עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מכינה. וארקדי סיים ללמודמה אתם לומדים?
powerlifting for dummiesמה אתם לומדים?
מכינה למה בלאט?מכינה. וארקדי סיים ללמוד
כי בגרות מעפנה בלאט. צריך ציונים גבוהים כדי להתקבל למדעי המחשבמכינה למה בלאט?
חחח מה אתה דואג אם יהיה צריך אני אדאג שסופטי ישלח לי מסוק 😆אתה לא מבריז לי מהסמינר אני מביא אותך בכיסא גלגלים אם צריך
אל תדאג בסמינר אני הולך לשבת עליך כדי לרכך את האזור שיכאב פחות 😆אז רק שתדע שאם בסמינר אתה תתבכיין שכואב לך אני אגיד שזה תירוצים.
״בפתח תקווה נער בן 16 נהרג,אל תדאג בסמינר אני הולך לשבת עליך כדי לרכך את האזור שיכאב פחות 😆
אתה אולי צוחק אבל כשהייתי ליפטר רציני בכתה י"א יצאתי למסע ישראלי ועד היום חברים שלי מהכתה זוכרים לי שישבתי על סלע ביום השני ושברתי אותה 🤣🤣״בפתח תקווה נער בן 16 נהרג,
סיבת המוות: מקס ישב עליו״
ההלוויה תצא ביום שישי ב 10 בבוקר מבית העלמין סגולה.
מה הפכת אותי לרוצח כולה בא לי לשבור כמה עצמותתזכיר לי בסמינר לא לשבת לידך, אני עוד צריך לחיות.
למי שמתעניין למה לא עדכנתי שבוע, הגב שלי לא במצב משהו, כל פעם נהיה גרוע יותר או טוב יותר אבל אני לא מרגיש במצב של ללכת להתאמן + גם חרשתי לפיזיקה הרבה זמן למבחן של יום שישי.
מחר יש פגישה עם הפיזיוטרפיסט ואני אדבר איתו על זה שמה שהוא נתן לי לא עובד טוב וצריך לשנות את זה.
עוד תקווה שיש לי זה שבסמינר של יום חמישי אני אוכל לדבר עם רן וסופטי על הבעיה שלי ואולי הם יוכלו לעזור לי ולהמליץ לי מה לעשות.
תודה לכל הקוראים, כנראה לא אחזור להתאמן גם בשבוע הקרוב, אולי אעשה קצת הליכות או אימון קצרצר של...
כה חשבתי על זה ואז חשבתי שיש לי את הסמינר ביום חמישי אז אני אולי אקבל המלצות למומחים שם בטוח אני לא הבנאדם הראשון בעולם שנפצע בדיסק מאימונים בחדר כושר.תזמין מקום בבית חולים פלימן חיפה, שישמרו לך מקום טוב.
תרגיש טוב, תנסה אולי ללכת לעוד מומחים אחרים אולי יש להם רעיונות אחרים.
תודה!תרגיש טוב מקווה שהבעיה תעבור. 🫤
וואלה אני נהנה רצח אפילו בניתי כבר GOOGLE DRIVE ואני מספק לכל הכיתה שלי תשובות לש"ב ומעלה פתרונות לכל תרגיל שמקבלים וזה כיף כי עכשיו כולם אוהבים אותי 😃אולי תחלים כבר
את סתם נהנה ללמוד ולא להתאמן עלינו עליך ,נוכל;)
נראה לי דווקא מצאת אחלה דילרכה חשבתי על זה ואז חשבתי שיש לי את הסמינר ביום חמישי אז אני אולי אקבל המלצות למומחים שם בטוח אני לא הבנאדם הראשון בעולם שנפצע בדיסק מאימונים בחדר כושר.
תודה!
וואלה אני נהנה רצח אפילו בניתי כבר GOOGLE DRIVE ואני מספק לכל הכיתה שלי תשובות לש"ב ומעלה פתרונות לכל תרגיל שמקבלים וזה כיף כי עכשיו כולם אוהבים אותי 😃
כה חשבתי על זה ואז חשבתי שיש לי את הסמינר ביום חמישי אז אני אולי אקבל המלצות למומחים שם בטוח אני לא הבנאדם הראשון בעולם שנפצע בדיסק מאימונים בחדר כושר.
תודה!
וואלה אני נהנה רצח אפילו בניתי כבר GOOGLE DRIVE ואני מספק לכל הכיתה שלי תשובות לש"ב ומעלה פתרונות לכל תרגיל שמקבלים וזה כיף כי עכשיו כולם אוהבים אותי 😃