הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
כדי לעשות את זה אתה צריך לקרוא את הספר של סניה.
כי כל מי שקרא את הספר של סניה נהיה מיליונר והשכיב את בר רפאלי.
ככה זה עובד, כשאתה קורא את הספר של סניה, דברים קורים.
ככה זה , כשאתה על LSD.

פעם הייתי אוהב לקרוא את הבלוג שהיה לו ב NANA, גם עכשיו יש לו עוד קצת דברים מצחיקים בפייסבוק, אבל הרוב זה פרסום לספר הזה שלו.
אני לא מומחה גדול אבל אהבתי איך שהוא כותב, אבל עכשיו לדעתי הוא הפך לפרסומת מהלכת.
החלטתי לשנות שם לוג בהשראת האידיוט עוף צהוב @GoldEagle תודה על הרעיון אחיי 😃
סליחה לאלברו שהורדתי אותו מהכותרת אבל אחרי הסרטונים האחרונים של ה270 דד ליפט לשלשה כבר אין לי כל כך תקווה שבסייקל הזה אני אגיע לשם אז אני אסגר על משהו יותר ריאלי בינתיים כמו להיות מליונר ולשכב עם בר רפאלי

גם אתה גם יבגני משנים שמות של לוגים, צריך לעשות COOLDOWN על כל כמה זמן אפשר לשנות שמות. במיוחד @Moran W שניראה לי כל שבוע מחליף שם.

פעם הייתי אוהב לקרוא את הבלוג שהיה לו ב NANA, גם עכשיו יש לו עוד קצת דברים מצחיקים בפייסבוק, אבל הרוב זה פרסום לספר הזה שלו.
אני לא מומחה גדול אבל אהבתי איך שהוא כותב, אבל עכשיו לדעתי הוא הפך לפרסומת מהלכת.

גם אתה גם יבגני משנים שמות של לוגים, צריך לעשות COOLDOWN על כל כמה זמן אפשר לשנות שמות. במיוחד @Moran W שניראה לי כל שבוע מחליף שם.
אני אשנה כל שבוע! 🤪

הוא מקנא כי הוא לא מצליח לחשוב על שם טוב ללוג 😆
אם אני לא טועה הוא החליף גם את השם לא מזמן.
מלוג של מתכנת לשם של עכשיו.

גודלין יא קשקשן!!!

אם אני לא טועה הוא החליף גם את השם לא מזמן.
מלוג של מתכנת לשם של עכשיו.

גודלין יא קשקשן!!!

שיניתי אחרי 4 חודש.
אתה הייתה בילדר, בילדר עם SS, עכשיו חיטוב ואני דיי בטוח שהיו עוד כמה באמצע.

הוא מקנא כי הוא לא מצליח לחשוב על שם טוב ללוג 😆

תקשיב זה אחד הדברים הקשים לחשוב על שם טוב ללוג, זה כמו שם של שחקן , הייתי לפעמים יושב יותר משעתיים על זה :(

תפסיק לחרטט.
קראתי ללוג בהתחלה "אשכנזי שרוצה להיות חזק" ואחרי יומיים החלפתי לבידלר בכאילו.
וזהו, שום אמצע ושום סוף.

ושיניתי אחרי 4 חודש גם את השלי כי נכנסתי לחיטוב.

שיניתי אחרי 4 חודש.

תקשיב זה אחד הדברים הקשים לחשוב על שם טוב ללוג, זה כמו שם של שחקן , הייתי לפעמים יושב יותר משעתיים על זה 😭
כה אבל לפעמים קופצים לך שמות טובים בזמנים הכי לא קשורים אז כשזה קורה תשמור אותם בפלאפון. או שתקרא לעצמך בשם פטריותי ויצירתי כמו TeivatDoar

images

גיליתי שיש נוטלה וסקיפי בעבודה, עכשיו אני יהיה שמן כמוכם 😃
אם אתם עושים תחרות, תצלמו בבקשה 😁

רק אם אני ינצח, זה התרגיל היחיד שיש סיכוי שאני יוכל לנצח בו 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית