ל1לשמירה בבית אבות. או במילים אחרות, כלום, אפשר לעשות מה שבא לי, חוץ מלישון
כמה לשעה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ל1לשמירה בבית אבות. או במילים אחרות, כלום, אפשר לעשות מה שבא לי, חוץ מלישון
שכחתי חחחמשמרת לילה...
לא עושה מדיטציות, פשוט אוהב להעביר את הימים שלי מול המחשב. ניסיתי כמה פעמים לשנות את עצמי ולהשיג חיים אבל זה לא הלך, כל פעם שנמצאתי בחברת בני אדם הגעתי למסקנה שאני שונא אותם ורוצה הביתה.אני גם, מאוד אוהב את השקט. עושה מדיטציות? לא רוצה להידחף לדיבורים כאן סתם משעמם לי חחח 🤩
נשמע מגניב, אבל בטח לא משלמים על זה הרבה לא? או שזה לילה והתעריף שונהשמירה בבית אבות. או במילים אחרות, כלום, אפשר לעשות מה שבא לי, חוץ מלישון
אתה לא מרגיש אווירה קצת דיכאונית להיות לבד? כי לי זה לפעמים קורה וכיף זה לא 🫤שכחתי חחח
לא עושה מדיטציות, פשוט אוהב להעביר את הימים שלי מול המחשב. ניסיתי כמה פעמים לשנות את עצמי ולהשיג חיים אבל זה לא הלך, כל פעם שנמצאתי בחברת בני אדם הגעתי למסקנה שאני שונא אותם ורוצה הביתה.
😆😆כל פעם שנמצאתי בחברת בני אדם הגעתי למסקנה שאני שונא אותם ורוצה הביתה.
מקס אתה נשמע גלמוד ואפלולי. תשתחרר תצא לשתות עם אנשים תתחבר.🍻לא עושה מדיטציות, פשוט אוהב להעביר את הימים שלי מול המחשב. ניסיתי כמה פעמים לשנות את עצמי ולהשיג חיים אבל זה לא הלך, כל פעם שנמצאתי בחברת בני אדם הגעתי למסקנה שאני שונא אותם ורוצה הביתה.
אין תעריף לילה, משלמים מינימום בערך. עבודה סטודנטיאלית כזאת...נשמע מגניב, אבל בטח לא משלמים על זה הרבה לא? או שזה לילה והתעריף שונה
זה לא כזה קל השינוי הזה בחיים, מניסיוןמקס אתה נשמע גלמוד ואפלולי. תשתחרר תצא לשתות עם אנשים תתחבר.🍻
בטח שמרגיש. אני בנאדם לא רובוט. אבל כשהבחירה באה בין זה לבין להיות חברתי אני תמיד בוחר בCOMFORT ZONE שלי.נשמע מגניב, אבל בטח לא משלמים על זה הרבה לא? או שזה לילה והתעריף שונה
אתה לא מרגיש אווירה קצת דיכאונית להיות לבד? כי לי זה לפעמים קורה וכיף זה לא 🫤
אני בחיטוב :(מקס אתה נשמע גלמוד ואפלולי. תשתחרר תצא לשתות עם אנשים תתחבר.🍻
אתה עובד רק בלילות? אם כן אפשר להתקיים מזה במשך החודש?אין תעריף לילה, משלמים מינימום בערך. עבודה סטודנטיאלית כזאת...
שוואפס בטעמים למה מה חשבת? 😉אני בחיטוב
כמו מדריך חדר כושר רק שבבית אבות לא מציקים לך איך לפתח תראש הארוך של הבביספפ ולחזק את בטן חחאין תעריף לילה, משלמים מינימום בערך. עבודה סטודנטיאלית כזאת...
נשמה שאתה בחור טוב, לי זה נראה שלא מצאת את המסגרת הנכונה של החברים(אולי אני טועה)בטח שמרגיש. אני בנאדם לא רובוט. אבל כשהבחירה באה בין זה לבין להיות חברתי אני תמיד בוחר בCOMFORT ZONE שלי.
אני בחיטוב 😭
עובד לילות וסופשים, לא כל לילה ולא כל סופש... להתקיים אפשר אבל לא קל. בתקווה שבקרוב זה יעבור, עכשיו מחפש עבודה במקצוע (אני ממש סיום התואר)אתה עובד רק בלילות? אם כן אפשר להתקיים מזה במשך החודש?
סליחה אם אני גולש לפרטיות, סתם מסקרן אותי
שוואפס בטעמים למה מה חשבת? 😉
נשמה שאתה בחור טוב, לי זה נראה שלא מצאת את המסגרת הנכונה של החברים(אולי אני טועה)
אם אתה לא נשוי מתאר לעצמי שקשה. בהצלחה עם הסיום תואר והמקצוע החדש !עובד לילות וסופשים, לא כל לילה ולא כל סופש... להתקיים אפשר אבל לא קל. בתקווה שבקרוב זה יעבור, עכשיו מחפש עבודה במקצוע (אני ממש סיום התואר)
גם לך יש הרגשה מוזרה כזאת שtank הלכת לשתות שוואפס בגללך ?שוואפס בטעמים למה מה חשבת? 😉
אהטוב אין לי מה לכתוב אני סתם כותב כי אני רוצה להביא אותך לעמוד 100 .😛
תאכלס אני מרגיש שירדתי איזה 1-2 אחוז שומן אני אשים תמונות של לפני/אמצע כשאסגור ירידה של 10 קילו. נשאר עוד פחות מ4 😃