הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
המצב הרבה יותר מסובך ממה שחשבתי בהתחלה ואני מקווה שלא הגבתי מאוחר מדי כי הבעיה תאכלס קיימת כבר כמעט חודש ופשוט עד השבוע האחרון זה לא היה כואב מדי אז לא עשיתי כלום.
תזהר לא להפוף לבילדר בטעות:s85:
בשלב הזה אני מוכן גם להיות קרוסשיטר רק שהפציעה תעבור :(
אין לך מושג איזה מבאס זה.

המצב הרבה יותר מסובך ממה שחשבתי בהתחלה ואני מקווה שלא הגבתי מאוחר מדי כי הבעיה תאכלס קיימת כבר כמעט חודש ופשוט עד השבוע האחרון זה לא היה כואב מדי אז לא עשיתי כלום.

בשלב הזה אני מוכן גם להיות קרוסשיטר רק שהפציעה תעבור 😭
אין לך מושג איזה מבאס זה.
מבין אותך לי היה דלקת בבירכיים חצי שנה
החלמה מהירה!

אני בא ניראה לי בין 10 ל 12, תלוי מתי אני קם ועד שאני מתארגן.
ניראה לי כדאי לך בכלל להישאר בבית, תתן עכשיו שבוע מנוחה כללית לגוף.

אני בא ניראה לי בין 10 ל 12, תלוי מתי אני קם ועד שאני מתארגן.
ניראה לי כדאי לך בכלל להישאר בבית, תתן עכשיו שבוע מנוחה כללית לגוף.
אתה צודק אבל אני רוצה לחשוב עוד קצת על מה לעשות בהמשך ולפחות לסגור את השבוע. בהתאם לאימון של מחר אני אחליט אם שבוע הבא לא להתאמן בכלל. משהו שדיי אפשרי יחסית למצב עכשיו. חוץ מזה אני ממש רוצה לסגור 120 קילו בבנץ' פרס אני לא ארגע עד אז ואחרי זה אני אוכל לישון בשקט.

אני מהמר שהפציעה מהסקוואט דווקא ולא מהדדליפט, אתה יודע - כמעט תמיד יש לי מה לומר על הטכניקה (גם של עצמי) אבל אם לא שואלים אותי אני לא אומר כלום 😃

אתה מאוד חזק בתחתית של הסקוואט אבל היו חזרות שאפילו לא ניסית להחזיק את הגב התחתון כנגד המתיחה של ההמסטרינג - אם תרצה תצלם את עצמך במשקל יחסית כבד מתישהו ותראה לי בפלאפון בחד"כ ואני אסביר לך (אתה לא חייב לעלות לכאן).

אגב, יבגני כתב באחת מההודעות שאלכס אמר לו שה-LB שלו הוא הכי יפה במכון, ואני מסכים לגמרי - אולי פסלו לו בתחרות על עומק פה ושם, אבל מבחינתי זה הסקוואט LB הכי טוב אצלנו.

אני מהמר שהפציעה מהסקוואט דווקא ולא מהדדליפט, אתה יודע - כמעט תמיד יש לי מה לומר על הטכניקה (גם של עצמי) אבל אם לא שואלים אותי אני לא אומר כלום 😃

אתה מאוד חזק בתחתית של הסקוואט אבל היו חזרות שאפילו לא ניסית להחזיק את הגב התחתון כנגד המתיחה של ההמסטרינג - אם תרצה תצלם את עצמך במשקל יחסית כבד מתישהו ותראה לי בפלאפון בחד"כ ואני אסביר לך (אתה לא חייב לעלות לכאן).

אגב, יבגני כתב באחת מההודעות שאלכס אמר לו שה-LB שלו הוא הכי יפה במכון, ואני מסכים לגמרי - אולי פסלו לו בתחרות על עומק פה ושם, אבל מבחינתי זה הסקוואט LB הכי טוב אצלנו.
יכול מאוד להיות. אחרי החזרה מהפציעה אני אעבוד איתך על טכניקה מ0 ונסדר את זה. כנראה באמת הסקוואט השפיע על הפציעה שלי מאוד ואפילו לא שמתי לב לזה

מקס תרגיש טוב​

וואו באמת באסה לקרוא את זה, אבל אני מסכים 100% שאתה עושה את הדבר הנכון במקום להפוך את זה ליותר גרוע. מקווה מאוד שתחלים מהר ותחזור להפציץ!!
כבוד בשבילי כשזה בא ממך 😃

מגיעה מחר בערך ב 10-10:30. מחזיק אצבעות לכלוב.

Tank עדכן/ה את הלוג ״לינארית4לייף לוג כוח בהשראת הכרס של ריפטו!״:

עדכון לוג: 17/04/15 - סוף אימונים ותחילת פציעה

בצער רב וביגון קודר אני נאלץ להחליט על הפסקת אימונים כרגע בגלל הפציעה שלי בגב תחתון.
היום היה האימון האחרון שלי ושבוע הבא אני עושה שבוע מנוחה עם פגישת אורטופד ביום שלישי.
כרגע יש לי כמה אופציות לאחרי שבוע הבא:
1) עוד הפסקה מאימונים
2) תחילת אימוני שיקום ושמירה על מסת שריר שמערבים תזונה על נייטראלי ואימונים שלא מערבים בכלל פלג גוף תחתון ועבודה כלשהי שמערבת גב תחתון.
3) תחילת חיטוב עם אימוני פלג גוף עליון ורגליים במכונות

ההחלטה תתבצע בסופ"ש הבא לאחר שאני אראה איך הגב התחתון מרגיש כתוצאה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תרגיש טוב והחלמה מהירה

תרגיש טוב אחי, מחזיק אצבעות שיעבור לך מהר.

החלמה מהירה 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית