הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
ברצינות או בציניות? 😃
ולאיזה עצות אתה מתכוון?

ברצינות לגמרי, ספציפית דיברתי על העצות של לעלות/לרדת 20 ק"ג.

יש יותר גרוע, שותף של חבר שלי היה מביא את חברה שלו ל sexy time כשחבר שלי היה בחדר 🤣

אתה פותח כאן תיבת פנדורה!

אני הולך לישון להנאתי, כמה דקות אח"כ השותף וחברתו דאז נכנסים והולכים לישון במיטה לידי (לידי = 30 ס"מ ממני).
טוב, אני מנסה להירדם - ופתאום אני מתחיל לשמוע התגפפויות ואז היא אומרת "שניה, זה קצת כואב". אני חושב מה לעשות והחלטתי שאני לא יכול להעמיד פנים שאני ישן בזמן שיש אקשן לידי אז אמרתי לשותף (הם חשבו שאני ישן): "טוב, תשמע, אני יוצא החוצה - תתקשר אלי כשתסיים"
שניהם במקהלה "לא, עזוב אותך, תישאר".
אני: "אני בחוץ עם הטלפון".

מחכה רבע שעה, עשרים דקות - נמאס לי לחכות באמצע הלילה על ספסל. שולח הודעה לשותף "אני יכול לחזור?"
הוא שולח לי אסאמאס: "עוד חמש דקות". 🤣

למחרת הוא אמר לי שחבל שלא נשארתי ושהוא אפילו היה נותן לי להיות מאחורה, איזה כיף..

אותו שותף גם החליט בחודשיים האחרונים שלנו במעונות שהוא לא משתין יותר בשירותים בבניין אז הוא מילא בקבוקים בשתן והעמיד אותם על החלון מבחוץ למזכרת.

עכשיו, הוא לא היה משתין לתוך בקבוק רק פעם אחת, סוגר ועובר לבקבוק חדש - הוא היה משתין מס' פעמים לתוך אותו בקבוק עד שהוא היה מלא.
תחשוב שבאמצע הלילה, אתה ישן, פתאום אתה שומע "טססס" כמו של קולה וניחוח חריף של שתן מתפשט בחדר 🤣

אתה פותח כאן תיבת פנדורה!

🤣🤣🤣
זאת תיבת פנדורה שלגמרי הייתה צריכה להיפתח! נראה לי שאפילו פנדורה בעצמה יושבת וצוחקת עכשיו
אגב,

למחרת הוא אמר לי שחבל שלא נשארתי ושהוא אפילו היה נותן לי להיות מאחורה, איזה כיף..

להיות מאחורה as in ספוטר? "לבד אחי, לבד, שלך!"?

סתם הצעה מפגרת ,אבל אפשר לקנות מקרר מיני שלך .כל השותפים שלי בדירה הראשונה שלי בסנאט קנו את השיט הזה לחדר . אבל כן ,זה קצת פלצני לסטודנט מרוד שכל התואר עוד לפניו .

חוץ מזה,תקנה מלא גלידה ,תאכל אותה ותשאיר את הקופסאות (או לחילופין,תקנה קופסאות אוכל אחידות כאלו) .
תכין לך בשבוע ליום שגם ככה יום קליל כזה בשבילך אוכל ל4 ימים . שים במקרר,ורק תחמם במיקרו .

רק באתי להגיד שאיזה אחלה שותף היה לך ואז קראתי את השורה הבאה
אותו שותף גם החליט בחודשיים האחרונים שלנו במעונות שהוא לא משתין יותר בשירותים בבניין אז הוא מילא בקבוקים בשתן והעמיד אותם על החלון מבחוץ למזכרת.
🤢

בשמירות בצבא היינו גם משתינים בבקבוקים. פעם אחת השתנתי בבקבוק פטל שהיה שם, ומאוחר יותר הגיע אלי חבר ושאל: "תגיד, שתית מהפטל בעמדה? יש לו טעם מוזר"

🙄

Tank עדכן/ה את הלוג ״מלך הלינארית חוזר להתאמן + אימוני שיקום מפציעה״:

עדכון לוג: 28/04/15 - חדשות רעות. מפסיק להתאמן להרבה זמן. אולי לכמה חודשים... אולי יותר...

נפגשתי עם פיזיוטרפיסט נחמד בסניף מכבי בהדר ומסתבר שהוא גם מאמן כושר על הדרך, אז הוא הבין בדיוק על מה אני מדבר כשסיפרתי לו על האימונים שלי והפציעה.

החדשות המאוד רעות הן שלאחר הבדיקה שלו שהוא ערך לי הוא קבע שיתכן מאוד שיש לי פריצת דיסק או בלט דיסק. הוא הביא לי 2 תרגילים בינתיים עד שלישי הבא שאני צריך לבצע. שלישי הבא נראה אם זה הביא להתקדמות כלשהי.

לא יודע מה עוד להגיד, אולי נצטרך לוותר על החלום של להיות פווארליפטר. פריצת דיסק זאת בעיה רצינית ואני לא יודע בינתיים איך זה יתקדם, באיזה קצב ומה יהיה אחרי זה. בינתיים נחיה מהיום לשלישי הבא, נבצע את התרגילים שהפיזיוטרפיסט נתן ונראה אם יש שינוי כלשהו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני לא מסכים עם הפיזיותרפיסט הזה, ובאופן כללי גם אם יש בלט או פריצה אתה יכול לעשות כמעט הכל כל עוד אין לך כאבים שנגרמים מהפעולה.
@yonizarkh - תקן אותי אם אתה חושב אחרת.

באסה, אבל חכה, נראה לי יש סיכוי טוב שתוכל עוד זמן קצר לעשות הכל. מה שדודי אמר, גם אני ראיתי כאן בפורום את המנהלים של פורום פציעות אומרים את זה לא פעם, שעם פריצה או בלט אפשר לעשות הכל כל עוד אין כאב, אני זוכר שמישהו מהם אמר של 25% מהאוכלוסיה בערך יש פריצת דיסק והם בכלל לא מודעים אליה. לא זוכר את המספר המדוייק

אני לא מסכים עם הפיזיותרפיסט הזה, ובאופן כללי גם אם יש בלט או פריצה אתה יכול לעשות כמעט הכל כל עוד אין לך כאבים שנגרמים מהפעולה.
הקטע הוא שכרגע יש לי כאבים גם בתנועה של סקוואט וגם בתנועה של דד ליפט גם במשקל גוף.

חושב אחרת לגבי מה? ועם מה בדיוק אתה לא מסכים?

חושב אחרת לגבי מה? ועם מה בדיוק אתה לא מסכים?

אני לא מסכים עם הדעה של הפיזיותרפיסט שאמר לו שיש סבירות גבוהה לפריצת דיסק ושהוא צריך להפסיק להתאמן.

באופן כללי אני לא חושב שזה נכון לומר למישהו עם פריצה או בלט בעמ"ש שהוא לא יכול לעשות סקוואטים במידה והוא לא מרגיש כאב, תקן אותי אם דעתך שונה.

נערך לאחרונה:
אתה יודע ממה זה יכול להיות?

אתה יודע ממה זה יכול להיות?
היו כאבים קטנים שהפריעו בקטנה והתחילו עוד באזור דצמבר-ינואר שהיו כתוצאה משילוב לא טוב של אימונים ועבודה פיזית במפעל שבה התכופפתי הרבה ואז זה התחיל לכאוב.
בתחילת מרץ עברתי לטכניון והתחלתי לבצע סקוואטים בראק ובגלל שהיה קשה לי אז לבצע אותם בראק הייתי עושה 3 צעדים אחורה, עושה סט וחוזר.
ב19 למרץ, יום התחרות, עשיתי אימון בוקר וסט של שלשה עם סקוואט 135 קילו. אחרי שסיימתי את הסט עשיתי את ה3 צעדים חזרה עם גב עגול ופתאום התחיל לכאוב לי הגב ממש חזק. אחרי זה הוא עבר ונסעתי לתחרות ואז בתחרות בשעת הצהוריים פתאום קלטתי שאני לא יכול ללכת כמו בנאדם וכל צעד קצת יותר גדול מרבע מטר מתחיל להכאיב לי ממש חזק בנקודה מסוימת בגב התחתון.
אחרי זה הכאבים האלו היו קוראים רק כשהייתי שם על עצמי ג'ינס צמוד מאוד וזה היה לוחץ על הגב. אחרי זה הכאבים התחילו לקרות בכל מצב ולא יכולתי ללכת בכלל כמו בנאדם אף פעם. אחרי זה הבנתי שאני שאחרי 6-8 שעות של ישיבה במכינה אני חוזר לחדר וחייב לשכב שעתיים במיתה לפני שאני מתחיל לעשות ש"ב.

ואז יום שלישי לפני שבועיים כשקלטתי שכבר זה עובר כל גבול קבעתי תור לאורטופד והחלטתי להפסיק להתאמן

זה בערך הסיפור איך הגעתי מ0 למה שיש לי עכשיו
שהפיזיותרפיסט אמר לו שיש סבירות גבוהה לפריצת דיסק ולהפסיק להתאמן.
אני למען האמת לא שאלתי אותו אם אני אוכל להתאמן אחרי שלא יכאב לי בתנועות של סקוואט/דד ליפט כי הגעתי למסקנה שעם איך שאני מרגיש עכשיו אני לא צריך לחשוב על אימונים בכלל בשבועות הקרובים. אם עד שלישי הבא התרגילים שלו יעזרו לי במידה מסוימת נתחיל לערוך דיונים על זה.
אם ל @yonizarkh יש איזה עצה לתת לי בנושא אני אשמח מאוד לשמוע, למרות שאני חושב שאין כל כך מה להוסיף כל עוד הוא לא ראה אותי במציאות.

שהפיזיותרפיסט אמר לו שיש סבירות גבוהה לפריצת דיסק ולהפסיק להתאמן.

אתה לא מסכים עם האבחנה של הפיזיותרפיסט ש"בסבירות מאוד גבוהה" יש לו פריצת דיסק או עם ההנחיה להפסיק להתאמן? כי אני לא ראיתי שהפיזיותרפיסט אמר לו להפסיק להתאמן.

אתה לא מסכים עם האבחנה של הפיזיותרפיסט ש"בסבירות מאוד גבוהה" יש לו פריצת דיסק או עם ההנחיה להפסיק להתאמן? כי אני לא ראיתי שהפיזיותרפיסט אמר לו להפסיק להתאמן.

אני לא יכול להתווכח עם האבחנה של הפיזיותרפיסט כי אני לא יודע איך הוא איבחן אותו, ואני מסיק שזה מה שהפיזיותרפיסט אמר מכך שמקס (בעל הלוג) מפסיק לבוא לחד"כ.

אני לא יכול להתווכח עם האבחנה של הפיזיותרפיסט כי אני לא יודע איך הוא איבחן אותו, ואני מסיק שזה מה שהפיזיותרפיסט אמר מכך שמקס (בעל הלוג) מפסיק לבוא לחד"כ.

כמו שאתה רואה , הפיזיותרפיסט לא אמר לו להפסיק להתאמן בכלל.
זה גם מה שאני הייתי אומר.

איך יודעים אם בלט\פריצה ניתן להמשיך להתאמן או לא?
דהיינו,איך פיזיותרפיסט יכול לאמוד עד כמה חמורה הפציעה והאם היא לא תאפשר אימונים?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית