עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ושרוולי ברכיים זה בהחלט דבר אדיר.
ממליץ לכולם! מילה שלי שזה מוסיף עוד 10 קילו למוט!כן,
אני יכול להעיד שהוא צועק כמו מטורף בסקוואט.
לפני, אחרי, או תוך כדי?כן,
אני יכול להעיד שהוא צועק כמו מטורף בסקוואט.
חח מת עליך אחי 😃נ.ב. חייב לציין שלא יכולתי להביא מוניטין.
אבל... קבל את הערכתי וחוב למוניטין לכל פעם שתרצה.
יש לך עוד תקווה כאן.. חלק מהאנשים מסתבר אוהבים אותךלפני, אחרי, או תוך כדי?
לא אל תמות, יום יבוא ואני אצטרך אותך כידיד נפש לליניארית. 😄חח מת עליך אחי 😃
יום יבוא, יום יבוא וגם אתה תאהב אותי! 😇יש לך עוד תקווה כאן.. חלק מהאנשים מסתבר אוהבים אותך
אתה קורא עליי תיגר ?חחחחח איזה פאדיחה
טוב חברה חלאס להספים זה תזונה ותוספים פה אם אתם רוצים להספים בואו ללוג שלי.
יום טוב
בוא נעשה הפסקה כמה דקות אני אוכל לחם עם חומוס ופסטרמה.לא אל תמות, יום יבוא ואני אצטרך אותך כידיד נפש לליניארית. 😄
יום יבוא, יום יבוא וגם אתה תאהב אותי! 😇
אתה קורא עליי תיגר ?
חומוס ופסטרמה?ולא אני לא שומר כשרות ולא אכפת לי מפסח.
אם היה אפשר הייתי ממנטן עוד הפעם :/שיניתי את דעתי אל תספימו פה יותר או שאנשים לא יראו את העדכון לוג ואז אני לא אקבל מוניטינים על הסקוואט 😃
לעע זה בדיוק, כחול (20) אדום (25) צהוב (15) כחול (20) סה"כ 80 כל צד + מוט שזה 180 😃תותח!!! כל הכבוד:161bd:👏👏
רק שאלה, לא הבנתי מה הולך שם עם הפלטות, זה נראה יותר מדי פלטות בשביל 180
אה סבבה, כי היה נדמה לי שיש כחול, צהוב,צהוב, כחול,כחול, או כחול, צהוב,צהוב,צהוב,כחול, אז חשבתי אולי עשית 190 או 200 בלי לשים לב 🙄לעע זה בדיוק, כחול (20) אדום (25) צהוב (15) כחול (20) סה"כ 80 כל צעד + מוט שזה 180 😃
יכולתי אולי לקחת 190 אבל לא רציתי לעקוף אותך כל כך מהר סתם היית מתבאס 😃אה סבבה, כי היה נדמה לי שיש כחול, צהוב,צהוב, כחול,כחול, או כחול, צהוב,צהוב,צהוב,כחול, אז חשבתי אולי עשית 190 או 200 בלי לשים לב 🙄
יכולתי אולי לקחת 190 אבל לא רציתי לעקוף אותך כל כך מהר סתם היית מתבאס 😃
בדיוק חשבתי על זה שבקצב הזה אתה עוקף אותי תכף. למרות שאמרתי לך איפשהו שהכי חשוב זה שאתה מתחזק ביחס לעצמך, אבל בכל זאת...😆יכולתי אולי לקחת 190 אבל לא רציתי לעקוף אותך כל כך מהר סתם היית מתבאס 😃