עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אתה יודע?תשאל בלוג שלך ותתייג את מי שצריך לפני שאני אדחוף אותך לבלנדר
לא. אני לא משתמש בבלנדרים כי אני לא בחורה. גבר יזרוק כל מה שהוא צריך בשייקר ויעשה את העבודה עם הידיים בלאט.אז אתה יודע?
וואו עחי אתה בטוח מתאמןלא. אני לא משתמש בבלנדרים כי אני לא בחורה. גבר יזרוק כל מה שהוא צריך בשייקר ויעשה את העבודה עם הידיים בלאט.
לא. אני לא משתמש בבלנדרים כי אני לא בחורה. גבר יזרוק כל מה שהוא צריך בשייקר ויעשה את העבודה עם הידיים בלאט.
שבוע 7 יום 1
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 92.0
ירידה משקילה קודמת - 0.8-
ירידה סה"כ - 5.4
משקל מטרה - 75
אוקיי הרגשתי טוב היום עם הפציעה, עבדתי על טכניקות והיא בכלל לא כאבה אז הרשתי לעצמי ללכת על משקלים גבוהים, נראה איך ארגיש מחר אז מקווה לטוב 😃
בנץ' 3X25X30 פרוטוקול פציעות
סקוואט 2X5X80 1X5X100 1X5X120
דד ליפט 1X4X140 1X1X160 + סטים של חימום
אחרי הרבה עבודה הצלחתי להגיע למצב שאני סוגר את החור האחרון בחגורה שלי כשבהתחלה סגרתי את החור השלישי. אומנם אני עדיין באחוז שומן מאוד גבוה וכנראה החיטוב יקח יותר מ16 שבועות, אני מרוצה מהתוצאות ובעיקר מההרגשה של הפציעה שלי בגב שמשתפרת הרבה ואני מאמין שמחר היא גם כן לא תכאב ואוכל לחזור לאט לאט למשקלי שיא!
הבנץ' נורא אכזב אותי. כשיצאתי לאימון הרגשתי שהכתף הרגישה הרבה יותר טוב וחשבתי לחזור לעבוד עם משקלי עבודה נורמאליים, ואז כשהוצאתי את ה60 קילו היא התחילה לכאוב ונורא התאכזבתי. החזרתי את המוט, הורדתי ל30 ועשיתי 3 סטים של 25. יום שלישי נמשיך את הפרוטוקול וחמישי ננסה שוב משקל כבד.
סקוואט גם כן אכזב. סיימתי את הפרק הראשון בSS 3RD EDITION וחשבתי שאני מוכן לעשות סקוואט כי הצלחתי למצוא טכניקה שבה הפציעה לא כאבה אבל עדיין היה באט ווינק, למרות שפחות ממה שהיה בעבר, ושום עצה של ריפטו לא עזרה לי לפתור את הבעיה. ניסיתי שינויים בזווית של הכפות רגליים, שינוי רוחב העמידה ואפילו בעצתו של דודי ירידה עד פחות משבירת מקביל ועדיין היה באט ווינק... החלטתי יום שלישי לצלם סט ולהעלות לפה בתקווה שחלק מחכמי הפורום יקלטו מה לעזאזל לא בסדר איתי ונגיע לסוף העניין. אם לא אז אני הולך לנצל את קהל המתמודדים בתחרות ושיתקנו לי את הסקוואט שם.
בנוסף לכך ה120 קילו הרגיש דיי כבד והייתה לי קריסה בחזרות הראשונות שגם זה לא בסדר ונתקן את זה. אני חושב שאם הפציעה שלי לא תכאב בגב אחרי האימון של היום ואני אראה שזה בטוח בשבילי לחזור למשקלי עבודה נורמאליים אני אעבוד בינתיים במתכונת של SS עם פרוטוקול פציעות לחזה וכשהכאבים בכתפיים יעברו אעבור למתכונת לינארית להמשך החיטוב.
הדד ליפט היה בסדר, ביקשתי שיסתכלו על הסט שלי ואמרו לי שהטכניקה בסדר גמור. אימון הבא אצלם גם את הדד ליפט ואעלה לבדיקה. בסט עם ה140 אחרי החזרה הרביעית נתפס לי ממש החזה באזור הפקטורליס מינור כנראה בגלל שאיבדתי את ההרגל לדדלפט. אימון הבא יתוקן. עד סוף השבוע אדחוף כמה שיותר דד ליפט וסקוואט כל אימון עם משקלים בינוניים-כבדים ושבוע הבא כבר נראה מה אני אעשה בהתאם להכנה לתחרות.
טוב מעכשיו אני נותן חזק מאוד בחיטוב כי יש לי 11 יום להוריד 2 קילו. לא תהיה העמסה בשישי הקרוב ואני נותן כמה שיותר בירידה במשקל כדי להכנס לקטגוריה שתכננתי!
תודה על הקריאה וסליחה על החפירה.
יום טוב לכולם!
הפעם באמת שברתי שיא. אני לא מאמין שאפילו חיים וחלפון יקראו את זה עד הסוף 😃החפירות שלך זה תענוג 😘
וואו 😱קראתי הכול ונהנתי מכל שנייה 😁
מקסימום כמה כניסות לסאונה לפני השקילה יעשו את העבודהיש לי 11 יום להוריד 2 קילו.
ריפטו אומר שזאת לא בעיה של גמישות. כנראה משהו שפשוט לא שמתי לב אליו שאפשר לשפר בקלות. יש לי גמישות מעולה אני עדיין יכול לעבור מעמידה לגשר מאז שהייתי בחוג האבקות לפני 7 שניםיש סיכוי שזו בעיה של גמישות?
אפילו להיות פצוע אתה לא יודע.😆מסתבר שעשיתי את הפרוטוקול פציעות לא נכון. אני צריך להתאמן כל יום כשביום מנוחה אני בא רק לעשות את הפרוטוקול. מחר אבוא לקראת שעה 5 לעשות 2 סטים של 25 עם 40 קילו ואז סט אחד של 25 עם 50 קילו.
כשאני עשיתי את הפרוטוקול פציעות לא עשיתי אותו כל יום, עדיין עבד מצויין.מסתבר שעשיתי את הפרוטוקול פציעות לא נכון. אני צריך להתאמן כל יום כשביום מנוחה אני בא רק לעשות את הפרוטוקול. מחר אבוא לקראת שעה 5 לעשות 2 סטים של 25 עם 40 קילו ואז סט אחד של 25 עם 50 קילו.