תגיד, הפיזיותרפיסט זה באופן פרטי קבעת פגישה?יש לי עוד הרבה זמן להחלים. נקווה שיספיק. יש לי תור לאחד הפיזיוטרפיסטים הכי טובים בארץ. מקסימום אני אתחרה רק בבנץ' למרות שאני בטוח ש3 חודשים יספיקו לי עם פגישה שבועית אצל פיזיוטרפיסט.
ותודה רבה 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגיד, הפיזיותרפיסט זה באופן פרטי קבעת פגישה?יש לי עוד הרבה זמן להחלים. נקווה שיספיק. יש לי תור לאחד הפיזיוטרפיסטים הכי טובים בארץ. מקסימום אני אתחרה רק בבנץ' למרות שאני בטוח ש3 חודשים יספיקו לי עם פגישה שבועית אצל פיזיוטרפיסט.
ותודה רבה 😃
מקסימום,יש לי עוד הרבה זמן להחלים. נקווה שיספיק. יש לי תור לאחד הפיזיוטרפיסטים הכי טובים בארץ. מקסימום אני אתחרה רק בבנץ' למרות שאני בטוח ש3 חודשים יספיקו לי עם פגישה שבועית אצל פיזיוטרפיסט.
ותודה רבה 😃
הוא חבר של אמא שלי והיא קבעה לי פגישה. גם איליה בא איתי ביחד לטיפול אגב יש לנו תור זוגי ל1 במאי.תגיד, הפיזיותרפיסט זה באופן פרטי קבעת פגישה?
עוד מאט נבדוק סינגלים עוד 3 שבועות אם יהיה מזל אני אעבור את ה130 אולי אפילו 140 😃מקסימום,
אתה ויעקב תתנו בראש בבנץ' 😃
יאללה 230 בנץ' 370 בסקוואט 😃בקיצור תנסה להגיע לטוטאל 600 רק בבנץ' והסקוואט, ככה תפצה על הדדליפט.
צ'יפס.יאללה 230 בנץ' 370 בסקוואט 😃
חומוס.צ'יפס.
🤦♂️חומוס.
🤦♂️🤦♂️🤦♂️
אחרי חשיבה מרובה וכמה נסיונות להבין את מקור הבעיה של הפציעה בגב הגעתי למסקנה שגם סקוואטים אני אפסיק לבינתיים כי גם בהם יש הרגשה של הפציעה בחלק התחתון של התנועה, משהו שממש לא יועיל להחלמה.
אני אמקד את האימון של מחר בפלג גוף עליון ושבוע הבא נשנה את הלינארית לתוכנית נייטראלי לפלג גוף עליון + מכונות לרגליים.
לאחר הפגישה עם האורטופד ב1 למאי אני אחליט מה לעשות לגבי החיטוב והאם בכלל כדאי לי אולי לזמן מסוים להפסיק אימונים. נראה מה הוא יגיד.
בכל מקרה.
האימון מחר יכלול חזה כתפיים ובייספס, 3 שרירי האגו שאני הכי אוהב (כי גם ככה אני עצוב מהפציעה אז לפחות נעשה קצת אגו)
בנץ' 5x5 לפי לינארית - 55 70 85 100 117.5x3 85x8
פרס 3x5 לפי SS - שלוש סטים של 5 חזרות 70 קילו
בנץ' עליון עם טאמבלים - 3x8
הנפות לצדדים - 3x8
כפפיות אגו עם מוט דאבליו - 3x8
פיפות אגו עם טאמבלים - 3x8
פשיטות גו (אולי יעזור לפציעה) - 2x15 בעליה מהירה וירידה איטית.
לשבוע הבא אני אבנה תוכנית מסודרת בהתאם להרגשה שלי שאולי תשתנה בעתיד הקרוב עוד פעם בהתאם לאבחון אורטופד/פיזיוטרפיסט.
יום טוב
אני מתלבט אם לבוא מחר בבוקר (8-9) או לבוא בצהוריים באזור 2. מתי אתה בא?מתי אתה בא ?
תודה אחי גם אני מקווה. זה מבאס אבל כמו שראית יש לי פוטנציאל התקדמות טוב וגם אם אני אפסיק זמן מה אני חופשי חוזר לעליה לינארית של 5 קילו בשבוע 😃בהצלחה אחי. מבאס לשמוע אתה מנוטרל בהרמות הגדולות, מקווה שתחלים מהר..
ויבגני יזמין לי כפפות ופוסי פד ואז אני בכלל אהיה מאושר!החלמה מהירה אחי.
אזמין לך גופיית בילדרים מעלי אקספרס כדי שתתעודד קצת.
ממר ייצא מתוק 😉ויבגני יזמין לי כפפות ופוסי פד ואז אני בכלל אהיה מאושר!
לא. ההצעה שלי היא שתנצל את התקופה הזו לעשות מתיחות ולשפר גמישות, וברגע שתחזור מתחת למוט תעשה ריסט חריף ותשים דגשים גדולים על טכניקה בהתקדמות לינארית. זה יעשה לך רק טוב לבריאות ולהתקדמות לטווח הארוך.😃
העיקר שאני לא אפצע עוד יותר גרוע ואצטרך בכלל לפרוש מליפטינג ולעבור לכסא גלגלים.
אני לא יודע בדיוק איזה מתיחות לעשות כי הרבה מהמתיחות כוללות עבודה של גב תחתון והוא מתחיל לכאוב לי רצח גם אם אני סתם מנסה לגעת עם אצבעות הידיים בקצות אצבעות הרגליים. כל מה שאני יכול למתוח עכשיו זה את החזה/כתפיים וזה אפילו לא רבע מכל המתיחות הקיימות שיכולות לשפר לי את הגמישות.לא. ההצעה שלי היא שתנצל את התקופה הזו לעשות מתיחות ולשפר גמישות, וברגע שתחזור מתחת למוט תעשה ריסט חריף ותשים דגשים גדולים על טכניקה בהתקדמות לינארית. זה יעשה לך רק טוב לבריאות ולהתקדמות לטווח הארוך.
ניסיתי וזה לא אפשרי. כשאני שם את הרגליים בזווית הזאת זה מותח לי ממש חזק את העצב שתקוע אצלי ורק מהמצב הזה יש לי כאבים מטורפים בגב התחתון.מתיחה מאוד טובה להמסרינג שלא מערבת את הגב ואת הפלוויס:
![]()