הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
*עליי 😃
לא רק... תכלס מציע לך להתייחס לזה ולכתוב נורמלי. אולי גם ייראה יותר טוב כשתשלח מיילים קשורים לעבודה וחרא כזה (בכל זאת מתכנת מהטכניון וזה)
מסכים איתך אבל הבנאדם הזה הוציא ציונים במכינה בלי ללמוד שכנראה אין לי סיכוי להוציא גם בחרישה של 24/7 אז אני מבליג לו על דברים כמו שגיאות כתיב כי הוא טוב בדברים אחרים (לא סקוואט)
תשמע אם הייתי חושב שהוא נעלב מזה או משהו אז לא הייתי מתקן...

*עליי 😃
לא רק... תכלס מציע לך להתייחס לזה ולכתוב נורמלי. אולי גם ייראה יותר טוב כשתשלח מיילים קשורים לעבודה וחרא כזה (בכל זאת מתכנת מהטכניון וזה)

לא ראיתי אותו בחיים נעלב על משהו אז אני מסכים איתך 😃

*עליי 😃

כשתגיעה לעבודה אתה תראה שאתה כותב רק באנגלית 😃 שם יש לי פחות שגיעות כתיב וגם כל פלטפורמות המיילים מתקנות שגיעות כתיב.

בנוסף ניסיתי ללמוד אבל קשה לי במיוחד שאני כותב על עיוור, ולרוב כותב כאשר אני עושה משהוא אחר במקביל.
לא ראיתי אותו בחיים נעלב על משהו אז אני מסכים איתך 😃
אני בגללכם בוכה בלילות, אולי אני לא מראה את זה אבל אני שבור בפנים, במיוחד כל הירידות על הסקוואט שלי וזה שאני חלש.
*תגיע

*שגיאות

*משהו
בסדר, אולי אחרי מספיק פעמים תכתוב נכון גם על עיוור
nice try 😃

כשתגיעה לעבודה אתה תראה שאתה כותב רק באנגלית 😃 שם יש לי פחות שגיעות כתיב וגם כל פלטפורמות המיילים מתקנות שגיעות כתיב.

בנוסף ניסיתי ללמוד אבל קשה לי במיוחד שאני כותב על עיוור, ולרוב כותב כאשר אני עושה משהוא אחר במקביל.

אני בגללכם בוכה בלילות, אולי אני לא מראה את זה אבל אני שבור בפנים, במיוחד כל הירידות על הסקוואט שלי וזה שאני חלש.
מצטער... הכוונה הייתה לחזק אותך מנטאלית. לא ידעתי שאתה כל כך כוסית שזה לא יעבוד.
קיצור סאונה ב3?

הזכרת לי איזה מישהו שבאמת היה כזה (אולי גם עכשיו, לא יודע, לא ראיתי אותו שנים). כלומר לא יודע אם הוא היה בוכה בלילות, אבל על איזה הערה הוא יכל לא להראות כלום, אבל הוא היה נעלב וזוכר את זה לאורך זמן

מצטער... הכוונה הייתה לחזק אותך מנטאלית. לא ידעתי שאתה כל כך כוסית שזה לא יעבוד.
קיצור סאונה ב3?
תקשיב אני חושב לעשות שעווה בכתפיים טאז אני יהיה כוסית כוסית.
הזכרת לי איזה מישהו שבאמת היה כזה (אולי גם עכשיו, לא יודע, לא ראיתי אותו שנים). כלומר לא יודע אם הוא היה בוכה בלילות, אבל על איזה הערה הוא יכל לא להראות כלום, אבל הוא היה נעלב וזוכר את זה לאורך זמן
אני רושם כל הערה ביומן 😃

תקשיב אני חושב לעשות שעווה בכתפיים טאז אני יהיה כוסית כוסית.

אני רושם כל הערה ביומן 😃
אני בטוח שאם תעשה את זה כמה אנשים יצאו מהארון 😆

אני לא מסתובב אליך יותר עם התחת. שהוא 105 ס"מ (אתמול מדדתי) לא נכנסתי לגינסים שלי 😭
מצטער אבל אני לא נמשך לתחת בהיקף כל כך נמוך. דבר איתי כשתגיע ל120+ ס"מ.

לקוראי הלוג היקרים,
אני בא לפה לעדכן שהתחלתי תקופת מרתון במטרה להוציא 100 במבחן הגמר במתמטיקה. מה זה אומר? שמהיום ועד יום שישי הקרוב אני לא אתחבר לפורום מעבר לצורך שלי לעדכן את הלוג. כל הודעה/שאלה/התראה שתתקבל תוענה ביום שישי.
סליחה על אי הנוחות ותודה על הסבלנות, ניפגש בשישי הקרוב אחרי ההצלחה שלי במבחן 😃

לקוראי הלוג היקרים,
אני בא לפה לעדכן שהתחלתי תקופת מרתון במטרה להוציא 100 במבחן הגמר במתמטיקה. מה זה אומר? שמהיום ועד יום שישי הקרוב אני לא אתחבר לפורום מעבר לצורך שלי לעדכן את הלוג. כל הודעה/שאלה/התראה שתתקבל תוענה ביום שישי.
בהצלחה אתה צריך את זה 🤩

לקוראי הלוג היקרים,
בהצלחה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית