח לבשל לא הייתי מצליח לארגן מקום בשביל זה...
ועוד אני חשבתי שהטכניון אימפריה ☠️

ועוד אני חשבתי שהטכניון אימפריה ☠️
הוא גר במעונות עזה, במעונות האלה סטודנטים לתואר גרים 2 בחדר, וזה המעונות הכי מחורבנים שיש. לסטודנטים במכינה יש עוד "בונוס" - שמים אותם 3 בחדר (אותו חדר בדיוק)

גיזז בנאדם , למה אתה כל הזמן משנה את המטרות שלך ?? זה לא יעבוד ככה בחיים .

פילמני!!!!!!!!
ממתי פילמני זה אוכל אמיתי?
כלומר יש פילמני שאמהות רוסיות פעם היו מכינות בבית, טוחנות את הבשר, מכינות את הבצק לבד וכו', זה אוכל אמיתי ותרשה לי לציין אחד הדברים הכי טעימים בעולם, ויש פילמני שאתה קונה ב"רוסקיי מגזין" שעשויים מעורלות של חזירים וכשאתה מכין את זה בדירה או פותח קופסה עם זה איפשהו במקום סגור אז אנשים שואלים מי הפליץ (מקרה אמיתי, לא פעם אחת חח).

כלומר יש פילמני שאמהות רוסיות פעם היו מכינות בבית, טוחנות את הבשר, מכינות את הבצק לבד וכו', זה אוכל אמיתי ותרשה לי לציין אחד הדברים הכי טעימים בעולם, ויש פילמני שאתה קונה ב"רוסקיי מגזין" שעשויים מעורלות של חזירים וכשאתה מכין את זה בדירה או פותח קופסה עם זה איפשהו במקום סגור אז אנשים שואלים מי הפליץ (מקרה אמיתי, לא פעם אחת חח).
LOL זה הכי קרוב שאתה יכול לקבל כסטודנט.

זה מסריח כמו גרביים ואז יש עוד אנשים ששמים חומץ על זה ואז זה מריח כמו גרביים אחי מסע כומתה . סיפור אמיתי.
מקס , עצה חצי רציני :
אנשים שהצליחו בחיים ,חוץ מהתכונות שלהם , היו אנשים שעשו משהו שהוא נשמע מאוד פשוט ומשעמם . אתה פשוט עושה את מה שרצית לעשות . זה נשמע פשוט ,אבל כמו שאתה כבר מבין זה לא פשוט . אתה מזגזג ורואים את זה בשם של הבלוג שלך , פעם אתה מחטב פעם אתה משמין פעם אתה מבריא פעם אתה שובר PR וכו וכו .

זה לא יעבוד ככה . אם אתה רוצה PR ים ,יש משהו שנקרא בצבא הערכת סיכונים , מתישהו צריך להבין מתי אתה קופץ מעל הפופיק של עצמך . בכיף , תתן לעצמך נצחונות ,אבל תשמור על קו כלשהו ,כל פעם שאני קורא את הבלוג שלך אתה עושה משהו אחר .

גיזז בנאדם , למה אתה כל הזמן משנה את המטרות שלך ?? זה לא יעבוד ככה בחיים .
יש לך רעיון טוב יותר? ראיתי שאני פצוע ולא יכול לחטב עם פציעה, רציתי לראות כמה כוח יש לי ופתאום קלטתי שאני חזק בצורה מטורפת ויכול לעקוף את כולם בהכל. אז כוסעממק. בכל מקרה אני הולך לחטב ולהוריד א"ש רק כשסוף סוף אני לא אהיה פצוע. בכל מקרה יש התקדמות בפציעה ועם איך שאני רואה את זה עוד חודש-חודשיים כבר אחזור ללחוץ.
זה לא יעבוד ככה . אם אתה רוצה PR ים ,יש משהו שנקרא בצבא הערכת סיכונים , מתישהו צריך להבין מתי אתה קופץ מעל הפופיק של עצמך . בכיף , תתן לעצמך נצחונות ,אבל תשמור על קו כלשהו ,כל פעם שאני קורא את הבלוג שלך אתה עושה משהו אחר .
כל מה שאמרת נכון, חוץ מהעובדה שאני עדיין בתקופת זיכרון שריר.
כנס לפה:
המסע לעקוף את כולם בהכל
תראה מה הרמתי בגיל 18. כשאני אגיע לשם (יום ראשון הבא) אז כבר אני לא אעלה יותר על סמך זיכרון שריר ואז המטרות שלי יצטרכו להשתנות, וזה יהיה המצב שבו אתחיל טקסס

יש לך רעיון טוב יותר? ראיתי שאני פצוע ולא יכול לחטב עם פציעה, רציתי לראות כמה כוח יש לי ופתאום קלטתי שאני חזק בצורה מטורפת ויכול לעקוף את כולם בהכל. אז כוסעממק. בכל מקרה אני הולך לחטב ולהוריד א"ש רק כשסוף סוף אני לא אהיה פצוע. בכל מקרה יש התקדמות בפציעה ועם איך שאני רואה את זה עוד חודש-חודשיים כבר אחזור ללחוץ.

פשוט אם כבר בחרת משהו אז תריץ את זה ,פשוט אי אפשר להגיע לאף תוצאה ככה .

לוג, לא בלוג 😃
זה מסריח כמו גרביים ואז יש עוד אנשים ששמים חומץ על זה ואז זה מריח כמו גרביים אחי מסע כומתה . סיפור אמיתי.
לא יודע לגבי גרביים, אבל חבר פעם לקח קופסה עם זה לחווה בערב, כשהוא פתח אנשים התחילו להתלונן "נו חבר'ה באמת די עם הנאדים מה הולך איתכם", אז הוא הלך בשקט וזרק את זה לפח 😆
והיה לי גם בדירה פעם, ישבנו כמה אנשים, התחלתי להכין פילמני, פתאום מישהו התחיל לשאול, "מי זה? מי הפליץ?" בהתחלה לא הבנתי על מה הוא מדבר (הייתי רגיל לריח של פילמני) אחר כך הבהרתי לו מה זה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית