הרפתקאות הטנק הגריאטרי

הרפתקאות הטנק הגריאטרי

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-17/1/16
מצב
השרשור נעול
אתה פשוט צריך למתוח את השרירים הלוחצים שלך (כתף וחזה)
ולחזק את המושכים שלך (טראס מיינור ומייג'ור, רומבויידס, כתף אחורית, טרפזים)
כי יש לך חוסר פרופורציה שכנראה גרם לדלקת בכתף הקדמית.

גם אני חשבתי על זה, וגם הפיזיוטרפיסט כנראה כי הוא שאל אותי על ההתחלה כשהוא איתר את הבעיה אם האורטופד הביא לי עוד משהו בנוסף לפיזיוטרפיה ואמרתי לו שלא. נראה בשבועות הקרובים מה יהיה אולי כדאי לי גם ללכת על כדורים נגד דלקות. תודה על ההמלצה 😃
דרך אגב, הפציעה התחזקה מאוד בתקופה שבה התחלתי לבצע נגאטיבים בבנץ' פרס. אני לא חושב שזה עבד עליי טוב, ממליץ גם לאחרים להמנע מנגאטיבים.
תעשה מן הסתם רק מה שלא כואב לך.
אני נפצעתי מהבנץ, אבל שיפרתי טכניקה והפסיק לכאוב בבנץ אלה רק בפרס אז בנץ המשכתי כרגיל

תעשה מן הסתם רק מה שלא כואב לך.
אני נפצעתי מהבנץ, אבל שיפרתי טכניקה והפסיק לכאוב בבנץ אלה רק בפרס אז בנץ המשכתי כרגיל
בפציעה שהייתה לי בגב לדוגמא, בהתחלה נמנעתי מלבצע תרגילים שמכאיבים לאזור, ולאחר מכן בהדרגתיות הפעלתי אותו למרות הכאבים וזה עזר למקום לעבור. אבל זאת רק דוגמא, אני סומך על הפיזיוטרפיסט הזה ואתן לו להחליט מה כדאי לי לעשות

Tank עדכן/ה את הלוג ״החיטוב הארוך ביותר בהיסטוריה״:

עדכון לוג: 10/09/15 - החלטתי לחזור לעדכן את הלוג

אהלן חברים.
החלטתי לחזור לעדכן את הלוג כי הגעתי למסקנה שאומנם אני עוד לא בריא לגמרי ועדיין יש לי פציעה בכתף שלא מאפשרת לי ללחוץ, אני עדיין יכול להתאמן ולהתקרב למטרה שלי, לאט לאט, והיא 12 אחוז שומן.
כרגע אני נמצא באחוז שומן גבוה מאוד. 21-23 אבל לא יכול לדעת בוודאות בגלל שאני מאוד נוזלי (לוקח קריאטין).
משקל גוף באזור ה88, מחר אדע בוודאות לאחר השקילה.
תפריט התזונה שלי מכיל כ1750 קלוריות ליום. מתוכם באזור ה200 גרם חלבון, 40 פחמימה ו85 שומן.
תוכנית האימונים תהיה תוכנית שבניתי לבד שתאפשר לי לעלות במשקלי העבודה בסקוואט ובדד ליפט כל שבוע על חשבון זה שאני לא מבצע לחיצות. היא תהיה תוכנית FBW כאשר תחילת האימון משתנה 3 פעמים בשבוע ושלב ה"בידודים" יכלול רוטינה קבועה של תרגילים שיבוצעו כל אימון.
חלוקת התוכנית תהיה בצורה הבאה:
יום ראשון - נפח סקוואט + עצימות דד ליפט + בידודים
יום שלישי - פרונט סקוואט קל + סטיף לג דד ליפט קל + חתירה + בידודים
יום חמישי - עצימות סקוואט + נפח דד ליפט + בידודים

התוכנית תראה בצורה הבאה:
יום ראשון:
סקוואט 5X5
דד ליפט 1X5 1X3

יום שלישי:
פרונט סקוואט 4X5 פירמידה עולה
סטיף לג דד ליפט 4X5 פירמידה עולה
חתירה 3X6

יום חמישי:
סקוואט 1X5 1X3
דד ליפט 5X5

החלק של הבידודים יכלול:
מתח/צ'ין אפס 3X8
הנפות לצדדים 2X8
טרייספס בקאבלים 2X12
כתף אחורית 2X15
בטן עם גלגל 2X12

נראה איך התוכנית תלך, אולי נעשה שינויים בהמשך. המטרה היא להגיע ל12 אחוז שומן תוך חצי שנה מהיום. האם אני אצליח? אולי כן, אולי לא. מי שיעקוב ידע 😃

עדכון הבא יהיה מחר לאחר האימון!

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
יעקוב *
ובהצלחה,אבל אני לא רואה סיבה למה אתה כולכך לחוץ להגיע ל12 אחוז האלו.. סתם ביזבוז לדעתי. 😕

יעקוב *
ובהצלחה,אבל אני לא רואה סיבה למה אתה כולכך לחוץ להגיע ל12 אחוז האלו.. סתם ביזבוז לדעתי. 😕
יש לי 3 מטרות בקריירת האימונים שלי.
1. להיות בריא
2. להיות חזק
3. להראות אסטתי.

אם אני לא אגיע לאחוז השומן הזה אני לא אהיה אסטתי, ובכך לא אגיע לאחת משלושת המטרות שהצבתי לעצמי.

כי עוד 8 שנים אני אהיה הגוף מטרה שלך 😃
NOT
ועוד 8 שנים תהיה זקן ופצוע שיבין שאתה לא בילדר ואתה מבזבז את הזמן. 😃
מוכן להתערב על כמה חלבון שאתה רוצה.

NOT
ועוד 8 שנים תהיה זקן ופצוע שיבין שאתה לא בילדר ואתה מבזבז את הזמן. 😃
מוכן להתערב על כמה חלבון שאתה רוצה.
לא צריך להתערב עם אף אחד על כלום. מה שהגורל יחליט יקרה, אבל מה שאני יודע עכשיו זה שאני נותן 110% להשגת המטרות שלי וכרגע שום דבר לא הולך לעצור אותי.

ואיחלתי בהצלחה לפצוע האנגלי 🏋️😅

תגיד, עשית בדיקת אולטרסאונד בכתף?

Tank עדכן/ה את הלוג ״החיטוב הארוך ביותר בהיסטוריה״:

עדכון לוג: 11/09/15

שבוע "נגדיר את זה מחדש כשבוע 0" יום "לא יודע... לא רלוונטי"
משקל גוף התחלתי - 97.4
משקל גוף כיום - 88.2
ירידה משקילה קודמת - לא יודע
ירידה סה"כ - 9.2
משקל מטרה - 75

סקוואט 1X5X110 1X3X120
דד ליפט 5X5X120
בידודים למיניהם

האימון התחיל מסקוואטים, הסטים של החימום היו בסדר, ואז לקראת סט העבודה של ה3 הצטרף חברי היקר ארקדי הידוע גם בכינוי @godlin23 שלפי מילותיו היפות ב120 סקוואט "היה באט ווינק אחושרמוטה". לא רציתי לעשות עוד סט אז לא צילמתי, ובכלל לא יצא לי לצלם את איך שהבאט ווינק שלי נראה עם משקלים כבדים אז אני אעשה את זה ביום חמישי (יש נפח של 5X5 אבל אצלם גם איזה דאבל עם 120 רק לבדוק באט ווינק, אצלם אולי גם סט עבודה עם 100 קילו לנפח).
הדד ליפט לא היה כבד במיוחד, אתחיל להתקדם ב2.5 קילו לשבוע גם לנפח וגם לעצימות ומקווה שעד סוף החיטוב ההתקדמות תמשיך. לטענתו של ארקדי היה לי גם בעיה טכנית בדד ליפט למרות שפה לא הכי הסכמתי איתו, אבל לכל מקרה העליתי סרטון שאתם תבדקו ותגידו מה דעתכם. זה היה סט שישי אז עשיתי 3 חזרות רק לצילום.

מקווה כבר להתחיל לראות שינויים יותר לטובה באחוז השומן. הדבר שהכי מבאס אותי זה שקניתי חגורה לארג', כבר החור הקטן ביותר כמעט גדול עליי (עשיתי עוד חור) ואני עדיין על משהו כמו 22 אחוז שומן אז יש לי עוד הרבה היקף בטן לאבד... הייתי צריך להזמין מדיום... אין מה לעשות אבל :(

לגבי הפציעה שלי בכתף, לאחר דיון אתמול בפורום ובדיקות שעשיתי על עצמי הגעתי למסקנה שכנראה מדובר בדלקת בכתף. אדבר על זה גם עם הפיזיוטרפיסט וגם אקבע תור חדש לאורטופד שיתן לי מרשם לטיפול בדלקות.

אימון הבא:
סקוואט 5X5X100
דד ליפט 1X5X130 1X3X140
בידודים למיניהם

המטרה היא להתקדם כל שבוע 2.5 קילו בכל אחד מהסטים של הנפח ושל העצימות עד התקיעה.

הנה סרטון של הדד ליפט:

שיהיה יום טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

לפי דעתי אתה לא מכניס אגן מספיק.
ומה ארקאדי אמר?
ואיך אתה שוקל 88 אני שוקל כבר 85 כמעט. 😲

לפי דעתי אתה לא מכניס אגן מספיק.
לא יודע, אני מרגיש שאם אני אכניס אגן יותר אז עצם הפמור שלי כבר תקביל לרצפה ויתחילו כל החסרונות של משיכה שלא מתחילה ממתיחה של ההאמסטרינג.
ומה ארקאדי אמר?
בדיוק מה שאתה אמרת. משהו על סיבוב אגן.
ואיך אתה שוקל 88 אני שוקל כבר 85 כמעט. 😲
לא יודע... אין לי הרבה מסת שריר יחסית למשקל שלי. זה למה אנחנו כמעט על אותו משקל כשאני על איזה 5 אחוז שומן יותר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית