הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
שמע, סקווט מפחיד! אבל תישאר בשיא שלך כי אני בדרך אליך ;)
בהצלחה! בטכניון כבר אף אחד לא עקף אותי בסקוואט. מקווה שאתה תיתן לי פייט יותר טוב 😃

אני רוצה לזכות בתואר הזה רק בדדליפט... 🙄
אולי תצליח, מי יודע, למרות שאני דיי סקפטי 😃
מה השיא כרגע בטכניון בבנץ ודדליפט?
לא לדעת הקהל הרחב. 😆
שיאים של @incin שיפורסמו רק כשהוא ירצה לפרסם אותם 😃

לדעתי המטרה שלך עכשיו זה לא להיפצע עד התחרות הבאה חחח
כה מאוד מקווה שלא אפצע יותר. למרות שעכשיו אין סיבה כי כל הפציעות שלי עד היום היו בגלל פאקים בטכניקה ועכשיו הטכניקה שלי הרבה יותר טובה. מאז כל השיפורים שלי בטכניקות כל הפציעות שלי רק עוברות 😃

מה שאמרת כפול 100.
@Daniel1 גם לא חזק בעברית וגם לא במתמטיקה.. מה יהיה? 😃
כשתתחיל לכתוב כמו בנאדם ולא x100 כביטוי להסכמה אני אתחיל להבין מה אתה מנסה לומר..
אבל למשיך לנסות..😃

אולי תצליח, מי יודע, למרות שאני דיי סקפטי 😃

שיאים של @incin שיפורסמו רק כשהוא ירצה לפרסם אותם 😃

דווקא לא שלי - יש את יעקב שעשה 170 ק"ג בבנץ' ואת הבחור מהמגזר שעשה 280 ק"ג דדליפט, פשוט יעקב נפצע כל הזמן אז הוא לוחץ קליל כרגע והבחור מהמגזר מתאושש מהסייקל 😃

דווקא לא שלי - יש את יעקב שעשה 170 ק"ג בבנץ' ואת הבחור מהמגזר שעשה 280 ק"ג דדליפט, פשוט יעקב נפצע כל הזמן אז הוא לוחץ קליל כרגע והבחור מהמגזר מתאושש מהסייקל 😃
טוב את השיאים האלה יקח לי זמן לשבור 😄

אני. סתם נראה לך מישהו מהמכון, זה סרטון ישן יש לו היום יותר ולא רוצה לצאת סנגור אבל באמת שהנגיעה במוט הייתה מיותרת אצלו

סקוואט חזק, לפחות הייתה מוזיקה טובה בסטים הכבדים? תמיד שאני נופל על הסט של ה100% חייב להיות באותו זמן איזה שיר של big sean או chris brown ולא איזה disturbed ברקע...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית