הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
יש לי עוד הרבה זמן להחלים. נקווה שיספיק. יש לי תור לאחד הפיזיוטרפיסטים הכי טובים בארץ. מקסימום אני אתחרה רק בבנץ' למרות שאני בטוח ש3 חודשים יספיקו לי עם פגישה שבועית אצל פיזיוטרפיסט.

ותודה רבה 😃
תגיד, הפיזיותרפיסט זה באופן פרטי קבעת פגישה?

יש לי עוד הרבה זמן להחלים. נקווה שיספיק. יש לי תור לאחד הפיזיוטרפיסטים הכי טובים בארץ. מקסימום אני אתחרה רק בבנץ' למרות שאני בטוח ש3 חודשים יספיקו לי עם פגישה שבועית אצל פיזיוטרפיסט.

ותודה רבה 😃
מקסימום,
אתה ויעקב תתנו בראש בבנץ' 😃

תגיד, הפיזיותרפיסט זה באופן פרטי קבעת פגישה?
הוא חבר של אמא שלי והיא קבעה לי פגישה. גם איליה בא איתי ביחד לטיפול אגב יש לנו תור זוגי ל1 במאי.
מקסימום,
אתה ויעקב תתנו בראש בבנץ' 😃
עוד מאט נבדוק סינגלים עוד 3 שבועות אם יהיה מזל אני אעבור את ה130 אולי אפילו 140 😃

בקיצור תנסה להגיע לטוטאל 600 רק בבנץ' והסקוואט, ככה תפצה על הדדליפט.

Tank עדכן/ה את הלוג ״לינארית4לייף לוג כוח בהשראת הכרס של ריפטו!״:

עדכון לוג: 16/04/15 - החלטה קשה

אחרי חשיבה מרובה וכמה נסיונות להבין את מקור הבעיה של הפציעה בגב הגעתי למסקנה שגם סקוואטים אני אפסיק לבינתיים כי גם בהם יש הרגשה של הפציעה בחלק התחתון של התנועה, משהו שממש לא יועיל להחלמה.
אני אמקד את האימון של מחר בפלג גוף עליון ושבוע הבא נשנה את הלינארית לתוכנית נייטראלי לפלג גוף עליון + מכונות לרגליים.
לאחר הפגישה עם האורטופד ב1 למאי אני אחליט מה לעשות לגבי החיטוב והאם בכלל כדאי לי אולי לזמן מסוים להפסיק אימונים. נראה מה הוא יגיד.

בכל מקרה.
האימון מחר יכלול חזה כתפיים ובייספס, 3 שרירי האגו שאני הכי אוהב (כי גם ככה אני עצוב מהפציעה אז לפחות נעשה קצת אגו)

בנץ' 5x5 לפי לינארית - 55 70 85 100 117.5x3 85x8
פרס 3x5 לפי SS - שלוש סטים של 5 חזרות 70 קילו
בנץ' עליון עם טאמבלים - 3x8
הנפות לצדדים - 3x8
כפפיות אגו עם מוט דאבליו - 3x8
פיפות אגו עם טאמבלים - 3x8
פשיטות גו (אולי יעזור לפציעה) - 2x15 בעליה מהירה וירידה איטית.

לשבוע הבא אני אבנה תוכנית מסודרת בהתאם להרגשה שלי שאולי תשתנה בעתיד הקרוב עוד פעם בהתאם לאבחון אורטופד/פיזיוטרפיסט.

יום טוב

קרא את שאר עדכון הלוג...

בהצלחה אחי. מבאס לשמוע אתה מנוטרל בהרמות הגדולות, מקווה שתחלים מהר..

מתי אתה בא ?
אני מתלבט אם לבוא מחר בבוקר (8-9) או לבוא בצהוריים באזור 2. מתי אתה בא?
בהצלחה אחי. מבאס לשמוע אתה מנוטרל בהרמות הגדולות, מקווה שתחלים מהר..
תודה אחי גם אני מקווה. זה מבאס אבל כמו שראית יש לי פוטנציאל התקדמות טוב וגם אם אני אפסיק זמן מה אני חופשי חוזר לעליה לינארית של 5 קילו בשבוע 😃
העיקר שאני לא אפצע עוד יותר גרוע ואצטרך בכלל לפרוש מליפטינג ולעבור לכסא גלגלים.

החלמה מהירה אחי.
אזמין לך גופיית בילדרים מעלי אקספרס כדי שתתעודד קצת.

😃
העיקר שאני לא אפצע עוד יותר גרוע ואצטרך בכלל לפרוש מליפטינג ולעבור לכסא גלגלים.
לא. ההצעה שלי היא שתנצל את התקופה הזו לעשות מתיחות ולשפר גמישות, וברגע שתחזור מתחת למוט תעשה ריסט חריף ותשים דגשים גדולים על טכניקה בהתקדמות לינארית. זה יעשה לך רק טוב לבריאות ולהתקדמות לטווח הארוך.

לא. ההצעה שלי היא שתנצל את התקופה הזו לעשות מתיחות ולשפר גמישות, וברגע שתחזור מתחת למוט תעשה ריסט חריף ותשים דגשים גדולים על טכניקה בהתקדמות לינארית. זה יעשה לך רק טוב לבריאות ולהתקדמות לטווח הארוך.
אני לא יודע בדיוק איזה מתיחות לעשות כי הרבה מהמתיחות כוללות עבודה של גב תחתון והוא מתחיל לכאוב לי רצח גם אם אני סתם מנסה לגעת עם אצבעות הידיים בקצות אצבעות הרגליים. כל מה שאני יכול למתוח עכשיו זה את החזה/כתפיים וזה אפילו לא רבע מכל המתיחות הקיימות שיכולות לשפר לי את הגמישות.
המצב בקרשים אחי :(

מתיחה מאוד טובה להמסרינג שלא מערבת את הגב ואת הפלוויס:
standing-hamstring-stretch.png

אבל אני כן הולך לנצל את הזמן הזה בכך שאני אחזור לכושר האירובי שלי וסיבולת לב ריאה והולך להתחיל לרוץ כמה פעמים בשבוע.
מתיחה מאוד טובה להמסרינג שלא מערבת את הגב ואת הפלוויס:
standing-hamstring-stretch.png
ניסיתי וזה לא אפשרי. כשאני שם את הרגליים בזווית הזאת זה מותח לי ממש חזק את העצב שתקוע אצלי ורק מהמצב הזה יש לי כאבים מטורפים בגב התחתון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית