הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אף פעם לא יצא לי לקרוא ספרים/מאמרים על ביצוע טכניקה עם ציוד. חשבתי שזה +- אותו הדבר.
ממה שאני ראיתי במעט סרטונים אומרים שזה טכניקה מאוד שונה, כי אתה רוצה לנצל את החליפה שתעזור לך כמה שיותר, לא בטוח איך בדיוק. גם עם רצועות הרי בד"כ שופפים בטכניקה שונה מאשר בלי. חוץ מזה ממה ששמעתי, עם חליפה עושים HB בדרך כלל (אין לי מושג אם זה נכון)
התשובה הזאת שלו:
Very insightful questions. Upon reflection, we have decided to stop teaching the squat.

נראית כמו תשובה של קולדפייר 😆

ממה שאני ראיתי במעט סרטונים אומרים שזה טכניקה מאוד שונה, כי אתה רוצה לנצל את החליפה שתעזור לך כמה שיותר, לא בטוח איך בדיוק. גם עם רצועות הרי בד"כ שופפים בטכניקה שונה מאשר בלי. חוץ מזה ממה ששמעתי, עם חליפה עושים HB בדרך כלל (אין לי מושג אם זה נכון)
התשובה הזאת שלו:
Very insightful questions. Upon reflection, we have decided to stop teaching the squat.

נראית כמו תשובה של קולדפייר 😆
עכשיו אנחנו יודעים איפה המנייק הזה למד 😆

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 17/11/15 - אימון התאוששות טקסס + עדכון פציעות

סקוואט 2X5X100
פרס 3X20X20
צ'ין אפס 1X15 1X12 1X8
תרגילי פיזיוטרפיה

אימון קליל להתאוששות. בינתיים אוהב את הטקסס, נחמד מדי פעם לבוא לאימון בידיעה שאני לא צריך להרים ממש כבד. אני זוכר שלפני חודשיים וחצי בערך כשרק חזרתי מהפציעה ה100 קילו היו כבדים לי והיום זה עף כמו אוויר.

נשארתי באימון יותר זמן מהרצוי כי רציתי לראות את @Matty מעיף 170 קילו ל5 חזרות, ולהפתעתי הוא העיף אותם בלי קושי מיוחד ועם טכניקה הרבה יותר יפה ממה שהייתה לו בעבר. כל הכבוד צעירוס!

תכנונים ליום ראשון:
סקוואט 1X5X145
בנץ' 3X20X35
בנט אובר 3X5X70
תרגילי פיזיוטרפיה

עדכוני פציעות:

1. פציעה בגב - חשבתי שהכאבים בגב קורים רק במשקלים כבדים, אבל היום למרות מתיחות + סטים עם מוט ריק הרגשתי את המתיחה בגב התחתון גם אחרי סטים עם 60 ו80 קילו וגרם אחרי הסטים של העבודה. הטכניקה שלי נראת לי בסדר. מקווה שביום חמישי אוכל להתייעץ עם כמה ליפטרים מבינים במכון לגביה ואולי לתפוס את הסיבה שבגללה אני מרגיש את המתיחה בגב התחתון (הכאב לא רציני ועובר תוך 10-20 דקות לאחר סיום הסקוואט).

2. פציעה בכתף - הפציעה הרגישה לי יותר טוב שבוע שעבר אחרי שהכאבים מהטיפול עברו אבל אני לא לגמרי בטוח לגבי ההתקדמות. הרגשתי אותה היום בסטים של הפרס למרות שהרמתי רק מוט ריק. מקווה שעוד טיפול אחד יזרז יותר את ההתקדמות. כרגע אמשיך לאט לאט להתקדם במשקלים, ואולי אעצור אם ארגיש שהכאב מחמיר.

3. פציעה בכף יד - לא עוברת ואולי אפילו מרגישה קצת יותר רע מדי פעם. חושב על לפנות לרופא משפחה בעניין. כרגע לא יודע כל כך מה לעשות איתה חוץ מלעשות את המניעות הדרושות כדי לא לגרום לה להחמיר.

תודה רבה על הקריאה ולילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...
משפט לחיים, נאמר על ידי Alan Thrall
מאוד הועיל לי, שעד לא מזמן האמנתי שהדרך הטובה ביותר להתחזק היא על ידי הרמת משקלים מקסימליים.

Donny Shankle says "Rather than always trying to increase your maximum try increasing your minimum." This is not a PR but I used to only be able to hit a 300 lbs clean and jerk on a good day, with plenty of rest, when the weather is just right, and usually after a few misses. Now I can hit 300 lbs on the first try, on a Monday morning, while feeling like dog shit. Increasing my minimum.

🤭 תודה.
ותרגיש טוב. 🙃

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 19/11/15 - אני מבולבל

סקוואט 1X5X145
בנץ' 3X8X40
בנט אובר 3X5X70
קצת פיזיוטרפיה

היה אימון מעולה עם כמה ליפטרים חזקים ורציניים ומתי.
היה קטע מצחיק, אחרי סט החימום האחרון בסקוואט כאב לי קצת הגב וחשבתי לשניה, מה לא בסדר בטכניקה? למה זה קורה? ואז עלה לי רעיון לראש, מה אם אנסה עוד פעם ליישם את הטיפ שאמרו לי הרבה פעמים של להוציא ברכיים? נתתי כמה נסיונות מול המראה והצלחתי לתת כמה חזרות ללא באט ווינק בכלל עם גב שנראה מעולה. עם 145 היה לי כבד מדי לטכניקה חדשה אבל שבוע הבא אתחיל לתרגל את זה בצורה רצינית ולתקן את הטכניקה כי אני חושב שכאבי הגב שיש לי נוצרו בגלל הסקוואט.

בבנץ' החלטתי להעלות מ30 ל40 קילו כי החלטתי שבמשקלים האלה אין מה להתמעמע. ה40 הרגיש מעולה וכמעט ולא כאבה לי הפציעה (אולי בכלל לא וזה היה סתם פסיכולוגי). אתחיל להתקדם עכשיו ב5 קילו ונראה מה יהיה. עד היום לא יכולתי ללחוץ יותר מ45 קילו ללא כאבים. נראה מה יהיה בהמשך!

יום שני הקרוב עוד תור לפיזיוטרפיסט. אני מרגיש שמאז שעשיתי סטים של 20 חזרות לפרס המצב קצת לקח צעד אחורה. מניתוח תנועתי של הפרס הגעתי למסקנה שהתנועה של הכתף לא בריאה לפציעה שלי כרגע ואני צריך להמנע ממנה. כרגע אני אבצע בטקסס רק בנץ' פרס מכל הלחיצות ואנסה להתקדם בו.

יום ראשון:
סקוואט 5X5X130
בנץ' 3X8X45
דד ליפט 1X5X165

לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

כמה חלשלושים, איזה תותח ואני. *

שמע חבל שאין מוניטין בלוגים, אחרת הייתי לוחץ פה בכל כניסה לפורום. קוספט גאוני ו"קורע"
מאחל לך החלמה מהירה 😃

האם סופו של הבאט ווינק??

האם סופו של הבאט ווינק??
יש מצב. בא לי לצלם שבוע הבא סטים עם 80-120 קילו לראות מה יהיה. במשקל גוף לא היה באט ווינק. אני אתרגל גם את כל הסטים של החימום עם עצירה בתחתית כדי לתפוס את העומק האידיאלי כי אמרו לי כמה פעמים שהחזרות שלי לא זהות ואני לפעמים יורד עמוק מדי.

🎉🎊🎈🎉🎊🎈🎉🎊🎈🎉🎊🎈

מזל טוב!!!
עד 1120 קילו טוטאל!!

מילות חוכמה מBRANDON LILY
לדעתי חשוב לפרסם, בעיקר בשבילי כי אני עושה את הטעות הזאת.
12274628_891955044207526_339592758161889366_n.jpg

מילות חוכמה מBRANDON LILY
לדעתי חשוב לפרסם, בעיקר בשבילי כי אני עושה את הטעות הזאת.
12274628_891955044207526_339592758161889366_n.jpg
הכל צריך לעשות במידה,כמו שלא נראה לי אפשרי לעשות כל הזמן 100% טכניקה מושלמת ככה אי אפשר לעשות PRים בצורה עקבית עם טכניקה מושלמת.
לדעתי צריך לדעת איפה גבול הטעם הטוב וכמה הטכניקה באמת חמורה/לא טובה.
מסכים שיש כמה שהייתי מתבייש לעלות את זה לפורום לקרוא לזה PR.והמבין יבין.

הכל צריך לעשות במידה,כמו שלא נראה לי אפשרי לעשות כל הזמן 100% טכניקה מושלמת ככה אי אפשר לעשות PRים בצורה עקבית עם טכניקה מושלמת.
לדעתי צריך לדעת איפה גבול הטעם הטוב וכמה הטכניקה באמת חמורה/לא טובה.
מסכים שיש כמה שהייתי מתבייש לעלות את זה לפורום לקרוא לזה PR.והמבין יבין.
אני לא בטוח לגמרי לגבי מה שאתה אומר. לדעתי מתאמן מנוסה יוכל לסגור את כל החזרות בטכניקה מעולה. יצא לי לראות את @incin עושה RM1 בסקוואט ולמרות שהמשקל היה כבד מאוד הוא סגר את הסינגלים בטכניקה נהדרת, לאומת זאת אני תמיד דופק את הטכניקה במשקלים גבוהים, וגם אתה לדעתי.

אני לא בטוח לגמרי לגבי מה שאתה אומר. לדעתי מתאמן מנוסה יוכל לסגור את כל החזרות בטכניקה מעולה. יצא לי לראות את @incin עושה RM1 בסקוואט ולמרות שהמשקל היה כבד מאוד הוא סגר את הסינגלים בטכניקה נהדרת, לאומת זאת אני תמיד דופק את הטכניקה במשקלים גבוהים, וגם אתה לדעתי.
תן לי לחדש לך,גם לו קורה שהוא עושה סטים והם לא טובים מבחינת הטכניקה. אל תחשוב שהכל ורוד כולכך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית