- פותח/ת השרשור
- #2,921
עוףף 😭אל תחשוב שהכל ורוד כולכך.
כבר באתי להזמין לך את זה במתנה לתחרות הבאה. נצטרך לבטל 😭
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עוףף 😭אל תחשוב שהכל ורוד כולכך.
תלוי גם על מה הוא מדבר מבחינת BAD FORMמילות חוכמה מBRANDON LILY
לדעתי חשוב לפרסם, בעיקר בשבילי כי אני עושה את הטעות הזאת.
![]()
אני מסכים עם @yujinius חוץ מזה שאין שום הגדרה לטכניקה טובה בריצה או שחיה ולכתוב לשחות בזיגזג זה טיעון דבילי.תלוי גם על מה הוא מדבר מבחינת BAD FORM
הוא אומר: DON"T COUNT A PR UNTIL IT WOULD PASS IN A MEET, כלומר הוא לא בהכרח מדבר על טכניקה מושלמת אלא למשל על עומק תקין בסקוואט, בלי הקפצות על הרגל בדדליפט וכו', ולא על גב עגול, ברכיים קורסות או משהו כזה.
עכשיו אנחנו יודעים איפה המנייק הזה למד 😆
אני מסכיםהתשובה הזאת לגמרי הגיעה לך.
בוא נתחיל משחייה, למה אין הגדרה לטכניקה טובה?אני מסכים עם @yujinius חוץ מזה שאין שום הגדרה לטכניקה טובה בריצה או שחיה ולכתוב לשחות בזיגזג זה טיעון דבילי.
בשחייה יש וזה יותר קשה לבצע את זה מכל ספורט אחר לפי דעתי, לשחות חתירה בטכניקה מושלמת זה אתגר מטורףאני מסכים עם @yujinius חוץ מזה שאין שום הגדרה לטכניקה טובה בריצה או שחיה ולכתוב לשחות בזיגזג זה טיעון דבילי.
גב יותר טכני לדעתי. ופרפר דורש יותר כוח ככה שלא פשוט לבצע אותו טוב תחת התנאים הקשים יותר, גם אם הוא פחות טכני על הנייר. זו הסיבה שמלמדים אותו אחרון בשרשרת, וחתירה / חזה ראשונים.בשחייה יש וזה יותר קשה לבצע את זה מכל ספורט אחר לפי דעתי, לשחות חתירה בטכניקה מושלמת זה אתגר מטורף
כן אבל הטכניקה בחתירה שהיא השלמות זה רגל יד רגל יד עם קורדינציה מושלמת זה הרבה יותר קשה מפרפר, כוח זה משהו אחר כבר..גב יותר טכני לדעתי. ופרפר דורש יותר כוח ככה שלא פשוט לבצע אותו טוב תחת התנאים הקשים יותר, גם אם הוא פחות טכני על הנייר. זו הסיבה שמלמדים אותו אחרון בשרשרת, וחתירה / חזה ראשונים.
אני לא מסכים לגמריי.גב יותר טכני לדעתי. ופרפר דורש יותר כוח ככה שלא פשוט לבצע אותו טוב תחת התנאים הקשים יותר, גם אם הוא פחות טכני על הנייר. זו הסיבה שמלמדים אותו אחרון בשרשרת, וחתירה / חזה ראשונים.
ואין צורך בקורדינציה בפרפר? יש צורך והרבה. וגם נדרש הרבה כוח ודיוק.כן אבל הטכניקה בחתירה שהיא השלמות זה רגל יד רגל יד עם קורדינציה מושלמת זה הרבה יותר קשה מפרפר, כוח זה משהו אחר כבר..
אתה מדבר על קושי פיזי, ואתה גם טועה. דיברנו על קושי טכני.פתחנו קייטנת שחיה ?
אני לא מסכים לגמריי.
לדעתי הקושי הולך ככה : פרפר>חתירה>גב>חזה . מודה,אין לי ידע רב מבחינת מתלמדים אבל ככה לפחות זה היה בישבילי. ושחיתי יחסית הרבה בחיי הקצרים.
ואין צורך בקורדינציה בפרפר? יש צורך והרבה. וגם נדרש הרבה כוח ודיוק.
אתה מדבר על קושי פיזי, ואתה גם טועה. דיברנו על קושי טכני.פתחנו קייטנת שחיה ?
אני לא מסכים לגמריי.
לדעתי הקושי הולך ככה : פרפר>חתירה>גב>חזה . מודה,אין לי ידע רב מבחינת מתלמדים אבל ככה לפחות זה היה בישבילי. ושחיתי יחסית הרבה בחיי הקצרים.
ואין צורך בקורדינציה בפרפר? יש צורך והרבה. וגם נדרש הרבה כוח ודיוק.
לא ברור לי למה,ברצינות.למי שיודע לשחות טוב, הכי קשה זה החזה. ללא יוצא מהכלל. מהרבה סיבות.
עד כמה שזכור לי הרגליים בגב מבצעות את אותה התנועה אך הידיים בזמנים שונים.בחתירה וגב כל יד ורגל מבצעות דברים אחרים וזה דורש קוארדינציה יותר טובה.
תן לי לחדש לך,גם לו קורה שהוא עושה סטים והם לא טובים מבחינת הטכניקה. אל תחשוב שהכל ורוד כולכך.
זה מילה במילה מה שאמרת לי במכון לפני כמה ימים. 😆צודק, ולפעמים תראה אותי מנענע את הראש בשלילה אחרי סט כזה - לא בגלל שהיה קשה, אלא בגלל שראיתי את הטעויות שעשיתי.
גם בנץ'? 🙄אם משהו מתחרבש אני מפיל
בוודאי שהרגליים מבצעות אותו דבר, אבל בתזמונים שונים, כמו הידיים. הן לא עובדות ביחד. כמו בחתירה. אולי אתה מתבלבל עם גב קלאסי.לא ברור לי למה,ברצינות.
עד כמה שזכור לי הרגליים בגב מבצעות את אותה התנועה אך הידיים בזמנים שונים.
זה מילה במילה מה שאמרת לי במכון לפני כמה ימים. 😆
גם בנץ'? 🙄
לגביי חזה - הכי קשה כי בכל תנועה צריך להשקיע הכי הרבה כוח. הסגנון מתבסס על גלישה במידה מסויימת (משתנה בין מרחקים ושחיינים שונים) כי הסגנון מאוד מאוד לא יעיל, הרבה דראג ופוזיצייה לא יעילה לגריפה. אז כדי לצמצם את זה, גולשים. מה שאומר שבכל תנועה חייבים להפיק מקסימום כוח, בניגוד לשאר הסגנונות שמתבססים על קצב תוך-תנועתי כביכול קבוע (פרפר גם קצת יותר דומה לחזה מהבחינה הזו, ולכן הוא השני במידת הקושי שלו).
תוסיף על כל זה את העובדה שבחזה עובדת הכי הרבה מסת שריר תוך כדי התנגדות, בטווח התנועה הכי גדול ברגליים מבין הסגנונות (הרגליים כוללות מסת שריר גדולה מאוד) ואת העובדה שיש לך את אפשרות הנשימה הקטנה ביותר מבין כל הסגנונות,
ואתה מקבל את הסגנון הכי קשה.
😃רגע,לא הבנתי. דיברת בקטע הראשון על קושי פיזי ובשני קושי טכני?
אם כן,תתעלם מהציטוט הראשון שלי.
יכול להיות,כיצד שונה הגב שאתה מדבר עליו בגב קלאסי? הידיים אותו הדבר והרגליים במקום לבצע כמו בחתירה זה רגל רגל? אני באמת שכבר לא זוכר,לא שחיתי כבר מעל שנתיים.בוודאי שהרגליים מבצעות אותו דבר, אבל בתזמונים שונים, כמו הידיים. הן לא עובדות ביחד. כמו בחתירה. אולי אתה מתבלבל עם גב קלאסי.
בהחלט הגיל מתחיל להשפיע.האלצהיימר מתחיל להשפיע אם אני לא זוכר שאמרתי לך את זה
כן,חוויתי את הקושי הרב שכל זמן צריך להוריד בישבילך את המשקל לאפס,קצת מעיק. 😛אני סתם שם משקל על המוט ואומר לאנשים "רק התחלתי" כששואלים כמה סטים יש לי 😃
נו,זה כמו שחשבתי. רק החלק השונה ממה שאני הייתי שוחה זה החלק של ה"גל" תוך כדי התנועה. כל השאר זהה.כנס ליוטיוב ותראה את גמר ה100/200 גב בלונדון 2012, זה הגב שאני מדבר עליו, הגב התחרותי, לא הגב הקלאסי שהזקנות בקאנטרי שוחות.