על מי ישבת הפעם?הייתה איזה תאונה וביטלו את הרכבת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
על מי ישבת הפעם?הייתה איזה תאונה וביטלו את הרכבת
לך לעזריאליהלכתי לאיבוד בסבידור מרכז אני לא מוצא תחנות לפ"ת
זהו ברוך השם עליתי על קו 1
צודקפאק איזה באסה..לדעתי זה מזל הרע כי אמרת ברוך השם
יואו איזה באסה.. רק שתדע שזה היה ממש 10 דקות הליכה מתחנה מרכזית ממש צמוד למסעדת אחלה אם אתה מכיר. קוראים לבית הספר מעוף. רק שתדע שבאמת הכנתי לך סנדוויץ אז עדיין מגיע לי מוניטין 😛אני אספר בקצרה.
הגעתי לפ"ת ב5 בערב והפלא מת. התחלתי לשאול אנשים איך להגיע לרחוב מבצע חורב ו20 הראשונים לא ידעו שקיים רחוב כזה. אחר כך מצאתי תחנת של משטר עירוני ואחד אמר לי לאן ללכת אבל מסתבר שהלכתי כל הדרך לכיוון הלא נכון. באזור שעה 6 מצאתי את רחוב מבצע חורב ומצאתי שם בית ספר אבל הכל היה נעול. עברתי על עוד כמה מקומות באזור והבנתי שכ ראה כבר מאוחר מדי ולא היה לי איך ליצור קשר עם אף אחד כי לא הייתה סוללה. אחר כך הלכתי לאיבוד עוד פעם והגעתי לתחנה המרכזית רק ב7 בערב. עכשיו אני באוטובוס לאשדוד ולמזלי היה לאן לחבר usb להטעין את הפלא.
אחד הימים הרעים בחיים שלי.
רוצה לנצל את הבמה הזאת כדי להתנצל בפני @moo שהתקשר אליי פעמיים ואכזבתי אותו
🙁חבל היה פתוח, השער היה רק סגור ולא נעול, המנעול לא היה נעול
לאחר המעקב הארוך אחרי הפציעה שלי אני מרגיש מוכן להמשיך להתאמן ללא עבודה שתערב את הגב התחתון ישירות (ללא סקוואטים ודד ליפטים).
אז יום ראשון אני סוף סוף מתחיל את 16 שבועות החיטוב במתכונת דל פחמימה (אומנם את הדיאטה עצמה אני אתחיל ביום שני כי ביום ראשון אני צריך לגמור כמה מוצרי פחמימה שלא יתקלקלו).
את האימונים אני אעשה במתכונת FBW עם 4 סטים לשריר גדול ו3 לשריר קטן ללא עבודה על רגליים.
המשקל כרגע נע באזור ה95 (נישקל ביום ראשון כדי לדעת בוודאות עד כמה שמן אני) ומשקל המטרה ל16 השבועות האלה הוא 75.
אני עדיין לא הכי בקיא בתזונה של הCARBNITE אז אני הולך לנצל את היום בלקרוא כמה שיותר על התזונה ולתכנן אותה.
אז בואו נתחיל!
![]()