- פותח/ת השרשור
- #2,781
עם זה אני לא יכול להתווכח :(לבינתיים אתה שמן וחלש. 😘
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם זה אני לא יכול להתווכח :(לבינתיים אתה שמן וחלש. 😘
משהו מוזר. הטיפול שהפיזיוטרפיסט עשה לי העביר לי את הכאב... למקום אחר...נו, יש שיפור בכתף?
בעקרון אוכל 3 פעמים ביום. מלוואח עם פסטרמה וגבינה בבוקר, פסטה עם שניצל בצהריים וביצים עם פיתה, טונה וגבינה צהובה בערב + אבקת חלבון. מאמין שזה באזור ה2200 קלוריות ביום למרות שלא ספרתי. אני חושב שמהכמות הזאת אני גם ארד קצת במשקל לכוון ה90ומעניין אותי מה אתה אוכל ביום יום שאתה מצליח לשמור על משקל קבוע?
מלוואח
פסטרמה
שניצל
הוא סטודנט בודד במעונות,איזה אוכל "בבית"?או שאתה רוסי ואז אני יבין למה אין אוכל בבית 😉
חשבת על לאכול פשוט אוכל אמיתי? נגיד לצורך העיניין, כרעיים בתנור/בשר בקר/מג'דרה...??
או שאתה רוסי ואז אני יבין למה אין אוכל בבית 😉
מה שמתי אמר. שכחת איפה אני גר עכשיו ובאיזה תנאים 😄הוא סטודנט בודד במעונות,איזה אוכל "בבית"?
אנחנו 3 אנשים בחדר על מקרר קטן אחד. גם אם הייתי יודע לבשל, היה לי תנור והיה לי כוח לבשל לא הייתי מצליח לארגן מקום בשביל זה...אם אתה גר במעונות אז המעונות הם ה"בית", אבל אני מבין עכשיו את הבעיה 😃 הייתי במקומך מבשל במוצ"ש ושם בקופסאות במקרר, אם יש לך אפשרות כזו
ועוד אני חשבתי שהטכניון אימפריה ☠️אנחנו 3 אנשים בחדר על מקרר קטן אחד. גם אם הייתי יודע לבשל, היה לי תנור והיה לי כוח לבשל לא הייתי מצליח לארגן מקום בשביל זה...
שמע יש פה הרבה מעונות, זה שאני גר במעונות שנקראים "מעונות עזה" לא אומר שהטכניון לא אימפריה ✌️ועוד אני חשבתי שהטכניון אימפריה ☠️
או שאתה רוסי ואז אני יבין למה אין אוכל בבית 😉
גם רוסי וגם סטודנט, על איזה אוכל אמיתי אתה מדבר?הוא סטודנט
פילמני!!!!!!!!גם רוסי וגם סטודנט, על איזה אוכל אמיתי אתה מדבר?
הוא גר במעונות עזה, במעונות האלה סטודנטים לתואר גרים 2 בחדר, וזה המעונות הכי מחורבנים שיש. לסטודנטים במכינה יש עוד "בונוס" - שמים אותם 3 בחדר (אותו חדר בדיוק)ועוד אני חשבתי שהטכניון אימפריה ☠️
ממתי פילמני זה אוכל אמיתי?פילמני!!!!!!!!
LOL זה הכי קרוב שאתה יכול לקבל כסטודנט.ממתי פילמני זה אוכל אמיתי?
כלומר יש פילמני שאמהות רוסיות פעם היו מכינות בבית, טוחנות את הבשר, מכינות את הבצק לבד וכו', זה אוכל אמיתי ותרשה לי לציין אחד הדברים הכי טעימים בעולם, ויש פילמני שאתה קונה ב"רוסקיי מגזין" שעשויים מעורלות של חזירים וכשאתה מכין את זה בדירה או פותח קופסה עם זה איפשהו במקום סגור אז אנשים שואלים מי הפליץ (מקרה אמיתי, לא פעם אחת חח).
ממתי פילמני זה אוכל אמיתי?
כלומר יש פילמני שאמהות רוסיות פעם היו מכינות בבית, טוחנות את הבשר, מכינות את הבצק לבד וכו', זה אוכל אמיתי ותרשה לי לציין אחד הדברים הכי טעימים בעולם, ויש פילמני שאתה קונה ב"רוסקיי מגזין" שעשויים מעורלות של חזירים וכשאתה מכין את זה בדירה או פותח קופסה עם זה איפשהו במקום סגור אז אנשים שואלים מי הפליץ (מקרה אמיתי, לא פעם אחת חח).
יש לך רעיון טוב יותר? ראיתי שאני פצוע ולא יכול לחטב עם פציעה, רציתי לראות כמה כוח יש לי ופתאום קלטתי שאני חזק בצורה מטורפת ויכול לעקוף את כולם בהכל. אז כוסעממק. בכל מקרה אני הולך לחטב ולהוריד א"ש רק כשסוף סוף אני לא אהיה פצוע. בכל מקרה יש התקדמות בפציעה ועם איך שאני רואה את זה עוד חודש-חודשיים כבר אחזור ללחוץ.גיזז בנאדם , למה אתה כל הזמן משנה את המטרות שלך ?? זה לא יעבוד ככה בחיים .
כל מה שאמרת נכון, חוץ מהעובדה שאני עדיין בתקופת זיכרון שריר.זה לא יעבוד ככה . אם אתה רוצה PR ים ,יש משהו שנקרא בצבא הערכת סיכונים , מתישהו צריך להבין מתי אתה קופץ מעל הפופיק של עצמך . בכיף , תתן לעצמך נצחונות ,אבל תשמור על קו כלשהו ,כל פעם שאני קורא את הבלוג שלך אתה עושה משהו אחר .
יש לך רעיון טוב יותר? ראיתי שאני פצוע ולא יכול לחטב עם פציעה, רציתי לראות כמה כוח יש לי ופתאום קלטתי שאני חזק בצורה מטורפת ויכול לעקוף את כולם בהכל. אז כוסעממק. בכל מקרה אני הולך לחטב ולהוריד א"ש רק כשסוף סוף אני לא אהיה פצוע. בכל מקרה יש התקדמות בפציעה ועם איך שאני רואה את זה עוד חודש-חודשיים כבר אחזור ללחוץ.
בלוג
לוג, לא בלוג 😃בלוג
לא יודע לגבי גרביים, אבל חבר פעם לקח קופסה עם זה לחווה בערב, כשהוא פתח אנשים התחילו להתלונן "נו חבר'ה באמת די עם הנאדים מה הולך איתכם", אז הוא הלך בשקט וזרק את זה לפח 😆זה מסריח כמו גרביים ואז יש עוד אנשים ששמים חומץ על זה ואז זה מריח כמו גרביים אחי מסע כומתה . סיפור אמיתי.