הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
בדיוק חשבתי על זה שבקצב הזה אתה עוקף אותי תכף. למרות שאמרתי לך איפשהו שהכי חשוב זה שאתה מתחזק ביחס לעצמך, אבל בכל זאת...😆
כה אני כבר מסתכל פחות על אחרים רק מנסה להתקדם מאימון לאימון 😃
לא באמת אכפת לי את מי אני עוקף כל עוד אני אגיע למשקלים שאני רוצה בתחרות! למרות שרוב הסיכויים שאני אתחיל לחטב עוד חודש וחצי-חודשיים כשאני כבר אתקע סופית בלינארית כי אני מרגיש כבר עכשיו שהשומן מתחיל להפריע.

בדיוק חשבתי על זה שבקצב הזה אתה עוקף אותי תכף. למרות שאמרתי לך איפשהו שהכי חשוב זה שאתה מתחזק ביחס לעצמך, אבל בכל זאת...😆
ביחס לעצמך וביחס אליך, זהו מדד של כל אדם.

מקס אתה מתקדם בקצב מעולה

מקס אתה מתקדם בקצב מעולה
תודה רבה אחי 😃
לא ציפיתי להתקדם לינארית מתחילת ינואר עד היום והייתי בטוח שאני אתקע הרבה לפני! זה גם הפתיע אותי שהמשכתי להתקדם ככה 😃
תודה רבה על התמיכה אחי מעריך את זה מאוד 😃

אחי סקוואט מטורףףף! כמה היה השיא שלך בעבר? וכמה עוד אתה צופה להתקדם בלינארית?

(שוב חייב׳ך מוניטין, תרשום)

אחי סקוואט מטורףףף! כמה היה השיא שלך בעבר? וכמה עוד אתה צופה להתקדם בלינארית?

(שוב חייב׳ך מוניטין, תרשום)
חחח 😃
הסקוואט כבר ממש קרוב לשיא, בגיל 18 הסקווטתי 190 קילו רק עם חגורה בלי ברכיות (לא מאמין שהברכיות הוסיפו לי יותר מ5 קילו).
כמה אני עוד יכול להתקדם בלינארית? וואלה שאלה ממש טובה, אני יכול להגיד לך את זה:
בנץ' עד היום לא עשיתי אף חזרה עם ספוטר והתחלתי לינארית על 85 והיום על 110
פרס עד היום הצלחתי כל סט חוץ מפעם אחת ש67.5 עלה ל4 חזרות
סקוואט עד היום הכל הצליח
דד ליפט כמה ריסטים ועכשיו אחרי הפרוטוקול שלי לתקיעות בלינארית ממשיך להתקדם.

השיא שלי בבנץ' היה 125 ל5 אז אני מאמין שיש לי עוד חודש-חודש וחצי של התקדמות בלי בעיה ואחרי שאני אגיע לשיא אולי עוד קצת
פרס אני חושב שאני אתקע עוד שבועיים
סקוואט אני חושב שאני אמשיך להתקדם כמו בבנץ' עד ל170-180 ב5 קילו כל שבוע, אני מתחזק ממש מהר,
דד ליפט עכשיו גם בזכות השינוי וגם בזכות ההתחזקות בסקוואט מתחזק גם כן אז הוא ימשיך גם לעלות בחמישיות כנראה עד 170-180

זה התכנון שלי, נראה כמה מזה באמת יתממש 😃

חחח 😃
הסקוואט כבר ממש קרוב לשיא, בגיל 18 הסקווטתי 190 קילו רק עם חגורה בלי ברכיות (לא מאמין שהברכיות הוסיפו לי יותר מ5 קילו).
סקוואט עד היום הכל הצליח

השיא שלי בבנץ' היה 125 ל5 אז אני מאמין שיש לי עוד חודש-חודש וחצי של התקדמות בלי בעיה ואחרי שאני אגיע לשיא אולי עוד קצת
סקוואט אני חושב שאני אמשיך להתקדם כמו בבנץ' עד ל170-180 ב5 קילו כל שבוע, אני מתחזק ממש מהר,
דד ליפט עכשיו גם בזכות השינוי וגם בזכות ההתחזקות בסקוואט מתחזק גם כן אז הוא ימשיך גם לעלות בחמישיות כנראה עד 170-180

חזק.
אני יודע שאני יכול עוד להתקדם בדדליפט אבל זה יעבוד ביחס הפוך לטכניקה. אני רוצה לעשות ריסט קליל, אבל שלא יקח לי חודש לחזור למשקל. מה אתה מציע?

חחח 😃
סקוואט עד היום הכל הצליח

DO YOU EVEN FAIL BRAH ?!

חזק.
אני יודע שאני יכול עוד להתקדם בדדליפט אבל זה יעבוד ביחס הפוך לטכניקה. אני רוצה לעשות ריסט קליל, אבל שלא יקח לי חודש לחזור למשקל. מה אתה מציע?

הדד ליפט שלך עכשיו היה נראה יפה. לדעתי תתקדם 2.5 בשבוע ותעלה סרטון כשתחשוב שהטכניקה נדפקת. לדעתי לא תהיה לך בעיה להוסיף 2.5 בשבוע.

DO YOU EVEN FAIL BRAH ?!

אל תהיה מופתע אני עדיין עובד בזכרון שריר תקרא בפתיחה של הלוג את המשקלים שהיו לי בגיל 18. זאת הסיבה שאני עדיין לא נתקעתי אבל כשהזכרון שריר ייגמר הקושי יתחיל מחדש

אל תהיה מופתע אני עדיין עובד בזכרון שריר תקרא בפתיחה של הלוג את המשקלים שהיו לי בגיל 18. זאת הסיבה שאני עדיין לא נתקעתי אבל כשהזכרון שריר ייגמר הקושי יתחיל מחדש
אז בגלל זה אתה לא מבלבל את השריר? כי הוא עוד זוכר? 😆

אז בגלל זה אתה לא מבלבל את השריר? כי הוא עוד זוכר? 😆
חחחח כע עחי כשנגיע לPRים נתחיל להוסיף בייספס מ-3 זוויות כדי לבלבל את השריר כמו שהמאמנים אומרים 😁

הדד ליפט שלך עכשיו היה נראה יפה. לדעתי תתקדם 2.5 בשבוע ותעלה סרטון כשתחשוב שהטכניקה נדפקת. לדעתי לא תהיה לך בעיה להוסיף 2.5 בשבוע.
הוא מאוד גבולי מבחינת טכניקה, ואין מספיק כיווץ בגב התחתון, אז אני לא בטוח שאוסיף בשבוע הבא. אשקול את זה.
ואתה מגזים בשימוש בביטוי "זיכרון שריר", זה לא ביטוי נכון. שריר לא "זוכר" שהוא היה חזק לפני 5 שנים. התנועתיות ומערכת העצבים אמנם מתורגלת יותר משל מתאמן מתחיל, אבל העליה בכוח לא נובעת באופן ישיר מזיכרון כלשהו. תן קרדיט לעצמך על העבודה הקשה, לא ל"זיכרון". (זיכרון שריר בהגדרתו היא היכולת של הגוף לחזור על פעולה, כמו פתיחת הדלת ברכב, שהמוח יודע בדיוק כמה כוח הוא יצטרך להפעיל על אותה הדלת בכל פעם, כי הוא "זוכר" את הכוח שנדרש היה בפעם האחרונה)

DO YOU EVEN FAIL BRAH ?!
למה אתה לא בלוג שלי עף על הכפתור של המוניטין?

הוא מאוד גבולי מבחינת טכניקה, ואין מספיק כיווץ בגב התחתון, אז אני לא בטוח שאוסיף בשבוע הבא. אשקול את זה.
ואתה מגזים בשימוש בביטוי "זיכרון שריר", זה לא ביטוי נכון. שריר לא "זוכר" שהוא היה חזק לפני 5 שנים. התנועתיות ומערכת העצבים אמנם מתורגלת יותר משל מתאמן מתחיל, אבל העליה בכוח לא נובעת באופן ישיר מזיכרון כלשהו. תן קרדיט לעצמך על העבודה הקשה, לא ל"זיכרון". (זיכרון שריר בהגדרתו היא היכולת של הגוף לחזור על פעולה, כמו פתיחת הדלת ברכב, שהמוח יודע בדיוק כמה כוח הוא יצטרך להפעיל על אותה הדלת בכל פעם, כי הוא "זוכר" את הכוח שנדרש היה בפעם האחרונה)

בסדר ניתן קצת קרדיט לי, קצת קרדיט לזכרון שריר וקצת לביל סטאר ויוסי 😃

חחחח כע עחי כשנגיע לPRים נתחיל להוסיף בייספס מ-3 זוויות כדי לבלבל את השריר כמו שהמאמנים אומרים 😁
תן בדרופסט.

לא יודע? למה אתה שואל אותי?

אה רגע..
תן בקישור כי אין לי כוח לחפש.

צועק לא משהו.
איך מ140 לחמיישייה בסקוואט אתה מוציא 180 איך איך אני לא מבין.
נראה לי אני עובר לצפון.

תעבור, זה הכל בזכות האוויר כאן

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית