הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אתה לא מבריז לי מהסמינר אני מביא אותך בכיסא גלגלים אם צריך

אז רק שתדע שאם בסמינר אתה תתבכיין שכואב לך אני אגיד שזה תירוצים.

אל תדאג בסמינר אני הולך לשבת עליך כדי לרכך את האזור שיכאב פחות 😆
״בפתח תקווה נער בן 16 נהרג,
סיבת המוות: מקס ישב עליו״
ההלוויה תצא ביום שישי ב 10 בבוקר מבית העלמין סגולה.

״בפתח תקווה נער בן 16 נהרג,
סיבת המוות: מקס ישב עליו״
ההלוויה תצא ביום שישי ב 10 בבוקר מבית העלמין סגולה.
אתה אולי צוחק אבל כשהייתי ליפטר רציני בכתה י"א יצאתי למסע ישראלי ועד היום חברים שלי מהכתה זוכרים לי שישבתי על סלע ביום השני ושברתי אותה 🤣🤣
הם עוד זוכרים לי שלקחתי איתי טונה לכל יום במסע חחח

תזכיר לי בסמינר לא לשבת לידך, אני עוד צריך לחיות.

Tank עדכן/ה את הלוג ״במחלקת גריאטריה אצל מקס״:

עדכון לוג: 01/06/15 - למי שמתעניין

למי שמתעניין למה לא עדכנתי שבוע, הגב שלי לא במצב משהו, כל פעם נהיה גרוע יותר או טוב יותר אבל אני לא מרגיש במצב של ללכת להתאמן + גם חרשתי לפיזיקה הרבה זמן למבחן של יום שישי.
מחר יש פגישה עם הפיזיוטרפיסט ואני אדבר איתו על זה שמה שהוא נתן לי לא עובד טוב וצריך לשנות את זה.

עוד תקווה שיש לי זה שבסמינר של יום חמישי אני אוכל לדבר עם רן וסופטי על הבעיה שלי ואולי הם יוכלו לעזור לי ולהמליץ לי מה לעשות.

תודה לכל הקוראים, כנראה לא אחזור להתאמן גם בשבוע הקרוב, אולי אעשה קצת הליכות או אימון קצרצר של...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תזמין מקום בבית חולים פלימן חיפה, שישמרו לך מקום טוב.

תרגיש טוב, תנסה אולי ללכת לעוד מומחים אחרים אולי יש להם רעיונות אחרים.

תרגיש טוב מקווה שהבעיה תעבור. 🫤

אולי תחלים כבר
את סתם נהנה ללמוד ולא להתאמן עלינו עליך ,נוכל;)

תזמין מקום בבית חולים פלימן חיפה, שישמרו לך מקום טוב.

תרגיש טוב, תנסה אולי ללכת לעוד מומחים אחרים אולי יש להם רעיונות אחרים.
כה חשבתי על זה ואז חשבתי שיש לי את הסמינר ביום חמישי אז אני אולי אקבל המלצות למומחים שם בטוח אני לא הבנאדם הראשון בעולם שנפצע בדיסק מאימונים בחדר כושר.
תרגיש טוב מקווה שהבעיה תעבור. 🫤
תודה!
אולי תחלים כבר
את סתם נהנה ללמוד ולא להתאמן עלינו עליך ,נוכל;)
וואלה אני נהנה רצח אפילו בניתי כבר GOOGLE DRIVE ואני מספק לכל הכיתה שלי תשובות לש"ב ומעלה פתרונות לכל תרגיל שמקבלים וזה כיף כי עכשיו כולם אוהבים אותי 😃

כה חשבתי על זה ואז חשבתי שיש לי את הסמינר ביום חמישי אז אני אולי אקבל המלצות למומחים שם בטוח אני לא הבנאדם הראשון בעולם שנפצע בדיסק מאימונים בחדר כושר.

תודה!

וואלה אני נהנה רצח אפילו בניתי כבר GOOGLE DRIVE ואני מספק לכל הכיתה שלי תשובות לש"ב ומעלה פתרונות לכל תרגיל שמקבלים וזה כיף כי עכשיו כולם אוהבים אותי 😃
נראה לי דווקא מצאת אחלה דילר
תרגיש טוב!!!

תודה!

תמיד עניין אותי לדעת איך נראו כל אותם אנשים שהייתי מרפרנס מהם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית