הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
נו,זה כמו שחשבתי. רק החלק השונה ממה שאני הייתי שוחה זה החלק של ה"גל" תוך כדי התנועה. כל השאר זהה.
אולי זה מה שהופך את הסגנון לקשה יותר,לא יצא לי לנסות.
במחשבה שניה אני מסכים איתך,אכן גב ופרפר הם הקשים ביותר מבחינה טכנית.
פרפר לא בטופ מבחינה טכנית, רק למי שלא מנוסה מספיק הוא כן, כי זה דורש יותר כוח. וכשאתה יותר עייף, תמיד קשה יותר לדייק טכנית 😃

פרפר לא בטופ מבחינה טכנית, רק למי שלא מנוסה מספיק הוא כן, כי זה דורש יותר כוח. וכשאתה יותר עייף, תמיד קשה יותר לדייק טכנית 😃

אני חייב להידחף ולשאול, הדיון הגיע לשחיה... רציתי לראות קצת תגובה על הריצה.
מה זאת אומרת טכניקה טובה בריצה? וכיצד משפרים?

זאת הייתה הכוונה, יחסית מאוד מהר כל הטכניקה מתחרבשת.

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 22/11/15 - נפח קליל + קצת כאבים בפציעה

סקוואט 5X5X130
בנץ' 3X8X50
דדליפט 1X5X165

הנפח בסקוואט היה באמת קל, ותיקון הטכניקה ממש עזר לי גם מבחינת המשקל וגם מבחינת כאבי הגב (למרות שעדיין יש כאבי גב אבל פחות, ולדעתי אם אמשיך עוד כמה שבועות להרים בטכניקה ספץ כמו שאני מרים עכשיו הם יעלמו כמעט לגמרי). קיבלתי מחמאות היום בסגנון של "הסקוואט שלך סוף סוף נראה כמו סקוואט" ואני ממש גאה בעצמי.

בנץ' הייתי אמור לעשות 45, אבל כשעשיתי 30 בחימום זה הרגיש לי מעולה והחלטתי להעלות ל50. לא הרגשתי את הפציעה כמעט בכלל, וקצת יותר ב2 החזרות האחרונות של הסט האחרון. מרגיש שיש התקדמות כלשהי בריפוי של הפציעה. פעם הבאה אנסה 55 ונראה איך ילך. אני מרגיש שהתנועה עצמה של הבנץ' יחסית נייטראלית למקום ובסופו של דבר מה שאני עושה זה לטובה.

דד ליפט 165 לא היה כבד במיוחד אבל הרגשתי את המשקל. מקווה להתחזק בשבועות הבאים ושה180 יעלו בשבוע החמישי.

בכללי אני מרגיש שהפציעה בכתף משתפרת קצת לאט לאט ומחר אולי יהיה עוד שיפור כי אני נוסע שוב לפיזיוטרפיסט. הפציעה בכף יד גם מרגישה שהיא עוברת קצת לאט לאט.

לא יודע אם אבוא להתאמן בשלישי כי אם הטיפול מחר יהיה מאוד כואב עם דקירות אני כנראה אצטרך לוותר על האימון. בכל מקרה, אם כן אז:

סקוואט 2X5X105
בנץ' 3X8X55
צ'ין אפס 3XMAX
פשיטות גו 5X10

שיהיה לכולם לילה טוב!

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא נראה כמו סקוואט בכלל.

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 24/11/15 - עוד עדכון מלא בעצב, בכי ודיכאון

בנץ' 3X8X55
סקוואט 2X5X105
צ'ין אפס 1X15 2X8
פשיטות גו 5X10X15

משקל גוף 94.2 (השמנתי עוד פעם. צריך לעשות עם זה משהו. מתישהו. אולי אחרי הסבב טקסס)
לא הכי מפתיע שהשמנתי בהתחשב בזה שהסופ"ש אכלתי מלא ביומולדת. מתלבט אם לנסות לרדת או לחכות עד סוף הסבב של טקסס. כנראה אחכה ואחרי שבוע 12 בטקסס אתחיל חיטוב בכל מקרה.

האימון היה מבאס ביותר. אני מרגיש שסתם זרקתי 1000 שקל על פיזיוטרפיסט כי אחרי 4 טיפולים הרמתי היום 55 קילו בנץ' והרגשתי בדיוק את אותה הפציעה בדיוק באותה המידה ובדיוק באותה הצורה ובאותו המקום. אני מבואס ביותר. 2 פיזיוטריסטים כבר לא יכלו לעזור לי ואני מתחיל לאבד אמונה שהפציעה הזאת אי פעם תעבור. אני לא חושב שאני אחזור לפיזיוטרפיסט שאני מטופל אצלו עכשיו כי חבל לי על הכסף. אני אמשיך לטפל בעצמי לבד לפי הדגשים שלו בתקווה שזה יעזור ואמשיך להרים 55 קילו עד שזה לא יכאב או עד שזה יכאב כל כך שאני אצטרך להוריד. אולי אם עוד חודש-חודשיים לא אראה שום שיפור אנסה פיזיוטרפיסט אחר.

אחרי ה5 סטים של הפשיטות גו התחילו לי כאבים חזקים בגב התחתון כמו שהיו לי כשהייתי מבצע סקוואטים בטכניקה לקויה. התאבסתי נורא, פשיטות גו אמורות להרגיש טוב לגב ולא להכאיב לו. לא יודע איך בכלל אפשר לעשות בתרגיל הזה טכניקה לא נכונה, למרות שיכול להיות שהיה עדיף לי לבצע אותו בוולסלבה כי אולי בגלל זה הגב התעגל אצלי קצת בתחתית וזה מה שיצר את הכאב. אתקן את זה לפעם הבאה.

בנוגע לחיטוב
אני תכננתי להתחיל חיטוב אחרי שהפציעה בכתף תעבור אבל נראה לי שהיא לא תעבור. איבדתי אמונה ואני לא הולך לחכות למשיח. עכשיו אני באמצע שבוע 2 של טקסס ואשתדל כמה שאוכל לשמור על אותו משקל גוף עד סוף הסבב בתקווה להמשיך להתקדם במשקלי העבודה עד סוף שבוע 12. אחר כך גם אם הפציעה תעבור וגם אם לא, אתחיל סבב חיטוב על לינארית עד 17-18 אחוז שומן.

אימון הבא יום חמישי
סקוואט 1X5X150
בנץ' פרס 3X8X55
בנט אובר 3X5X75

קרא את שאר עדכון הלוג...

באובר הד פרס אתה מרגיש את הפציעה?
דרך אגב אתה יכול לחטב או להיות על נייטרלי בטקסס (שזה לא יהיה בדיוק נייטרלי וכנראה שתעלה טיפונת במשקל ותרד בא"ש) , לדעתי עדיין תתקדם זה לא חקוק באבן שצריך לאכול כמו חזיר

אתה חייב להפסיק לעשות בנץ' תן לפציעה לעבור כי ככה אתה סתם מבזבז את הכסף ואת הזמן שלך

באובר הד פרס אתה מרגיש את הפציעה?
כן. באוברהד פרס זה עוד יותר גרוע מבבנץ'. בבנץ' אני מרגיש אותה רציני רק במעל 50 קילו ובאוברהד כבר במוט ריק אני מרגיש אותה. בגלל זה אוברהד פרס אני לא עושה בכלל עכשיו.
דרך אגב אתה יכול לחטב או להיות על נייטרלי בטקסס (שזה לא יהיה בדיוק נייטרלי וכנראה שתעלה טיפונת במשקל ותרד בא"ש) , לדעתי עדיין תתקדם זה לא חקוק באבן שצריך לאכול כמו חזיר
זה טקסס ראשון שלי בחיים ולאומת תוכניות אחרות אני עוד לא יודע מה הצורה שבה הגוף שלי יגיב לתוכנית הזאת כל כך כשאגיע למשקלים כבדים, אז סבב ראשון של טקסס אני מעדיף לא לקחת סיכון ולעשות אותו על נייטראלי/חיובי קל (אני מאמין שאני אוכל איזה 2400-2600 ביום בערך). אחרי שאסיים 12 שבועות בתוכנית אני אחשוב אם כדאי לי לנסות עוד סבב שלה בחיטוב.
אתה חייב להפסיק לעשות בנץ' תן לפציעה לעבור כי ככה אתה סתם מבזבז את הכסף ואת הזמן שלך
לא עשיתי בנץ' 3 חודשים וזה לא עזר בכלל ולא גרם לפציעה לעבור. יש לי פציעה מיוחדת. גם כשהפסקתי חודשים לעשות כל תרגיל שאיכשהו יפעיל אותה עדיין היא לא עברה בכלל והמצב לא השתפר בכלל. התחלתי לעשות בנץ' בהוראת הפיזיוטרפיסט כי תרגילים במשקל גוף שהוא בדק עליי כבר לא גרמו לגירוי שלה, אבל מסתבר שבמשקלי עבודה שקטנים ביותר מפי 2 ממשקלי העבודה המקוריים שלי הפציעה כבר מתפוצצת. בקיצור, להפסיק ללחוץ לא פתר לי את הבעיה בכלל וכנראה גם אל יעבוד...

כן. באוברהד פרס זה עוד יותר גרוע מבבנץ'. בבנץ' אני מרגיש אותה רציני רק במעל 50 קילו ובאוברהד כבר במוט ריק אני מרגיש אותה. בגלל זה אוברהד פרס אני לא עושה בכלל עכשיו.

זה טקסס ראשון שלי בחיים ולאומת תוכניות אחרות אני עוד לא יודע מה הצורה שבה הגוף שלי יגיב לתוכנית הזאת כל כך כשאגיע למשקלים כבדים, אז סבב ראשון של טקסס אני מעדיף לא לקחת סיכון ולעשות אותו על נייטראלי/חיובי קל (אני מאמין שאני אוכל איזה 2400-2600 ביום בערך). אחרי שאסיים 12 שבועות בתוכנית אני אחשוב אם כדאי לי לנסות עוד סבב שלה בחיטוב.

לא עשיתי בנץ' 3 חודשים וזה לא עזר בכלל ולא גרם לפציעה לעבור. יש לי פציעה מיוחדת. גם כשהפסקתי חודשים לעשות כל תרגיל שאיכשהו יפעיל אותה עדיין היא לא עברה בכלל והמצב לא השתפר בכלל. התחלתי לעשות בנץ' בהוראת הפיזיוטרפיסט כי תרגילים במשקל גוף שהוא בדק עליי כבר לא גרמו לגירוי שלה, אבל מסתבר שבמשקלי עבודה שקטנים ביותר מפי 2 ממשקלי העבודה המקוריים שלי הפציעה כבר מתפוצצת. בקיצור, להפסיק ללחוץ לא פתר לי את הבעיה בכלל וכנראה גם אל יעבוד...
תחפש ממומחה הטופ שבטופ אין פציעה שאין לה פתרון

תחפש ממומחה הטופ שבטופ אין פציעה שאין לה פתרון
הבעיה השניה שלי היא שאני בקרוב עובר מחיפה לכמה זמן אז אני לא יכול גם להתחיל עם מומחה בחיפה כי אם אני לא מסיים איתו בחודש-חודשיים ועוזב את העיר זה ידפוק הכל לגמרי...

הבעיה השניה שלי היא שאני בקרוב עובר מחיפה לכמה זמן אז אני לא יכול גם להתחיל עם מומחה בחיפה כי אם אני לא מסיים איתו בחודש-חודשיים ועוזב את העיר זה ידפוק הכל לגמרי...
תתחיל עם אחד אחרי זה תעבור לשני ותסביר את המצב עם פציעות עדיף לגמור כמה שיותר מהר

תתחיל עם אחד אחרי זה תעבור לשני ותסביר את המצב עם פציעות עדיף לגמור כמה שיותר מהר
זה יהיה יותר זריקת כסף מאשר שזה יעזור לי

לדעתי אתה צריך לבצע איזשהיא תוכנית ללא לחיצות כבדות כלל, או עם הלחיצות שלא מכאיבות לך.
אתה צריך לצאת לנייטרלי/להישאר במסה ולתת לפציעה להחלים. אסור לעלות בעומסים עליה, בגלל שהיא עדיין לא עברה מסמל או שאתה לא יודע לתת לגוף שלך להחלים או שהפציעה מספיק חמורה שאתה צריך להוריד ממנה לחץ לגמרי. אתה כל פעם מחדש מעיק על הפציעה והיא חוזרת.
בהצלחה.

לדעתי אתה צריך לבצע איזשהיא תוכנית ללא לחיצות כבדות כלל, או עם הלחיצות שלא מכאיבות לך.
ניסיתי ללא לחיצות, לא עזר.
לחיצות שלא מכאיבות לי לא קיימות. ניסיתי הכל.
אתה צריך לצאת לנייטרלי/להישאר במסה ולתת לפציעה להחלים.
אם היא לא החלימה ב4 חודשים היא לא תחלים לבד. זה לא שפתאום יקרה קסם שעד היום לא קרה.
אסור לעלות בעומסים עליה, בגלל שהיא עדיין לא עברה מסמל או שאתה לא יודע לתת לגוף שלך להחלים או שהפציעה מספיק חמורה שאתה צריך להוריד ממנה לחץ לגמרי.
לא ידעתי שאתה מבין גדול בפציעות. כמה פעמים בחיים שלך נפצעת שאתה יודע שלעלות בעומסים לא טוב לפציעה? לפעמים לעלות בעומסים זה מה שיגרום לפציעה לעבור.

מתי אתה מדבר אליי כמו לאידיוט מוחלט וזה מעצבן אותי. ניסיתי כל דבר אפשרי כדי לגרום לפציעה לעבור חוץ מדבר אחד - להפסיק להתאמן לגמרי. תודה על הנסיון לעזור אבל הטיפים שלך לא רלוונטיים לפציעה שלי.

מתי אתה מדבר אליי כמו לאידיוט מוחלט וזה מעצבן אותי.
אני בסה"כ מנסה לעזור, אין לי שום כוונה לרדת עליך.
ואני מסיק שעומסים זה לא טוב כי עובדתית חזרה לך הפציעה.
פעם אחרונה שאתה שולח אותי ככה קיבינימט, חתיכת קקה.

באימון הבא, יום חמישי, אתם מתנשקים או שאני נותן לכם באן.
תבחרו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית