הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
א. DONE
ב. היית פשוט יכול להגיד לי בפרטי. 😆
נעע

לא הייתה איזה יומיות באיזה חור? איך אתה פתאום במודיעין?

ולא יודע איך להסביר לך מטעם ביטחון מידע

לא שאלתי איך הגעת לשם, שאלתי אם עשית משהו אחר כי זכור לי שהיית עושה יומיות. ( או שזה יומיות ?)
אני לא מבין מה קשר בין התפקיד ליציאות (לא קשור ללוחמים )
אם היה צריך הייתי נשאר לילות ושבתות

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 22/12/15 - אימון התאוששות + החלטה לא לעשות בסוף סינגלים

בנץ' 2X5X60 1X5X80
סקוואט 2X5X117.5
צ'ין אפס 3X5X11.25

משקל גוף 95.0

בסט הראשון של הבנץ' הרגשתי שהמשקל יחסית כבד לי. הסיבה הייתה כי לפני כמה שבועות הרחבתי את האחיזה בגלל שבאחיזה רחבה יותר לא כאבה לי הפציעה. לסט השני נתתי נסיון להצר את האחיזה בכ3 ס"מ לכל יד והסט השני של ה60 עלה בקלילות ללא שום כאבים בפציעה. החלטתי לתת נסיון לסט אחד עם 80, ולהפתעתי הרבה גם הוא עלה מעולה, בקלילות, ועם רק קצת כאבים בחזרה החמישית.
החלטתי לתת מתכונת של התקדמות בסגנון הזה להתאוששות. בסגנון של - 2 סטים עם משקל נמוך + סט אחד עם משקל גבוה. המשקל הנמוך יתקדם ב5 קילו כל שבוע והמשקל הגבוה יתקדם רק כשכל 5 החזרות יעלו ללא כאבים. זה אומר ששבוע הבא אני אעשה 2X5X65 ועוד סט אחד של 80 בתקווה שהחזרה החמישית לא תכאב.

אין מה להגיד על הסקוואט. סקוואט התאוששות קליל. עדיין הטכניקה לא מושלמת אבל מתקרבת לזה. אני מרגיש לפעמים את האובראקסטנשן בתחתית אבל עדיין לא מצאתי דרך יעילה להפתר ממנו בלי להגדיל את הבאט ווינק.

היה לי תכנון לעשות אימון סינגלים בשבוע הבא אבל אחרי הרבה זיוני מוח מאדון @Matty ואחרי חשיבה רבה על זה שאני מתקדם מעולה בטקסס והסינגלים האלו עלולים לעכב אותי החלטתי לוותר עליהם בינתיים ולעשות אותם בסיום טקסס. אין לי לאן למהר, ובסופו של דבר אם אתן אותם אחרי שבוע 12-13 בטקסס אז הסינגלים יהיו הרבה יותר כבדים.

החלטתי לבצע את הצ'ין אפס עם יישור מלא ועצירה של שניה בתחתית. זה הפך את המשקל להרבה יותר קשה וסט שלישי בקושי הצלחתי לסיים. החלטתי להשאר על המשקל הזה בינתיים ולהתקדם כשאני ארגיש מוכן.

יום חמישי אימון עצימות
סקוואט 1X5X170
פרס 1X5X72.5
צ'ין אפס 3X5X11.25

יום טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

לדעתי, עדיף לך להתקדם לאט יותר בבנץ ולהתרכז יותר בפרס.
אני בכל אופן, מתרשם בפרס גבוה הרבה יותר מבנץ גבוה.. אולי זה רק אני, אבל 2 פלטות בפרס זה חלום 😃

לדעתי, עדיף לך להתקדם לאט יותר בבנץ ולהתרכז יותר בפרס.
אני לא יודע איך אפשר להתקדם יותר לאט מ5 קילו בשבוע באימון התאוששות עם התחלה על 60 קילו כשמתחיל לכאוב רק ב80. יותר לאט לא אפשרי נראה לי 😆😆
אני בכל אופן, מתרשם בפרס גבוה הרבה יותר מבנץ גבוה.. אולי זה רק אני, אבל 2 פלטות בפרס זה חלום 😃
ת'אמת גם אני כמוך. בנאדם שלוחץ 3 פלטות ירשים אותי פחות מאחד שלוחץ 2 פלטות מעל הראש. אני גם מתרכז בפרס יותר, הטקסס שלי, בגלל הבנץ', היא טקסס עם התקדמות שבועית בפרס (בלי רוטציה) ובנץ' קבוע באימון התאוששות. אז תצפה ממני בקרוב למשקלים מכובדים כי ה70 בחמישי שעבר עלה בקלילות ואני בטוח שעוד 3 שבועות גם ה80 יעלה לחמישיה 😃

עוד 3 שבועות גם ה80 יעלה לחמישיה
סחטיין, משקלים מכובדים בפרס.
השאיפה שלי עד סוף ההכנה לתחרות היא לסיים עם פרס 90 לסינגל.
ריאלי יותר שאסיים עם 85 לסינגל.
80 לחזרות זה חזק 🏋️😅

אני עדיין ארד עליך שאתה פצוע, אבל אודה שאתה חזק 😉

That's all I ever wanted 😍
ולדעתי סינגלים תבדוק רק חודש לפני התחרות.. אלא אם תצטרך לדעת אותם עבור התוכנית הבאה.
זה סתם שורף לך כמעט שבוע של אימונים.
אגב מה התכנון לגביי התחרות? זה עוד 16 שבועות אם אני לא טועה.

דיי , ברצינות?
אני צודק? לע.

ולדעתי סינגלים תבדוק רק חודש לפני התחרות.. אלא אם תצטרך לדעת אותם עבור התוכנית הבאה.
זה סתם שורף לך כמעט שבוע של אימונים.
אגב מה התכנון לגביי התחרות? זה עוד 16 שבועות אם אני לא טועה.
במצב אידיאלי אני אצליח לסיים 12 שבועות טקסס ב4 לפברואר, ואז למשוך עוד אימון ליום ראשון ב7 לפברואר כדי לסגור חמישיית דדליפט עם 200 ולא לסיים עם מספר מכוער של 197.5.
לאחר מכן אני אקח שבוע מנוחה. ואז אחזור להתאמן ב14.2 שזה אומר שיש לי בדיוק חודשיים לתחרות. לפני שאחזור להתאמן אני כבר אדע בדיוק מה המשקלים שלי לRM5 בכל הרמות הבסיס ואתייעץ בפורום איזו תוכנית בהתאם למשקלי האלה כדאי לי לקחת כדי לבנות פיק ב8 שבועות.

במצב לא אידיאלי אני אחשוב במקום, בין אם זה יהיה עוד פציעה (חס וחלילה) או שאני סתם אתקע בטקסס כמה שבועות לפני. בכל מקרה כרגע אני אופטימי ומקווה לטוב ומרגיש שיש לי את היכולת לסיים את התוכנית על 185 סקוואט ו200 דד לחמישיות 😃

לבנות פיק ב8 שבועות
הייתי ממליץ לך על תבנית האחוזים שאני עשיתי.. אם לוקחים בחשבון שה rm1 שלך ישתפר ב10% שזה ה-מ-ו-ן לפני תחרות.
אבל התוכנית לוקחת בערך 9 שבועות.
אולי אבדוק אותה על עצמי. אם אתה זוכר היה לך ספק שהיא עובדת במשקלי עבודה גבוהים יותר.. אז אסיים טקסס עם דד 170 לחמישיה נגיד, נראה אם היא תספק את הסחורה.

הייתי ממליץ לך על תבנית האחוזים שאני עשיתי.. אם לוקחים בחשבון שה rm1 שלך ישתפר ב10% שזה ה-מ-ו-ן לפני תחרות.
אבל התוכנית לוקחת בערך 9 שבועות.
אולי אבדוק אותה על עצמי. אם אתה זוכר היה לך ספק שהיא עובדת במשקלי עבודה גבוהים יותר.. אז אסיים טקסס עם דד 170 לחמישיה נגיד, נראה אם היא תספק את הסחורה.
אני אבדוק את כל האופציות שלי לפני ואבחר בהתאם 😃
תודה על העצה!

Tank עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הטנק הגריאטרי״:

עדכון לוג: 24/12/15 - פיאר לא מתוכנן

סקוואט 1X5X170 1X1X185 1X1X202.5 1X1X210 פיאר!!!
פרס 1X5X72.5
צ'ין אפס 3X5X10

היה אימון טוב. אחרי ה170 לעצימות הייתה לי אנרגיה לתת בראש ולנסות סינגלים למרות שתכננתי לא לעשות.
נתתי סינגל עם 185 שהרגיש די כבד אז פשוט אמרתי "על הזין שלי" והמשכתי ל202.5. ה202.5 לא שבר ונורא התעצבנתי. למרות שהוא הרגיש יותר קל מה185. אז פשוט אמרתי "לא אכפת לי אני עושה 210 ושובר מקביל גם אם יפול העולם". נכנסתי ל210 והרמתי לו את הצורה ואני מאוד מרוצה מעצמי!

פרס 72.5 היה קליל. אגיע ל80 לעצימות בקלות. אולי גם ל85.

חוץ מזה אין כל כך מה לספר, הסרטון עלה לפורום PL
יום ראשון מתחיל שבוע 7
סקוואט 5X5X152.5
פרס 5X5X65
דדליפט 1X5X185

שיהיה שבת שלום לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...
זה למה הסקוואט עלה
923371_10153636534021117_9025172596853380577_n.jpg

שמע, סקווט מפחיד! אבל תישאר בשיא שלך כי אני בדרך אליך ;)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית