הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
פשוט אם כבר בחרת משהו אז תריץ את זה ,פשוט אי אפשר להגיע לאף תוצאה ככה .
המטרה העיקרית שלי כרגע היא לא לבזבז את הזמן בזמן שאני מחלים מהפציעה בכתף. אני אצל פיזיוטרפיסט פרטי ויקר כל שבוע (כבר 2 מפגשים עברו) שדואג שאני אתאמן כמו שצריך ואעשה כל מה שצריך כדי שהפציעה תעבור. כמו שאמרתי, אני עדיין בתקופת זיכרון שריר אז ההתקדמות הזאת "לא סטנדרטית" ולא תמשך עוד הרבה. המטרה שלי היא לא סטטית והיא דינאמית בהתאם להישגים שלי ולמצב הבריאותי, אז כרגע בחרתי להתחזק ואני מריץ את זה 😃

חחחח גדול חברה מי הפליץ ....דרך אגב,שמעתי היום מושג חדש בעבודה , פלוץ בוץ (חירפלוץ) . חיפשתי באינטרנט את המושג ומצאתי סיפור מצחיק על מישהו שהתחרמן עם חברה שלו ומרוב חירמון חירפלץ ומאז היא לא מדברת איתו ועושה לו פדיחות בבית הספר .

מאיזה שלב אתה מתחיל לבלבל אותו?
אני אוסיף בטקסס תרגיל בידוד לטרפז אמצעי שיראה כמו FACE PULLS אבל יבוצע בטכניקה ממש ממש גרועה. אולי זה יבלבל לי את השריר 🙄

המטרה העיקרית שלי כרגע היא לא לבזבז את הזמן בזמן שאני מחלים מהפציעה בכתף. אני אצל פיזיוטרפיסט פרטי ויקר כל שבוע (כבר 2 מפגשים עברו) שדואג שאני אתאמן כמו שצריך ואעשה כל מה שצריך כדי שהפציעה תעבור. כמו שאמרתי, אני עדיין בתקופת זיכרון שריר אז ההתקדמות הזאת "לא סטנדרטית" ולא תמשך עוד הרבה. המטרה שלי היא לא סטטית והיא דינאמית בהתאם להישגים שלי ולמצב הבריאותי, אז כרגע בחרתי להתחזק ואני מריץ את זה 😃

טוב , תשתדל לעשות את זה מבוקר ביותר אז , ולא לנסות PR 😃 .
אני יכול לתת לך הרבה הרצאות בניהול מטרות (הייתי בנאדם הכי מפוזר ביקום לפני הטכניון ,הייתי צריך לקרוא על זה מלא אחרת הייתי עף עוד לפני שנים) ,אין לי זין ..אני רק אגיד לך שזה מאוד עוזר בחיים כשאתה טוחן משהו אחד במשך הרבה זמן ובצורה מבוקרת , ואז אתה קולט שאתה נהיה ממש טוב בזה .

כה הייתה לי שיחה על זה עם כמה אנשים שאני מכבד והגעתי למסקנה שמה שאני עושה לא טוב לטווח ארוך, ולמרות שבהתחלה תכננתי למשוך את התוכנית שלי עוד כמה חודשים טובים הגעתי למסקנה שאני אחתוך עוד שבוע וחצי כי לעבוד בצורה כל כך עצימה 3 פעמים בשבוע לא בריא בשבילי. תודה רבה על הדאגה זה מאוד עוזר לי! בסופו של דבר, למרות כל האגו שלי וכל היציאות המפגרות שלי בסגנון של "איך אני לא מרים את המשקלים של ליליברידג' מה אני יותר חלש ממנו?" אני בנאדם שפוי שמחשב את המטרות שלו, עוקב אחר בריאותו ומפשל פחות ממה שהיה בעבר 😃
2 הפציעות האחרונות שלי לימדו אותי את זה.
אני יכול לתת לך הרבה הרצאות בניהול מטרות
זה משהו שמאוד יעזור לי לפני תחילת התואר. אני צריך לעשות סדר בראש, ואפנה לזה הרבה זמן אחרי שאסיים את המכינה.

אני יכול לתת לך הרבה הרצאות בניהול מטרות (הייתי בנאדם הכי מפוזר ביקום לפני הטכניון ,הייתי צריך לקרוא על זה מלא אחרת הייתי עף עוד לפני שנים) ,אין לי זין ..אני רק אגיד לך שזה מאוד עוזר בחיים כשאתה טוחן משהו אחד במשך הרבה זמן ובצורה מבוקרת , ואז אתה קולט שאתה נהיה ממש טוב בזה .
g

אשמח לשמוע מה יש לך לגבי ניהול מטרות ואיך אפשר להתמיד בישיבה על לימודים.

מקס אל תאכל סרטים על לילברידג 😃 אולע עוד תגיע אליו עם שימוש נכון ב...

אהלן.
למי שמעוניין, שאלתי את ריפטו מה הדרך הטובה ביותר להתכונן לסט PR בלי לפחד מהמשקל (הכנה פסיכולוגית) וקיבלתי כמה תשובות יפות מריפטו ומעוד כמה משתמשים בפורום.
What is the correct way to prepare psychologically for a new PR?

אהלן.
למי שמעוניין, שאלתי את ריפטו מה הדרך הטובה ביותר להתכונן לסט PR בלי לפחד מהמשקל (הכנה פסיכולוגית) וקיבלתי כמה תשובות יפות מריפטו ומעוד כמה משתמשים בפורום.
What is the correct way to prepare psychologically for a new PR?
תודה על השיתןף
אקרא את זה בהקדם, אולי יעזר לי ב PRים בסקוואט

תודה על השיתןף
אקרא את זה בהקדם, אולי יעזר לי ב PRים בסקוואט
התשובה הטובה ביותר כרגע
I have a set process for this. I strip down to my underwear and go up to every person in the gym and shout "WHO DA MAN!!" as loudly as I can in their face until they high five me. I then scream like Tarzan and piss all over the squat rack to mark it as my territory.

It works pretty well but I'm running out of gyms to train in.
@Savo נראה לי אתה תאהב

Tank עדכן/ה את הלוג ״המסע לעקוף את כולם בהכל״:

עדכון לוג: 08/11/15 - חרא אימון ועוד פציעה לאוסף

סקוואט 1X5X162.5 1X4FX162.5
הלכתי הביתה

היה חרא אימון. סט ראשון ירדתי עמוק מדי ואיבדתי כיווץ ואחריו כאב לי הגב התחתון. בסט השני לא ירדתי עמוק מדי אבל חזרה רביעית הייתה כשל והפלתי את המוט ואחריו עוד יותר כאב לי הגב התחתון. עכשיו שחזרתי זה יותר טוב אבל לא יכולתי להמשיך להתאמן.

הגעתי לגבול היכולת שלי. אני מפסיק לעשות עכשיו סקוואטים עצימים ועושה מהם הפסקה לגמרי עד התוכנית הבאה. נראה מה יהיה בדד ליפט.

יש לי כנראה עוד פציעה שקרתה כתוצאה מהדד ליפט. מקווה שיעזרו לי בפורום:
נקע בכף יד

כרגע אני חושב שאני אנסה לשרוד איתה עד יום ראשון ולסיים את התוכנית עם 180 דד ל5. בינתיים קובע תור לאורתופד.

כרגע אני ממש מבואס ועצוב אבל אם זה יעבור יום שלישי דד ליפט 177.5 ל5.
נקווה שיהיה בסדר

לילה טוב לכולם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מקס שתהיה בריא
אתה יותר פוצע מאשר מתחזק למה כל הזמן זה קורה? הטכניקה לא טובה או שאתה לא בנוי לזה ?
מאחל לך החלמה מהירה

אתה יותר פוצע מאשר מתחזק למה כל הזמן זה קורה? הטכניקה לא טובה או שאתה לא בנוי לזה ?
בסקוואט במשקלים כבדים הטכניקה לא משהו ואני גם מאבד ריכוז כי אני לחוץ מפיארים. אבל עדיין אני חושב שאין לי משהו רציני כרגע בגב התחתון חוץ ממתיחה שקרתה כי ירדתי עמוק מדי. כשאתחיל תוכנית חדשה אתחיל מסקוואטים קלילים (כנראה 125-130 ל5 כפול 5) ושם אני אתחיל לעבוד בצורה מאוד רצינית עם טכניקה מושלמת.
הפציעה בכף יד היא כי הייתי מעיף את המוט למטה בסוף דד ליפט בלי להחליש אחיזה וחוטף כל פעם מכות בית מהמוט.
בכל מקרה, מכל דבר לומדים. עכשיו למדתי שלא צריך לזרוק את המוט בסוף החזרות בדד ליפט. נדע להבא. הטעות לא תחזור על עצמה.
מאחל לך החלמה מהירה
תודה רבה אחי.

כשפצועים לא מתאמנים כבד...

ומקס אל תזרוק סתם את הכסף על האורתופדים
לדעתי ריסט טוב וחזרה לאט לאט רק תעזור קח הכול בהדרה ותעשה קצת אירובי רק יכול לעזור

ומקס אל תזרוק סתם את הכסף על האורתופדים
אחי אני במכבי זה לא עולה לי כסף
לדעתי ריסט טוב וחזרה לאט לאט רק תעזור קח הכול בהדרה ותעשה קצת אירובי רק יכול לעזור
נקע זה לא משהו שעושים ממנו צחוק זה יכול להגמר רע אם לא אטפל בזה.
הגעתי למסקנה שכל הפציעות שלי מתרחשות כי אני כל הזמן מנסה להתחרות עם אנשים ולעקוף אותם במשקלים.
אז זהו. סיימתי. דיי. נמאס לי!
אני לא יותר חזק מאחרים, אין לי יותר פוטנציאל מאחרים ואני מי שאני, ואם יש ילדים או מבוגרים שמרימים יותר ממני אז שיהיה להם לבריאות! אני סיימתי להשוות את עצמי לאחרים. מהיום אני מרים כי אני רוצה להרים ולא כי אני רוצה להרים יותר מאחרים!

הגעתי למסקנה שכל הפציעות שלי מתרחשות כי אני כל הזמן מנסה להתחרות עם אנשים ולעקוף אותם במשקלים.
אז זהו. סיימתי. דיי. נמאס לי!
אני לא יותר חזק מאחרים, אין לי יותר פוטנציאל מאחרים ואני מי שאני, ואם יש ילדים או מבוגרים שמרימים יותר ממני אז שיהיה להם לבריאות! אני סיימתי להשוות את עצמי לאחרים. מהיום אני מרים כי אני רוצה להרים ולא כי אני רוצה להרים יותר מאחרים!
המוניטין יוחזר ללוגים.
תודה לאל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית